Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(merga @ 2009 03 21, 11:25)
As kaip sodinau taip ir sodinsiu,kaip derejo,tikiuosi,kad ir toliau deres blush2.gif  smile.gif

o tai sodinai, kaip supratau, ir tuos, ir tuos kartu?

Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 21, 14:54)
Džiaugtis ta prasme,kaip mano mažius vis eina pro daigelius ir sako oi kokie gražius daigelius mama susodino,paglosčiau ...Dabar tai tikrai augs galvoju wub.gif

ech, kaip miela wub.gif
Atsakyti
Cia tie kur vazoneliuose auga,as vienus metus auginau,jie isviso labai zemaugiai ir vaisiais buna apkibe mazyciais.
Atsakyti
sveikutes , noriu paklausti ,jei as pasodinciau pomidoru daigelius i nupjauta plastikini buteli,ir ar ilgai jame galeciau laikyti, aciukas 4u.gif
Atsakyti
jeigu pomidoru daigus išneščiau į balkoną,ten dabar apie devynis šilumos .Kaip galvojate ar gerai,nes namie šilta,tai auga kotas per greitai ...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 21, 15:50)
o tai sodinai, kaip supratau, ir tuos, ir tuos kartu?

Taip.Vieni paskui kitus,tarp jų atskirimui seju arba sodinu kokias gėles(kad žinočiau kur kokia rūšis) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 03 21, 18:48)
sveikutes , noriu paklausti  ,jei as pasodinciau pomidoru daigelius i nupjauta plastikini buteli,ir ar ilgai jame galeciau laikyti, aciukas 4u.gif

Gali,tik butelio dugne padaryk kelias drenavimo skylute,kad išbėgtų vanduo.Pamatysi pagal šaknų sistema.Daugelis žmonių auginius augina nuo grietinės ar jogurtų didesniuose indeliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 21 kovo 2009 - 19:17
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 21, 20:01)
jeigu pomidoru daigus išneščiau į balkoną,ten dabar apie devynis šilumos .Kaip galvojate ar gerai,nes namie šilta,tai auga kotas per greitai ...

na 9 laipsniai tai manau per mazai, o jei dar nukristu siluma tai ir susals tavo pomidorai
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 03 21, 19:20)
na 9 laipsniai tai manau per mazai, o jei dar nukristu siluma tai ir susals tavo pomidorai

Nebent juos agropleve uzdengti g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 22, 14:44)
Nebent juos agropleve uzdengti g.gif

taip gera mintis, o kai truksta silumos pomidoru kotai darosi violetiniai
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 20, 21:32)
visi uzaugo, ne vienas nenugeibo drinks_cheers.gif o kad po sudygimo reik nest vesiau as is jusu suzinojau ir pirma karta, net keista, gal pas jusu labai silta?pas manes tai kambariai vesoki

na pas mus tai plius 25 visada.. net radiatorių užsukus..

QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 21, 16:54)
tikrai derės,juk rekomenduojama ,tik vieną rūšį apskritai auginti ,o kita tipo už penkiasdešimt metrų,kad gausus derlius būtų,

GREISI, o kodėl taip yra? o jeigu aš 5 rūšis kokias susodint ketinu? doh.gif na visi tai iš Regila pirkti, tipo nehibridiniai..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 22, 21:59)
na pas mus tai plius 25 visada.. net radiatorių užsukus..
GREISI, o kodėl taip yra? o jeigu aš 5 rūšis kokias susodint ketinu?  doh.gif na visi tai iš Regila pirkti, tipo nehibridiniai..

nu aš auginsiu dvidešimt,nesuku galvos,derliaus pakaks tikrai.O kodėl taip rašo,tai nežinau nesigilinu perdaug.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 22, 22:23)
nu aš auginsiu dvidešimt,nesuku galvos,derliaus pakaks tikrai.O kodėl taip rašo,tai nežinau nesigilinu perdaug.

as auginisu 5 rusis, bet kad geriausia auginti viena rusi tai girdziu pirma karta
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 03 22, 16:14)
taip gera mintis, o kai truksta silumos pomidoru kotai darosi violetiniai

kotai gali būti kokie tik nori, svarbu, kad būtų tvirti ir sodriai žali lapai, nesusisukė ir sveiki..

QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 22, 23:23)

džyziz doh.gif dvidešimt rūšių.. o kiek daigų tada gaunasi? unsure.gif
Atsakyti