Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 15, 21:15)
pas mane is 12 balkoniniu pomidoru pakolkas tik 3 ter g.gif  verysad.gif jei visi taip "gausiai" dygs busiu ant bankroto ribos su daigiukais, o dar planuojam viena siltmani papildomai pomidorams sodint statyt ax.gif

Tai gal dar išdygs,o jei ne tai gi galit per naujo nusipirkti sėklų ir pasiset smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 15, 22:15)
pas mane is 12 balkoniniu pomidoru pakolkas tik 3 ter g.gif  verysad.gif jei visi taip "gausiai" dygs busiu ant bankroto ribos su daigiukais, o dar planuojam viena siltnami papildomai pomidorams sodint statyt ax.gif

gal kambario teperatura per zema? Dar neverta nusiminti turetu pabaigti visi sudygti 4u.gif
Atsakyti
del balkoniniu nesisielokite,kas Vilniuje pas mane gales paimti,o i Kauna i paroda vaziuosiu balandzio pirma savaite,galesiu atvezti.
Atsakyti
[quote=merga,2009 03 13, 17:04]
Prasom mirksiukas.gif
Mes auginame chrizantemas.Stagarus(senas sakas)su lapais per diana padziovinu ir vakarop uzkasu i zeme,tose lysvese kur tie,suskiaigyvena.Su visais savo cemodanais mauna lauk.
o mano anyta juos isnaikino su kiausiniu lukstais.Pavasari pries sodinant ar sejant daigus,ji i vageles priberia maltu kiausiniu lukstu sumaisytu su sakusteliu aliejaus.
Jie sito "skanumyno"prisieda ir dvesia.
Ačiū už patarimus,bandysiu pavasarį su kiaušiniais varyt tas pabaisas schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane irgi pomidoriuku galima bus paimti, taip pat Vilnius rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Spyglė,2009 03 15, 22:44]
[quote=merga,2009 03 13, 17:04]
Prasom mirksiukas.gif
Mes auginame chrizantemas.Stagarus(senas sakas)su lapais per diana padziovinu ir vakarop uzkasu i zeme,tose lysvese kur tie,suskiaigyvena.Su visais savo cemodanais mauna lauk.
o mano anyta juos isnaikino su kiausiniu lukstais.Pavasari pries sodinant ar sejant daigus,ji i vageles priberia maltu kiausiniu lukstu sumaisytu su sakusteliu aliejaus.
Jie sito "skanumyno"prisieda ir dvesia.
Ačiū už patarimus,bandysiu pavasarį su kiaušiniais varyt tas pabaisas schmoll.gif
[/quote]

O gal nereikia, kad dvestu? gyvi padareliai vis delto... g.gif mano tevai ant siltnamio toki prietaisa dedavo, kuris vejui paputus vibruodavo ir toki tarskanti garsa leisdavo negarsu. Ne vieno kurmiarausio visam sodo sklype nebuvo. Gal geriau toki dalyka isigyt?
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 15, 21:49)

O gal nereikia, kad dvestu? gyvi padareliai vis delto... 

Reikia, ir dar kaip:lotuliukas: blush2.gif, ziaurios mes.

Aciu uz patarimus mergai, isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos pomidoru ir kitu gerybiu augintojos. mama atveze pomidoru daigeliu turiu ispikiuoti tik nezinau kaip geriau i vazonelius ar durpinius indelius. kazkada esu skaicius apie pomidoru auginima siltnamuose bet vazonuose. aisku man tokia mintis patiko nes nereikia tiek raveti doh.gif . dabar to straipsnio nerandu ir galvoju kokio dydzio turetu buti tie vazonai g.gif dar galvoju gal juos sodinti pleveleje. na ieskau netradiciniu budu gal kas galite pasidalinti mintimis. cia truputi ne i tema bet man pasiteisimo braskiu auginimas pleveleje galvoju ir pomidorams kazka pritaikyti. atsiprasau uz nelietuviskas raides nes rasau ne is savo kmpiuterio, pasitaisysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 15, 21:49)
O gal nereikia, kad dvestu? gyvi padareliai vis delto...  g.gif  mano tevai ant siltnamio toki prietaisa dedavo, kuris vejui paputus vibruodavo ir toki tarskanti garsa leisdavo negarsu. Ne vieno kurmiarausio visam sodo sklype nebuvo. Gal geriau toki dalyka isigyt?

tai čia apie kurklių "maitinimą" lukštais buvo kalbama, o ne kurmių mirksiukas.gif . o pas mus kaimynkos kurmių nenaikina. nes sako,kad būtent jie kurklius išgaudo. sako reikia rinktis vieną blogybę- ar išrausti žemių kauburėliai ar kurklių sugraužtas derlius unsure.gif
Atsakyti
skaiciau apie kurklius,tai raso kad kurmiai juos eda,tai kaip ir negerai naikinti kurmius.nebus kurmiu,bus kurkliu,jeigu ju jau yra.
oste,nu gal jus sodinkite tuos pomidorus normaliai,nes esme tame,kad ju saknu sistema didele,jeigu apribosite augima,neteksite derliaus,pas mus siltnamyje zoles kazkodel neauga,taip,kad tai butu didele kancia ar vargas,jas raveti.siltnaminiai pomidorai yra vieni,o vazoniniai kiti,jie zemaugiai,o pirmuosius reikia raisioti,geneti pazastis.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2009 03 15, 22:24)
dar galvoju gal juos sodinti pleveleje. na ieskau netradiciniu budu gal kas galite pasidalinti mintimis. cia truputi ne i tema bet man pasiteisimo braskiu auginimas pleveleje galvoju ir pomidorams kazka pritaikyti.

aš irgi kaip tik vakar galvojau - ar galima pomidorus sodint plėvele žemę padengus g.gif Nebūtų tiek ravėjimo. Skaičiau, kad su braškėm taip daro (va jas kai naujai sodinsiu tai būtinai tik taip). Ar bandėt kas nors taip pomidorus augint?
Atsakyti
Mano vieni pomidorai irgi nedygo,na galvoju taip norejau ankstyvuju,o jie nedaigus.Dabar po keliu dienu ziuriu jau keli isdygo kiti dar lenda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 13, 18:50)

Labai grazus Jusu balkoninis darzelis 4u.gif
Atsakyti