Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 14:06)
Ne jinai reguoja tik i FAS biggrin.gif O kurmius traukyti labai megsta,issitraukusi dar ilgai su juo zaidzia ax.gif

Vargsai kankiniai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
linksma čia pas jus thumbup.gif Tokioj smagioj aplinkoj ir pomidorai turbūt greičiau dygsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 16, 14:13)
linksma čia pas jus  thumbup.gif  Tokioj smagioj aplinkoj  ir pomidorai turbūt greičiau dygsta  biggrin.gif

Tai jau tikrai thumbup.gif drinks_cheers.gif Reiktu kada susitikt prie progos mirksiukas.gif realiai pazvengt lotuliukas.gif

Vakar avokadu temelej luzau, dabar cia prunkstauju smile.gif Gerai, kad darbe kolegos iseje kazkur - nieks nemato biggrin.gif
Atsakyti
Kai pas augintoja gera nuotaika ir augalai geriau auga.Man kaimyne sakydavo,jog nesikeikciau darze,augalai to nemegsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 14:19)
Kai pas augintoja gera nuotaika ir augalai geriau auga.Man kaimyne sakydavo,jog nesikeikciau darze,augalai to nemegsta biggrin.gif

Pala, o as cia kazkurioj temoj skaiciau, kad jei augala apkeiksnoji (jei tarkim jis blogai auga) ir pagrasini ismesti, tai tas staigiai asigauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai cia jei pagrasini ismesti,o ne darze keikiesi biggrin.gif
As vienais metais dainavau,kaip kaimyne patare,bet kazko neuzderejo darzas,gal mano dainos nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 16, 13:09)
na kur jau ten.. kokie ten grynieji.. kas paėmė paskolą, tas tikrai gali sau leisti va tokį šiltnamuką:
http://www.skelbiu.l...io-5922179.html
tik aš niekaip nesuprantu, iš kur ten tokia kaina... mastau.gif

ir nedidukas visai, sakyčiau, tik 3,5 m ilgio g.gif Bet, matyt, tokia kaina ir gaunasi - firma juk gamina, įskaičiuoti ir atlyginimai, ir mokesčiai, ir patalpų nuoma.
O mano vyras jau galvoja, ką čia pasamdžius šiltnamiui pastatyti. Pačiam nėr kada, motociklas negali be priežiūros nei dienos būti paliktas.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 16, 14:09)
na kur jau ten.. kokie ten grynieji.. kas paėmė paskolą, tas tikrai gali sau leisti va tokį šiltnamuką:
http://www.skelbiu.l...io-5922179.html
tik aš niekaip nesuprantu, iš kur ten tokia kaina... mastau.gif

Tai as ir sakau, kad antros paskolos man neduos bankas... Nebent tu paskolintum thumbup.gif lotuliukas.gif o siltnami statytis kad ir dabar galeciau, tik zemes reik, t.y. sklypo kazkokio... Nors ka as cia sneku. Ant bangos savaite pasiknaisiociau, o paskui atsibostu. Dulketu tas mano siltnamis doh.gif

QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 14:31)
Tai cia jei pagrasini ismesti,o ne darze keikiesi biggrin.gif
As vienais metais dainavau,kaip kaimyne patare,bet kazko neuzderejo darzas,gal mano dainos nepatiko biggrin.gif

O kokia daina dainavai?? Ryskiai daina nepatiko smile.gif Gal koki "dvyyyyyyratuka" uzriaumojai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 14:41)
Tai as ir sakau, kad antros paskolos man neduos bankas... Nebent tu paskolintum  thumbup.gif  lotuliukas.gif o siltnami statytis kad ir dabar galeciau, tik zemes reik, t.y. sklypo kazkokio... Nors ka as cia sneku. Ant bangos savaite pasiknaisiociau, o paskui atsibostu. Dulketu tas mano siltnamis  doh.gif
O kokia daina dainavai?? Ryskiai daina nepatiko smile.gif Gal koki "dvyyyyyyratuka" uzriaumojai  lotuliukas.gif

Ne va sita'Griztu namo kol dar nenusibodo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 14:51)
Ne va sita'Griztu namo kol dar nenusibodo... biggrin.gif

Ir tu dar stebiesi, kodel neuzderejo darzas????? doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man atrodo po tokios dainos ir kurmiai pas kaimynus issilakste...
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 14:54)
Ir tu dar stebiesi, kodel neuzderejo darzas?????  doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man atrodo po tokios dainos ir kurmiai pas kaimynus issilakste...

Deja kurmiai tiek uzsieme,kad jiems nekenkia nei dainos nei nuodai nei keiksmai. bigsmile.gif O pas mane darzas dar juodzemyje,tai jiems nereikia jokiu pastangu rausti,pastato didziulius namus,o urvai ohohhooo kokio gylio.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 16, 12:23)
o tu domino toliau nuo savo sklypo nunešk, tegu atokiau lošia. Dar ir kortas pridėk  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image
aga dar ir kazino aniem pastatysiu,bele tik mona pamidora sveki butu biggrin.gif
Atsakyti