Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 16:54)
Maniskis lygiai toks pats. O jau kad burzgia pastoviai "Kam tau tos darzoves? Pas tavo tevus sodas yra, pas mano tevus sodas yra - tai tu ka, liksi be darzoviu tipo? Butinai tau reik uzverst balkona agurkais ir pomidorais? Kate isdrapstys ir zinosi" Aisku jis nepiktai, juokaudamas smile.gif Bet kaip sakoma "v kazdoj sutke jest dolia pravdy"  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu matot, man gerai siuo klausimu, nes mes abu su vyru "zemke" baige, tai abu tokie vienodai "kuku" lotuliukas.gif

QUOTE(AveM @ 2009 03 19, 18:24)
As siandien dar pasejau pora rusiu pomidoru,tikrai dar nevelu.

As jau kelios dienos noriu set, bet vis 20 dienos dar laukiu. Pagal vusus kalendorius menulio, dar ta tinka seti, o sitos tipo ne.. ax.gif doh.gif
Atsakyti
Niekada neziurejau kalendoriaus ax.gif Kai tik turiu nuotaika,tai ir seju.
Atsakyti
as snd pasejau, i kalendoriu irgi mazai kada ziuriu, tik uzrasuose pasizymiu kokiam menuliui esant sejau,kokiam sudygo, gal cia toj vietoj biski paplaukus bet po keliu metu pabandysiu padaryt isvadas ar turi itakos menulis ax.gif blush2.gif dar paskaiciavau kad esu pasejus apie 160 pomidoru seklu, paziuresiu kiek is ju sudygs tiksliai ir kokios veisles daigiausios, zinoma cia viska daraus del saves, smalsumas g.gif blush2.gif jei kam bus idomu ir cia galesiu ikelt savo surinktus duomenukus blush2.gif
Atsakyti
As prisiminiau savo tevuka,kai dar gyvas buvo,labai megdavo uzsiimti su darzovemis.Bet jau bajeristas budavo.Gyvenom salia kelio,tai lysveje budavo agurkai dar tik pradeda zydeti,nusiperka agurku parduotuveje prigulgo i lysve ir rodo kaimynems kokie agurkai jau isauge.Visos stebedavosi,kaip jis sugeba taip greitai isauginti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 19, 19:49)
As prisiminiau savo tevuka,kai dar gyvas buvo,labai megdavo uzsiimti su darzovemis.Bet jau bajeristas budavo.Gyvenom salia kelio,tai lysveje budavo agurkai dar tik pradeda zydeti,nusiperka agurku parduotuveje prigulgo i lysve ir rodo kaimynems kokie agurkai jau isauge.Visos stebedavosi,kaip jis sugeba taip greitai isauginti. biggrin.gif

oi, geras, prisizvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 19, 19:49)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras bajeristas
Atsakyti
dygsta ir mano pomidoriukai biggrin.gif Pirmiausia hibridiniai ir Beta, kiti kol kas miega. Reiks gal ir man kokius nors uzrasiukus pasidaryt del idomumo g.gif
Atsakyti
susipikiavau pomidorus. Taip skaniai kvepėjo rankos, tai baigiau pikiuot.. pomidorais rolleyes.gif

bet tie žalčiai ištįso per dvi paras po centimetrą. Ką daryt??
turiu pasirinkimą - arba ant palangės, kur 23 - 25 laipsniai, arba troboj, kur bus plius 5 ar 6.. gaila man juos į tą "šaltį" kišti, bet matyt, reikės...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 20, 10:40)
susipikiavau pomidorus. Taip skaniai kvepėjo rankos, tai baigiau pikiuot.. pomidorais  rolleyes.gif

bet tie žalčiai ištįso per dvi paras po centimetrą. Ką daryt??
turiu pasirinkimą - arba ant palangės, kur 23 - 25 laipsniai, arba troboj, kur bus plius 5 ar 6.. gaila man juos į tą "šaltį" kišti, bet matyt, reikės...

Sudygusiems daigams temperatūrą patartina sumažinti. Pomidorų daigams temperatūra mažinama iki 12-15oC dieną bei 8-10oC naktį.
Atsakyti
O kokia tik prasikalusiems ,ar taip pat vesiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 03 20, 12:03)
O kokia tik prasikalusiems ,ar taip pat vesiau? g.gif

Apie 20ºC dieną ir 18ºC naktį.
Kai daigų augimo metu oro temperatūra aukšta, o ir drėgmės pakanka, daigai ištįsta, jų stiebai būna ploni. Užaugę daigai būna nekokybiški, lepūs.

Sveikinu visus ir visas su tarptautine žemės diena 4u.gif
Mano pirmadieni sėti pomidorai jau dygsta 4u.gif
Atsakyti
As savo ispikiuotus padejau vesiai,tai kol kas jauciasi neblogai,tokie neauksti zaliuoja.
Mano kurmiu kaseja susilauke suniuku,tai dar prie pomidoru prisidejo vienas rupestis biggrin.gif
Atsakyti