Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Štai čia galima pasirinkti pagal formą, dydį, spalvą:
http://www.sodai.lie...oru veisles.htm
Atsakyti
Idomu pomidoru "Penis"yra pardavime biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Labas,norėčiau ir aš su jumis auginti pomidorus,jei priimsit į kompaniją?
Atsakyti
AveM, Jūsų pageidaujamų-yra..jie tikrai superiniai, ne tik išvaizda, bet ir derlingumu.Verti dėmesio, kaip ir visi kiti.
Atsakyti
Labas vakaras Regila,noriu paklausti kur jus man atsiuntet pomidoru seklas ,kada as jas galeciau seti,ir dar nesu auginusi sparaginiu zirniu ,ar juos auginti kaip visus zirnius dekui 4u.gif
Atsakyti
O as pomidoru tai dar nesejau.Pas mus labai silta,bijau,kad neperaugtu.Man labai patinka Raisa , Logistika, broklyn,Celsius.Siandien nusipirkau Colibri..Reiks sekancia savaite set.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 09, 22:20)
AveM, Jūsų pageidaujamų-yra..jie tikrai superiniai, ne tik išvaizda, bet ir derlingumu.Verti dėmesio, kaip ir visi kiti.

As is savo rajono niekur neisvaziuoju,o pas mus tikrai nemaciau.
Atsakyti
aleliuja,pagaliau mano balkoniniai kambariniai pomidorai sudygo.
as tokiu tik vienos rusies radau Zaliojoje stoteleje.
seklos kol kas dar daigykloje,siom dienom perkelsiu i vazoniukus.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 10, 00:33)

As patarimu pasinaudojau,mano seklai jau minktuose pataluos mirksiukas.gif
Atsakyti
AveM, pomidorų sėklas siunčiu. Pertekliaus skyrelį atvertus taip ir parašyta, tad ne bėda. Savo mieste daugumos sėklų ir nepamatysit, nes jas perku ne parduotuvėje, o siunčiuosi iš pačių augintojų, kurie skirtinguose kraštuose (Vokietija, Rusija, Izraelis, Italija, Amerika, Australija ir t.t.).
Satanele, pomidorus iki kovo galo pasėkit . Aš sėju per kelis kartus. Vieną savaitę kelis pavadinimus, kitą ir taip kol susėju. Kas žino, gal kada mėnulio fazė ne kokia, gal lėčiau augs..kiti gal geriau...
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 10, 09:16)
AveM, pomidorų sėklas siunčiu. Pertekliaus skyrelį atvertus taip ir parašyta, tad ne bėda. Savo mieste daugumos sėklų ir nepamatysit, nes jas perku ne parduotuvėje, o siunčiuosi iš pačių augintojų, kurie skirtinguose kraštuose (Vokietija, Rusija, Izraelis, Italija, Amerika, Australija ir t.t.).
Satanele, pomidorus iki kovo galo pasėkit . Aš sėju per kelis kartus. Vieną savaitę kelis pavadinimus, kitą ir taip kol susėju. Kas žino, gal kada mėnulio fazė ne kokia, gal lėčiau augs..kiti gal geriau...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Daug seklu ir daigu ir siunciuosi smile.gif
Atsakyti
Regila,dekui pasiziurejau,bet siemet jau turbut veluoju,mano visos seklos isdygo.Prisisodinau tiek,kad uztenka,o po to gaila bus daigus ismetineti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AveM: 10 kovo 2009 - 12:55