QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 17:31)
Lady Dy,jeigu nori galiu nupirkti Vilniuje tu bombu nuo kurmiu,atsiusciau pastu.jeigu tinka,parasyk i az savo adresiuka.rytoj nedirba zalioji stotele prie turgaus,bet antradieni uzsukciau.
Klausai,kai apsiprekinsi isimink prasaom pavadinima a jo ir imesk.PPPPLLLLLLLYYYYYYYYZZZZZ Kai KLP nuvaziuosiu,zinosiu ko ieskoti,manau ir kitom pravers
QUOTE(saintlina @ 2009 03 15, 16:28)
Na ką, einu sėt pomidorų Susidėjau sėklas ir galvoju - jei visos išdygs, kur jas dėt reiks? Vyras parvežė - Beta, Betalux, Krakus, Ola polka, Red cherry, Hamilton F1, Matina. O anksčiau sakė, kad išvis pomidorų jam nereiks, jis nusipirkt gali
Pas mane vieni irgi Ola Polka (geltonieji),o ka jie negeri?
As irgi geltonas paprikas pasisejau...
Ir dar... tik nemirkit is juoko ... susiskaiciavau seklas...nes ciekavna,kiek gi ju isdygs (tai paprikos -30,o pomidoriuku po 60 ) Keista,bet pas kaimynka labai mazai isdygo,tai mastau... neaisku ir pas mane kiek bus... Mes gyvename namuose,kur kurenama kietu kuru (malkomis),sausas oras...gal del to...?
kai pasejau mazai,neisdygo,kai pasejau daugiau islindo beveik visi.cia mano mazieji pomidoriukai balkoniniai vazoniniai,dabar sedziu kaip avis ir ziuriu i tuos sudygusius ir mastau ka man daryti.jegu atsiras Vilniuje norinciu,tai kisu i indelius,toliau augti.atvaziuosite pasiimti kai galesite.
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 19:09)
kai pasejau mazai,neisdygo,kai pasejau daugiau islindo beveik visi.cia mano mazieji pomidoriukai balkoniniai vazoniniai,dabar sedziu kaip avis ir ziuriu i tuos sudygusius ir mastau ka man daryti.jegu atsiras Vilniuje norinciu,tai kisu i indelius,toliau augti.atvaziuosite pasiimti kai galesite.
nieko atsiras tikrai norinciu
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 20:04)
Mano suo iskasineja kurmius,bet labai jau jinai didelius urvus rausia
QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 17:45)
gal ir geri, niekad neauginau Žiūrėsim, kas išaugs.
QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 17:45)
Pas mane vieni irgi Ola Polka (geltonieji),o ka jie negeri?
Ir dar... tik nemirkit is juoko ... susiskaiciavau seklas...nes ciekavna,kiek gi ju isdygs (tai paprikos -30,o pomidoriuku po 60 ) Keista,bet pas kaimynka labai mazai isdygo,tai mastau... neaisku ir pas mane kiek bus... Mes gyvename namuose,kur kurenama kietu kuru (malkomis),sausas oras...gal del to...?
gyvenu tokiomis pat salygomis ir maniskiai puikiai dygsta.Kai pasesit uzdenkit porai dienu plevele,gaunas kaip pleveline ir jiems silta,bei uztenka dregmes
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 19:04)
Ir gerai,toks sunelis drenazams tiks ar pvz,koki baseina kasti
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 19:04)
tai gal taksiukas?
QUOTE(merga @ 2009 03 15, 20:31)
gyvenu tokiomis pat salygomis ir maniskiai puikiai dygsta.Kai pasesit uzdenkit porai dienu plevele,gaunas kaip pleveline ir jiems silta,bei uztenka dregmes
Aciukas,mhm,taip ir padariau.O kokia temperatura patalpoje laikot?Nes mes ,kol buname namie,tai galim ir 20,bet,kai isvaziuojam i darbus,tai iki 16 nukrenta...
QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 20:47)
tai gal taksiukas?
Aciukas,mhm,taip ir padariau.O kokia temperatura patalpoje laikot?Nes mes ,kol buname namie,tai galim ir 20,bet,kai isvaziuojam i darbus,tai iki 16 nukrenta...
Kai bunam namuose tai isyldom iki 20-22*.Bet siaip namie vidutiniskai buna +15*.Kelis sykius per salcius kai buvom isvyke,tai buvo isvis vos+9* .Bet uztat mano geles visos ziedais apsipylusios
pas mane is 12 balkoniniu pomidoru pakolkas tik 3 ter jei visi taip "gausiai" dygs busiu ant bankroto ribos su daigiukais, o dar planuojam viena siltnami papildomai pomidorams sodint statyt