Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

kokie grazus daigeliai,as pikiuodavau i medines dezutes,reikes ir man pameginti papikiuoti po viena daigeli,gal tikrai patogiau ir stipriau bus daigams.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 18, 14:24)
Pikiuoju po viena.Taip daigeliai buna stipresni ir tvirti. smile.gif
šiais metais pritrukūsi buvau daigyklų, tai seėjau po kelias sėklytes į vieną,bet jau esu išpikiavusi
http://public.fotki....s/dsc00252.html

Kaip grazu, merga bigsmile.gif pas tave ziuriu keliu rusiu pomidorai, ania? Cia i siltnami bus, ausktaugiai? Nes mano balkoniniai tai tokie miniatiuriniai atrodo, net nesuprantu, kada reikes pikuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 18, 13:37)
Kaip grazu, merga  bigsmile.gif  pas tave ziuriu keliu rusiu pomidorai, ania? Cia i siltnami bus, ausktaugiai? Nes mano balkoniniai tai tokie miniatiuriniai atrodo, net nesuprantu, kada reikes pikuot  g.gif

Yra ir siltnaminiai,ir laukiniai.Reiki papleskinti savo palanges,tik neturiu daba kada.Ir SM norisi papliurpti doh.gif biggrin.gif ir jau laukuose darbus pradejom ax.gif smile.gif
Atsakyti
Oi pas mus uzsnigo,taip kad laukas atkrenta dar.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 18, 14:07)
Oi pas mus uzsnigo,taip kad laukas atkrenta dar.

Pirmadieni oras buvo thumbup.gif ,vakar lijo,o siandien pragiedrulinga ir labai vejuota,tai dirva gereit isvedins smile.gif
Atsakyti
Reikia pikiuoti daigus,bet niekaip neprisiruosiu doh.gif kazkoks tingulys apemes,pasiziuriu i daigus ir vel atkeliu pikiavimo laika,o ju jau stiebeliai pradejo tysti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 18, 15:22)
Reikia pikiuoti daigus,bet niekaip neprisiruosiu doh.gif kazkoks tingulys apemes,pasiziuriu i daigus ir vel atkeliu pikiavimo laika,o ju jau stiebeliai pradejo tysti.

As tai si savaitgali stabiliai uzsiimsiu pikiavimu. Laikas jau doh.gif
Atsakyti
suemiau kaip sako save i rankas,ispikiavau pirma partija.kiti dar mano mazi daigeliai.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 17, 21:06)
Jei dedat meslo ar kitoki humusa,tai jokiu trasu deti nereikia.jums tada pomidorai nederes,o augina lapus smile.gif

pomidorai tikrai i lapus neiseina smile.gif taip auginu jau keleta metu thumbup.gif be to lapus as isskabau, palieku tik po keleta lapu virsunej, pomidoru yra tik kad mes pavalgantys ir mums mazoka, kartais tenka net sakeles nuo vaisiu ramstyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 18, 13:51)
ir jau laukuose darbus pradejom ax.gif  smile.gif

kazino statot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 18, 19:58)
kazino statot?  biggrin.gif

Butu gerai. biggrin.gif Desam siokie tokie ukininkai, siais metais zadam apdirbti tik 1ha smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 18 kovo 2009 - 20:49
siandien dar nusipirkau pomidoru seklu: sultan F1 (ant virselio raso taip o kitoj pusej Sultan H, kuriuom tiket nezinau g.gif )ir Brooklyn F1, ryt sesiu smile.gif ax.gif gal auginot kas sias veisles ir turit patirties? ax.gif beicuoti pomidorai seti 10 diena jau dygsta thumbup.gif , tik kiek pasneku su kaimynem labai siemet nenori pomidoriukai antru lapeliu augint, isdygsta ir stop,ir silta ir dregna ir kita su trasom laiste ir nieko, neklauso jie,tarsi miegotu,ka daryt? g.gif unsure.gif
Atsakyti