O aš svajoju apie apvalų šiltnamį,kažkada per teliką mačiau,patiko labai,kai nusibaigs tas plėvele dengtas,tada jau statysiam apvalų
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 15:14)
Oj mergaites, baikit juokus Jus gal ir benamius katinus kartu su kurmiais nugalabyt norit? dekit tas silkes atliekas i saldikli, tai nors neprasmirs lauke...
siaip tresimui pudoma zuvis ir jos atliekos,tada koncentratas skiedziamas ir laistoma
Bet gera mintis mesti i saldikli
QUOTE(merga @ 2009 03 16, 16:19)
siaip tresimui pudoma zuvis ir jos atliekos,tada koncentratas skiedziamas ir laistoma
Kad man atrodo pudysi tu ar nepudysi, zemej sukista zuvis vis tiek supus...
QUOTE(merga @ 2009 03 16, 16:51)
tada bus pigiau pirk užaugintus pomidorus.
Pas mane vienais metais vos sirdis nesustojo,pasodinau 96 daigus,labai graziai tvirtai subujojio,bet dar nugirdau,kad gerai palaistyti vistasudziais,as pasidariau koncentrata palaisciau ir nakciai siltnami uzdariau,ryte radau visus alei vieno daigo nudegusius.Kaip sako gerai labai gerai patresiau.
QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 15:34)
Pas mane vienais metais vos sirdis nesustojo,pasodinau 96 daigus,labai graziai tvirtai subujojio,bet dar nugirdau,kad gerai palaistyti vistasudziais,as pasidariau koncentrata palaisciau ir nakciai siltnami uzdariau,ryte radau visus alei vieno daigo nudegusius.Kaip sako gerai labai gerai patresiau.
Panasia situacija turejau as:buvau tik svieziai iskepta spece ir paskirta dirbti rozyne.Tai su fosforu taip nuplikiau rozes,kad ziedai ju buvo kaip bliudai,bet lapo neturejo nei vienas is 240 krumu
Tas vistasudis galingas ginklas
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 15:41)
Tas vistasudis galingas ginklas
Jei sviezias,tai taip ,kaip ir anciu
Visus ššš reikia iš pradžių paraugint,o paskui dar atskiest ir tada laistyt,dar sako neblogai prismulkinus kibirą dilgėlių,parauginus ir palaistyt,sako kad veikia kaip natūralus augimo stimuliatorius,pati nebandžiau
QUOTE(merga @ 2009 03 16, 16:42)
Jei sviezias,tai taip ,kaip ir anciu
Oj apie tas antis ir zasis is vis patyliu. Jau kas per trydos vaiksciojancios...
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 16, 15:49)
Visus ššš reikia iš pradžių paraugint,o paskui dar atskiest ir tada laistyt,dar sako neblogai prismulkinus kibirą dilgėlių,parauginus ir palaistyt,sako kad veikia kaip natūralus augimo stimuliatorius,pati nebandžiau
Aš taip dariau,kol baigėsi dilgėlės apleistame kaimynų sode tikrai,kad veikia kaip stimuliatorius
o man nelaime atsitiko.... katinas visus isdygusius pomidoru daigelius iskase. gyvu liko koks 20vnt. teko set is naujo...