Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 03 20, 19:36)
Na pas mus tai i siltnami anksciau geguzes neisnesi verysad.gif

pas mus turbut irgi.. ypac ivertinus, kad ir to siltnamio vis dar nera biggrin.gif
O lauke sodint gi dar veliau. Tai kokio dydzio tie daugai bus iki to sodinimo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 20, 20:36)
Na pas mus tai i siltnami anksciau geguzes neisnesi verysad.gif

kodel?uzimtas ar saltas? g.gif
Atsakyti
kuo daugiau skaitau apie pomidorus, tuo didesnę paniką jaučiu. Išskaičiau, kad negalima sodint į vieną šiltnamį hibridinių ir nehibridinių. O aš gi prisisėjau ir tokių, ir tokių. Tai dabar galvoju, ar čia man prisisėt daugiau hibridinių ir visus juos į šiltnamį, o likusius lauke sodint? Ar vis dėlto į vieną šiltnamį rizikuot?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 21, 10:46)
kuo daugiau skaitau apie pomidorus, tuo didesnę paniką jaučiu. Išskaičiau, kad negalima sodint į vieną šiltnamį hibridinių ir nehibridinių. O aš gi prisisėjau ir tokių, ir tokių. Tai dabar galvoju, ar čia man prisisėt daugiau hibridinių ir visus juos į šiltnamį, o likusius lauke sodint? Ar vis dėlto į vieną šiltnamį rizikuot?

As kaip sodinau taip ir sodinsiu,kaip derejo,tikiuosi,kad ir toliau deres blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Mano siltnamis plevelinis ir saltas.Irgi turiu vargeli,kad geresnio man mano vyrai nesukonstruoja,jau kelinti metai pas juos kalbose didziausi projektai biggrin.gif bet taip ir lieka neigyvendinti.Ir as gyvenu Lietuvos saltajam pakrastyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 21, 12:17)
Sveikutes.
Mano siltnamis plevelinis ir saltas.Irgi turiu vargeli,kad geresnio man mano vyrai nesukonstruoja,jau kelinti metai pas juos kalbose didziausi projektai biggrin.gif bet taip ir lieka neigyvendinti.Ir as gyvenu Lietuvos saltajam pakrastyje verysad.gif

tinginukams visada siulau pati parasciausia varianta:siltnami is senu langu remu su stiklais smile.gif tokio tipo siltnami su pleveliniu stogu, surinkti galima per diena smile.gif
Atsakyti
Na Tu juokauji,mano vyrai netinginiai biggrin.gif jie tik galinga projekta ruosia,kaip valdovu rumams lesu truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 21, 11:46)

tikrai derės,juk rekomenduojama ,tik vieną rūšį apskritai auginti ,o kita tipo už penkiasdešimt metrų,kad gausus derlius būtų,bet juk auginame sau.O hibridiniai mažiau serga,todėl rekomenduojama atskirai auginti,nes jeigu kartu ,tai gali užsikrėsti nuo paprastų.Mažiau reikia bijoti ir viskas bus gerai 4u.gif .Džiaugtis ta prasme,kaip mano mažius vis eina pro daigelius ir sako oi kokie gražius daigelius mama susodino,paglosčiau ...Dabar tai tikrai augs galvoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 21, 14:54)

Mažiau reikia bijoti ir viskas bus gerai 4u.gif .Džiaugtis ta prasme,kaip mano mažius vis eina pro daigelius ir sako oi kokie gražius daigelius mama susodino,paglosčiau ...Dabar tai tikrai augs galvoju wub.gif

thumbup.gif va va...maniskiu "leliuku" irgi jau miskas... wub.gif Ryt bus savaite,kaip paseti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 21, 13:45)
Na Tu juokauji,mano vyrai netinginiai biggrin.gif jie tik galinga projekta ruosia,kaip valdovu rumams lesu truksta biggrin.gif

tokiu atveju reikia kreiptis i ES lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 21, 15:18)
tokiu atveju reikia kreiptis i ES lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na taip, kaip sykis visi kalba, kad Europos lėšos neišnaudojamos biggrin.gif
Man turbūt irgi reiks apsvarstyt šitą reikalą, nes šiandien aplankėm 'Žaliajį centrą'.. o jau sėklų išsinešėm blink.gif lotuliukas.gif
Na, ir pomidorus dar vienus prigriebiau blush2.gif Kažkokie 'Logistica' H. Čia hibridiniai? Brangūs kaip velniai. Nieks neauginot tokio stebuklo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 kovo 2009 - 15:47
Merginos, kaip jus manote, kada pikuot balkoninius pomidoriukus? Pas mane jie tokie miniatiuriniai atrodo doh.gif nors jau pradejo tikruosius savo lapelius leisti. Va http://public.fotki....e/imgp0343.html as isivaizduoju, kad jie net ir iki kito savaitgalio nepauges normaliai, tai ka, laukt kol normaliai isaugs? g.gif
Atsakyti