Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Ačiū už pasiūlymą Shlipse mano didžioji liūtukė mokosi Vilniuje tai įpareigosiu kad paieškotų ir nupirktų tų bombų kurmiams.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 15, 21:49)
O gal nereikia, kad dvestu? gyvi padareliai vis delto...  g.gif  mano tevai ant siltnamio toki prietaisa dedavo, kuris vejui paputus vibruodavo ir toki tarskanti garsa leisdavo negarsu. Ne vieno kurmiarausio visam sodo sklype nebuvo. Gal geriau toki dalyka isigyt?

aga,jie gyvi ir grazus,kol su jais nesusiduri akis i aki.Tie bjaurybiai dar ir kandziojasi schmoll.gif
turiu tiek sode,tiek laukuose is bambaliu padariusi malunelius,tose vietose,kur sustatyti,kurmiu ner thumbup.gif ,bet salia,susede domino zarazos losia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 15, 17:17)
O šiaip labai gaila, kad anskčiau Regillos puslapiuke nebuvau užmačius sėklų  doh.gif

tikrai gaila.. aš nereklamuoju, bet galiu patvirtinti, kad šiais metais pirktos pas Regilą sėklos sudygo beveik 100 proc. thumbup.gif

QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 21:04)
Mano suo iskasineja kurmius,bet labai jau jinai didelius urvus rausia biggrin.gif

nu reikia kad man dirvoną suartų laugh.gif

kaip man patiko mintis su pakastom žuvim rolleyes.gif nežinojau unsure.gif
Atsakyti
*****, kad pas mane sodas butu, ar koks sklypukas... as tada irgi su kurmiais kovociau, kaisiociau po kiekvienu krumu zuvis. Oj uzbujotu plantacijos... Pomidorai, agurkai, ridikai, svogunai, salotos, krapai, kopustai, kaliaropes, burokeliai, morkos, bulves, runkeliai... zirniai dar... o jau geliu marios butu!!!! ziedas ant ziedo krautusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ech merginos.. pavydziu as jums, taip faina pasiknaisioti po zeme kartais..
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 16, 11:41)
aga,jie gyvi ir grazus,kol su jais nesusiduri akis i aki.Tie bjaurybiai dar ir kandziojasi schmoll.gif
turiu tiek sode,tiek laukuose is bambaliu padariusi malunelius,tose vietose,kur sustatyti,kurmiu ner  thumbup.gif ,bet salia,susede domino zarazos losia doh.gif  biggrin.gif

o tu domino toliau nuo savo sklypo nunešk, tegu atokiau lošia. Dar ir kortas pridėk mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 16, 13:07)
tikrai gaila.. aš nereklamuoju, bet galiu patvirtinti, kad šiais metais pirktos pas Regilą sėklos sudygo beveik 100 proc. thumbup.gif
nu reikia kad man dirvoną suartų laugh.gif

kaip man patiko mintis su pakastom žuvim  rolleyes.gif  nežinojau unsure.gif

Galiu isnuomoti,bet dabar jinai kol kas "dekretinese" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 12:44)
Galiu isnuomoti,bet dabar jinai kol kas "dekretinese" biggrin.gif

o kad dirvoną artų ar reiks prieš tai ten kurmių priveist? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 14:22)
*****, kad pas mane sodas butu, ar koks sklypukas... as tada irgi su kurmiais kovociau, kaisiociau po kiekvienu krumu zuvis. Oj uzbujotu plantacijos... Pomidorai, agurkai, ridikai, svogunai, salotos, krapai, kopustai, kaliaropes, burokeliai, morkos, bulves, runkeliai... zirniai dar... o jau geliu marios butu!!!! ziedas ant ziedo krautusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ech merginos.. pavydziu as jums, taip faina pasiknaisioti po zeme kartais..

nu tai.. ateina patogus laikas pirkimui rolleyes.gif kainų burbulas sprogsta.. neaptaškė? rolleyes.gif

QUOTE(saintlina @ 2009 03 16, 14:23)
o tu domino toliau nuo savo sklypo nunešk, tegu atokiau lošia. Dar ir kortas pridėk  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

o po to policiją iškviesk, na, už azartinius.. ne laiku ir ne vietoj.. tskant, svetimomis rankomis brudo atsikratysi.. topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 16, 13:49)
o kad dirvoną artų ar reiks prieš tai ten kurmių priveist?  biggrin.gif

Ne tik duoti komanda"KASK" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 16, 13:59)
nu tai.. ateina patogus laikas pirkimui  rolleyes.gif  kainų burbulas sprogsta.. neaptaškė?  rolleyes.gif

Taškosi kaip reikiant biggrin.gif Tik žinai... norint tą, kad ir nusprogusį burbuliuką įpirkti, reikia tureti grynų... O antros paskolos man niekas neduos schmoll.gif

QUOTE(AveM @ 2009 03 16, 13:59)
Ne tik duoti komanda"KASK" biggrin.gif

Oj mergaites, ziurekit kad is "KASK" nesigautu "KĄSK" lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai gnybs rūron šunėkas!!!!! Pačios kurmius išsikasit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 14:03)
Taškosi kaip reikiant biggrin.gif Tik žinai... norint tą, kad ir nusprogusį burbuliuką įpirkti, reikia tureti grynų... O antros paskolos man niekas neduos  schmoll.gif
Oj mergaites, ziurekit kad is "KASK" nesigautu "KĄSK"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kai gnybs rūron šunėkas!!!!! Pačios kurmius išsikasit biggrin.gif

Ne jinai reguoja tik i FAS biggrin.gif O kurmius traukyti labai megsta,issitraukusi dar ilgai su juo zaidzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 16, 15:03)
Taškosi kaip reikiant biggrin.gif Tik žinai... norint tą, kad ir nusprogusį burbuliuką įpirkti, reikia tureti grynų... O antros paskolos man niekas neduos  schmoll.gif

na kur jau ten.. kokie ten grynieji.. kas paėmė paskolą, tas tikrai gali sau leisti va tokį šiltnamuką:
http://www.skelbiu.l...io-5922179.html
tik aš niekaip nesuprantu, iš kur ten tokia kaina... mastau.gif
Atsakyti