Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 03 20, 12:49)
As savo ispikiuotus padejau vesiai,tai kol kas jauciasi neblogai,tokie neauksti zaliuoja.
Mano kurmiu kaseja susilauke suniuku,tai dar prie pomidoru prisidejo vienas rupestis biggrin.gif

Sveikinu su šeimos pagausėjimu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 20, 13:53)
Sveikinu su šeimos pagausėjimu mirksiukas.gif  4u.gif

Dekui,seima tikrai grazi ir gausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 20, 12:49)
Mano kurmiu kaseja susilauke suniuku,tai dar prie pomidoru prisidejo vienas rupestis biggrin.gif

sveikinu su šeimynos pagausėjimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 20, 12:55)
Dekui,seima tikrai grazi ir gausi. biggrin.gif

o kiek turit mažylių?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 20, 14:23)
o kiek turit mažylių?

Devyni mazi taksiukai biggrin.gif
Atsakyti
Mano pomidoru pirmieji (netikrieji) lapukai susisuka ,geltonuoja, ar jie turi nukristi?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 20, 13:57)
Sudygusiems daigams temperatūrą patartina sumažinti. Pomidorų daigams temperatūra mažinama iki 12-15oC dieną bei 8-10oC naktį.

aa, tai tada jiems bus dieną 6 laipsniai, o naktį ir kokie 3... vienžo, kai pasakysiu ryt vyrui išvežti daigus į nekūrenamą trobą, tai uždainuos jo širdis wub.gif bute ir taip nėra vietos.

QUOTE(AveM @ 2009 03 20, 15:28)
Devyni mazi taksiukai biggrin.gif

taksiukai? aaaaa, tai tie, kur po spinta gyvena?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 03 20, 16:09)
Mano pomidoru pirmieji (netikrieji) lapukai susisuka ,geltonuoja, ar jie turi nukristi?

Nezinau,neturetu geltonuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 20, 11:57)
Sudygusiems daigams temperatūrą patartina sumažinti. Pomidorų daigams temperatūra mažinama iki 12-15oC dieną bei 8-10oC naktį.

eeeee, o jei as bute gyvenu ir neturiu kur jiems to atsalimo surengt? g.gif Kaip bus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 20, 18:22)
eeeee, o jei as bute gyvenu ir neturiu kur jiems to atsalimo surengt?  g.gif  Kaip bus?

Man irgi idomu g.gif Gal kas galit pasidalinti patirtim?
Atsakyti
as pasejus ir paskui ispikiavus laikau vienoj vietoj, tik zinoma saulute kai sviecia temperatura tai kyla, kol apsikenciu jais, o paskui isboginu i siltnami (stiklini,bet labai nesandaru blush2.gif )su visais loveliais ir palieku, nors lauke dar sala naktim, su baime aisku, bet dar niekad nenusalo.nakciai su agro plevele uzdengiu ir pristatau kibiru su vandeniu smile.gif nei man isstypsta nei ka,kotai visad stori, lapai juodzaliai ir jau zydincius sodinu i plevelini smile.gif apie geguze viduri ar biski veliau.
vienais metais man buvo taip smile.gif prisiejau as pomidoru devynias galybes kaip ir siemet ir nebeturejau kur ispikiuot schmoll.gif buvo balandzio liktai antra diena,salta, slapdriba ir isnesiau likusius tokius maziukus i siltnami ir issodinau, uzdengiau agro plevele ir jau susitaikiau su ta mintim kad ATE jiems ax.gif ir ka jus manot, ogi jie nei nusalo nei ka....buvo silpnesni, bet kai saulute pradejo daugiau sviest as juos keleta kartu palaisciau su trasom ir jie nebuvo blogesni nei is trobos smile.gif ax.gif visi uzaugo, ne vienas nenugeibo drinks_cheers.gif o kad po sudygimo reik nest vesiau as is jusu suzinojau ir pirma karta, net keista, gal pas jusu labai silta?pas manes tai kambariai vesoki
Atsakyti
Na pas mus tai i siltnami anksciau geguzes neisnesi verysad.gif
Atsakyti