Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(naitas @ 2009 03 23, 12:41)
kotai gali būti kokie tik nori, svarbu, kad būtų tvirti ir sodriai žali lapai, nesusisukė ir sveiki..
džyziz  doh.gif  dvidešimt rūšių.. o kiek daigų tada gaunasi?  unsure.gif

geriau jau neklausk rolleyes.gif
Mano vyras sako ar dar turi tų indelių,aišku sakau turiu.Nu sako man jų tik lovoje trūksta,nes visur pilna vonioje balkone,ant palangių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 23 kovo 2009 - 13:14
MB siandien konstruoja stoveli,kad galeciau aukstai virs palanges iskelti pomidorus ir jiems butu sviesu ir namai taip nebutu apkrauti.Sako juk pomidorus megstu,tai reikia kazkuo prisideti prie ju auginimo.Nes as pati agurkine,pomidora viena kita suvalgau,o jis tai istisai gali valgyti pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 23, 14:07)
MB siandien konstruoja stoveli,kad galeciau aukstai virs palanges iskelti pomidorus ir jiems butu sviesu ir namai taip nebutu apkrauti.

maniškis nutarė, kad išpikiuotus pomidorus teks nešt į darbą biggrin.gif Stoveliai pas mus neįmanomi, nes būtų nuostabios lipynės katėms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 23, 13:12)
geriau jau neklausk rolleyes.gif
Mano vyras sako ar dar turi tų indelių,aišku sakau turiu.Nu sako man jų tik lovoje trūksta,nes visur pilna vonioje balkone,ant palangių smile.gif

Pas mane ir tas pats drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif .Mane žada tremti į ūkinį,nes pasak MB tai tos mano džiunglės jam įgriyso gatavai ir jei dar ka pasėsiu ir laikysiu namie,tai pradės baubt kaip jautis norintis žalumos blush2.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Pomidorus valgyti mėgsta,pomidorais pasigardžiuodamas,tai lai dabar ir džiaugias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 23 kovo 2009 - 18:26
Na man dabar bent vienas rupestis atpuola,kale rupinasi sunyciais,tai niekur po namus neslankioja. biggrin.gif O taip tai irgi su stoveliais negaleciau po namus issistatineti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 23, 18:57)
Na man dabar bent vienas rupestis atpuola,kale rupinasi sunyciais,tai niekur po namus neslankioja. biggrin.gif O taip tai irgi su stoveliais negaleciau po namus issistatineti.

bet žinai, tie šunyčiai tai tikrai spės paūgėt, kol indelius nuo stovelių išneši iš namų biggrin.gif Tada visas desėtkas slankios ir ieškos, ką čia gero nuveikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 23, 20:40)
bet žinai, tie šunyčiai tai tikrai spės paūgėt, kol indelius nuo stovelių išneši iš namų  biggrin.gif  Tada visas desėtkas slankios ir ieškos, ką čia gero nuveikus  biggrin.gif

Oi ne, turiu spec,kudikiu kambari biggrin.gif Ne, kitaip negaleciau jokiu augalu namuose auginti.
Atsakyti
merginukes patarkit gal kuri turi po ranka kalendoriu siandien tik pavyko isvaziuoti ri nuspirkti pomidoru seklu abejus pirkau kekinius zemaugius kuriuos galima auginti tiek siltnami tiek namie tiek ir balkone; pirkau zalioje stoteleje tai labai noriu suseti siandien bet bijau kad laikas gali buti negeras, labai lauksiu Juus atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Geriau šeštadienį. Tą dieną ir aš planuoju pikiavimus. Nors, gal jau nuo ketvirtadienio, iš bėdos galima.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 24, 14:06)
Geriau šeštadienį. Tą dieną ir aš planuoju pikiavimus. Nors, gal jau nuo ketvirtadienio, iš bėdos galima.

Aciu Regilut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 24, 13:06)

Oi. Ir man labai aktualu buvo, kada palankios dienos. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Tupineju as apie savo augalus kaip vista aplink visciukus.Pomidorai jau pamazu kala tvirtus grazius lapelius,o pipirai kazko miega.
Atsakyti