Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

4u.gif Merga,norejau ir as paklaust (esu zalia siame reikale blush2.gif ) Pvz.as savo siltnamiuka rudeni nepatresiau niekuom schmoll.gif (tik truputuka komposto pameciau),pernai auginau tik agurkus.Tai kaip galeciau pamaitinti zemele? g.gif Taip pat ,kaip virsuje aprasei? g.gif (Nes planuoju kita savaite pasiseti ridikeliu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 17, 10:28)
Sako katės nemėgsta labai stiprių kvapų,kažkada Švaros misijoje rekomendavo tas vietas kur nenorit kad katė liptų patept kokiu eteriniu aliejumi ar actu,dar girdėjau kad jos nemėgsta kai po letenytėmis kas nors šnara,tipo reik paklot labai čežantį popierių.Pati nesu bandžiusi,nes katės namuose neturiu...

oooi, katinams patinka kai kas nors čeža bigsmile.gif
geriau jau tada cirtinos ar apelsinos griežinėliais pripjaustyt ir aplinkui pridėliot. galima ir žievelių. va šito aromato, tai katinai tikrai nemėgsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2009 03 17, 11:16)
geriau jau tada cirtinos ar apelsinos griežinėliais pripjaustyt ir aplinkui pridėliot. galima ir žievelių. va šito aromato, tai katinai tikrai nemėgsta mirksiukas.gif

Gal būt, nes pas mane tik šunis namuose, ant palangių neužlipa,gėlių ant grindų neužkliudo ,tai ir nežinau ar viskas mačija nuo tų katinukų
Atsakyti

g.gif tikrai?ar bandei? bigsmile.gif Maniskis tai agurkus net valgo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2009 03 17, 11:52)
g.gif tikrai?ar bandei?  bigsmile.gif Maniskis tai agurkus net valgo  lotuliukas.gif

pas mane buvo mažuliukų katinukų neperseniausiai, tai jiems labai linksma buvo į gėlių vazonus įlipti, o paskui patrypčioja patrypčioja ir šoka ant brolio ar sesės, kad net visos žemės į šalis pabyra doh.gif . neapsikenčiau vieną dieną ir citrinos grežinėliais pridėjau. ramybė namuose patapo thumbup.gif
Atsakyti

faktas, kad čežantys daiktai patinka biggrin.gif Kiekvieną rytą susiranda kur nors ką nors čežančio ir čežina tol, kol neapsikentus išsiritu iš lovos ir einu maisto įdėt.
O citrusinių kvapo tikrai nemėgsta, čia gera mintis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 16, 19:20)
sitie pomidorai tai staciai apsedimas. Buvau parduotuvej tai vos dar triju rusiu nepasiemiau  doh.gif

drinks_cheers.gif Vyra vakar siunciau i zaliaja stotele, kad dar seklu nupirktu... Padave jis nuejes pardavejai telefona, kad pati pasakyciau ko noriu..siulo ji visas tipo geras veisles ir sako, tai kad Jus visus turit doh.gif lotuliukas.gif

Bet siaip man laaabai sunkiai siemet pomidorai dygsta... doh.gif Nezinau net kodel... Pavyzdziui Rondello.. is 10 seklyciu pakolkas tik 1 daigelis islindo.. doh.gif O sejau kovo 6d... nu tikiuosi dar vis..
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2009 03 17, 13:09)
pas mane buvo mažuliukų katinukų neperseniausiai, tai jiems labai linksma buvo į gėlių vazonus įlipti, o paskui patrypčioja patrypčioja ir šoka ant brolio ar sesės, kad net visos žemės į šalis pabyra doh.gif . neapsikenčiau vieną dieną ir citrinos grežinėliais pridėjau. ramybė namuose patapo thumbup.gif

reiks pabandyti... mano vyras apie pomidoru zuti pranese telefonu: nepamirs nupirkti virves - sako jis, o as - o kam , sako:- katina karsim......

atseti daigeliai dar nesudygo verysad.gif be to tas ryzas pacukas (mano katinas) spejo pamindyti, - neisdraske, bet paminde - tai su dantu krapstuku lengvai pakedenau zeme. nebezinojau kaip gelbetis. tikiuosi, kad nepagadinau.
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasikonsultuoti, ar jau reikia persodinti pomidorus mano?

Ira kada tai geriau padaryti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 03 17, 14:09)
Sveikos, norėjau pasikonsultuoti, ar jau reikia persodinti pomidorus mano?

Ira kada tai geriau padaryti?
user posted image

Oho, nemazi jau tokie. Mano tai kai zemaugiai tai mazuciai tokie, bet irgi jau trecia lapa pradejo leist. As tai savaitgali jau pikuociau tavo vietoj, nes paskui gali isstypt, o ir saknys susipins tarpusavy, sunkiau pikuoti bus.
Atsakyti
Aš ir manau, kad reikės pikiuoti 4u.gif o jus pikiojate į indelius po viena?
Atsakyti
Gal kas nors iš čia bendraujančių žino,kur būtų galima įsigyti pomidorų sėklų "Juodasis princas"?Tėvai yra auginę keletą metų,bet paskui niekur negaudavom nei daigų nusipirkt,nei sėklų.Kiek klausėm,niekas neturi,sako nepaklausi prekė bigsmile.gif Jų vaisių estetinis vaizdas gal ir nekoks,bet skonis man thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti