Ačiū už pasiūlymą Shlipse mano didžioji liūtukė mokosi Vilniuje tai įpareigosiu kad paieškotų ir nupirktų tų bombų kurmiams.
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 15, 21:49)
O gal nereikia, kad dvestu? gyvi padareliai vis delto... mano tevai ant siltnamio toki prietaisa dedavo, kuris vejui paputus vibruodavo ir toki tarskanti garsa leisdavo negarsu. Ne vieno kurmiarausio visam sodo sklype nebuvo. Gal geriau toki dalyka isigyt?
aga,jie gyvi ir grazus,kol su jais nesusiduri akis i aki.Tie bjaurybiai dar ir kandziojasi
turiu tiek sode,tiek laukuose is bambaliu padariusi malunelius,tose vietose,kur sustatyti,kurmiu ner ,bet salia,susede domino zarazos losia
QUOTE(saintlina @ 2009 03 15, 17:17)
O šiaip labai gaila, kad anskčiau Regillos puslapiuke nebuvau užmačius sėklų
tikrai gaila.. aš nereklamuoju, bet galiu patvirtinti, kad šiais metais pirktos pas Regilą sėklos sudygo beveik 100 proc.
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 21:04)
Mano suo iskasineja kurmius,bet labai jau jinai didelius urvus rausia
nu reikia kad man dirvoną suartų
kaip man patiko mintis su pakastom žuvim nežinojau
*****, kad pas mane sodas butu, ar koks sklypukas... as tada irgi su kurmiais kovociau, kaisiociau po kiekvienu krumu zuvis. Oj uzbujotu plantacijos... Pomidorai, agurkai, ridikai, svogunai, salotos, krapai, kopustai, kaliaropes, burokeliai, morkos, bulves, runkeliai... zirniai dar... o jau geliu marios butu!!!! ziedas ant ziedo krautusi ech merginos.. pavydziu as jums, taip faina pasiknaisioti po zeme kartais..
QUOTE(merga @ 2009 03 16, 11:41)
aga,jie gyvi ir grazus,kol su jais nesusiduri akis i aki.Tie bjaurybiai dar ir kandziojasi
turiu tiek sode,tiek laukuose is bambaliu padariusi malunelius,tose vietose,kur sustatyti,kurmiu ner ,bet salia,susede domino zarazos losia
o tu domino toliau nuo savo sklypo nunešk, tegu atokiau lošia. Dar ir kortas pridėk
QUOTE(naitas @ 2009 03 16, 13:07)
tikrai gaila.. aš nereklamuoju, bet galiu patvirtinti, kad šiais metais pirktos pas Regilą sėklos sudygo beveik 100 proc.
Galiu isnuomoti,bet dabar jinai kol kas "dekretinese"
QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 12:44)
Galiu isnuomoti,bet dabar jinai kol kas "dekretinese"
o kad dirvoną artų ar reiks prieš tai ten kurmių priveist?
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 14:22)
*****, kad pas mane sodas butu, ar koks sklypukas... as tada irgi su kurmiais kovociau, kaisiociau po kiekvienu krumu zuvis. Oj uzbujotu plantacijos... Pomidorai, agurkai, ridikai, svogunai, salotos, krapai, kopustai, kaliaropes, burokeliai, morkos, bulves, runkeliai... zirniai dar... o jau geliu marios butu!!!! ziedas ant ziedo krautusi ech merginos.. pavydziu as jums, taip faina pasiknaisioti po zeme kartais..
nu tai.. ateina patogus laikas pirkimui kainų burbulas sprogsta.. neaptaškė?
QUOTE(saintlina @ 2009 03 16, 14:23)
o tu domino toliau nuo savo sklypo nunešk, tegu atokiau lošia. Dar ir kortas pridėk
o po to policiją iškviesk, na, už azartinius.. ne laiku ir ne vietoj.. tskant, svetimomis rankomis brudo atsikratysi..
QUOTE(saintlina @ 2009 03 16, 13:49)
o kad dirvoną artų ar reiks prieš tai ten kurmių priveist?
Ne tik duoti komanda"KASK"
QUOTE(naitas @ 2009 03 16, 13:59)
nu tai.. ateina patogus laikas pirkimui kainų burbulas sprogsta.. neaptaškė?
Taškosi kaip reikiant Tik žinai... norint tą, kad ir nusprogusį burbuliuką įpirkti, reikia tureti grynų... O antros paskolos man niekas neduos
QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 13:59)
Ne tik duoti komanda"KASK"
Oj mergaites, ziurekit kad is "KASK" nesigautu "KĄSK" kai gnybs rūron šunėkas!!!!! Pačios kurmius išsikasit
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 14:03)
Taškosi kaip reikiant Tik žinai... norint tą, kad ir nusprogusį burbuliuką įpirkti, reikia tureti grynų... O antros paskolos man niekas neduos
Oj mergaites, ziurekit kad is "KASK" nesigautu "KĄSK" kai gnybs rūron šunėkas!!!!! Pačios kurmius išsikasit
Ne jinai reguoja tik i FAS O kurmius traukyti labai megsta,issitraukusi dar ilgai su juo zaidzia
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 15:03)
na kur jau ten.. kokie ten grynieji.. kas paėmė paskolą, tas tikrai gali sau leisti va tokį šiltnamuką:
http://www.skelbiu.l...io-5922179.html
tik aš niekaip nesuprantu, iš kur ten tokia kaina...