QUOTE(merga @ 2009 03 18, 14:24)
Pikiuoju po viena.Taip daigeliai buna stipresni ir tvirti.
šiais metais pritrukūsi buvau daigyklų, tai seėjau po kelias sėklytes į vieną,bet jau esu išpikiavusi
http://public.fotki....s/dsc00252.html
šiais metais pritrukūsi buvau daigyklų, tai seėjau po kelias sėklytes į vieną,bet jau esu išpikiavusi
http://public.fotki....s/dsc00252.html
Kaip grazu, merga pas tave ziuriu keliu rusiu pomidorai, ania? Cia i siltnami bus, ausktaugiai? Nes mano balkoniniai tai tokie miniatiuriniai atrodo, net nesuprantu, kada reikes pikuot
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 18, 13:37)
Kaip grazu, merga pas tave ziuriu keliu rusiu pomidorai, ania? Cia i siltnami bus, ausktaugiai? Nes mano balkoniniai tai tokie miniatiuriniai atrodo, net nesuprantu, kada reikes pikuot
Yra ir siltnaminiai,ir laukiniai.Reiki papleskinti savo palanges,tik neturiu daba kada.Ir SM norisi papliurpti ir jau laukuose darbus pradejom
QUOTE(AveM @ 2009 03 18, 14:07)
Oi pas mus uzsnigo,taip kad laukas atkrenta dar.
Pirmadieni oras buvo ,vakar lijo,o siandien pragiedrulinga ir labai vejuota,tai dirva gereit isvedins
QUOTE(AveM @ 2009 03 18, 15:22)
Reikia pikiuoti daigus,bet niekaip neprisiruosiu kazkoks tingulys apemes,pasiziuriu i daigus ir vel atkeliu pikiavimo laika,o ju jau stiebeliai pradejo tysti.
As tai si savaitgali stabiliai uzsiimsiu pikiavimu. Laikas jau
QUOTE(merga @ 2009 03 17, 21:06)
Jei dedat meslo ar kitoki humusa,tai jokiu trasu deti nereikia.jums tada pomidorai nederes,o augina lapus
pomidorai tikrai i lapus neiseina taip auginu jau keleta metu be to lapus as isskabau, palieku tik po keleta lapu virsunej, pomidoru yra tik kad mes pavalgantys ir mums mazoka, kartais tenka net sakeles nuo vaisiu ramstyt
QUOTE(saintlina @ 2009 03 18, 19:58)
kazino statot?
Butu gerai. Desam siokie tokie ukininkai, siais metais zadam apdirbti tik 1ha
siandien dar nusipirkau pomidoru seklu: sultan F1 (ant virselio raso taip o kitoj pusej Sultan H, kuriuom tiket nezinau )ir Brooklyn F1, ryt sesiu gal auginot kas sias veisles ir turit patirties? beicuoti pomidorai seti 10 diena jau dygsta , tik kiek pasneku su kaimynem labai siemet nenori pomidoriukai antru lapeliu augint, isdygsta ir stop,ir silta ir dregna ir kita su trasom laiste ir nieko, neklauso jie,tarsi miegotu,ka daryt?