Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Lady Dy,jeigu nori galiu nupirkti Vilniuje tu bombu nuo kurmiu,atsiusciau pastu.jeigu tinka,parasyk i az savo adresiuka.rytoj nedirba zalioji stotele prie turgaus,bet antradieni uzsukciau.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 17:31)
Lady Dy,jeigu nori galiu nupirkti Vilniuje tu bombu nuo kurmiu,atsiusciau pastu.jeigu tinka,parasyk i az savo adresiuka.rytoj nedirba zalioji stotele prie turgaus,bet antradieni uzsukciau.

Klausai,kai apsiprekinsi isimink prasaom pavadinima a jo ir imesk.PPPPLLLLLLLYYYYYYYYZZZZZ ax.gif blush2.gif Kai KLP nuvaziuosiu,zinosiu ko ieskoti,manau ir kitom pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 15, 16:28)

Na ką, einu sėt pomidorų  g.gif  Susidėjau sėklas ir galvoju - jei visos išdygs, kur jas dėt reiks? Vyras parvežė - Beta, Betalux, Krakus, Ola polka, Red cherry, Hamilton F1, Matina. O anksčiau sakė, kad išvis pomidorų jam nereiks, jis nusipirkt gali  doh.gif

4u.gif Pas mane vieni irgi Ola Polka (geltonieji),o ka jie negeri? g.gif blush2.gif
As irgi geltonas paprikas pasisejau... drinks_cheers.gif
Ir dar... tik nemirkit is juoko ... blush2.gif lotuliukas.gif susiskaiciavau seklas...nes ciekavna,kiek gi ju isdygs blush2.gif (tai paprikos -30,o pomidoriuku po 60 ) biggrin.gif Keista,bet pas kaimynka labai mazai isdygo,tai mastau... neaisku ir pas mane kiek bus... g.gif Mes gyvename namuose,kur kurenama kietu kuru (malkomis),sausas oras...gal del to...? g.gif
Atsakyti
kai pasejau mazai,neisdygo,kai pasejau daugiau islindo beveik visi.cia mano mazieji pomidoriukai balkoniniai vazoniniai,dabar sedziu kaip avis ir ziuriu i tuos sudygusius ir mastau ka man daryti.jegu atsiras Vilniuje norinciu,tai kisu i indelius,toliau augti.atvaziuosite pasiimti kai galesite.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 19:09)
kai pasejau mazai,neisdygo,kai pasejau daugiau islindo beveik visi.cia mano mazieji pomidoriukai balkoniniai vazoniniai,dabar sedziu kaip avis ir ziuriu i tuos sudygusius ir mastau ka man daryti.jegu atsiras Vilniuje norinciu,tai kisu i indelius,toliau augti.atvaziuosite pasiimti kai galesite.

nieko atsiras tikrai norinciu 4u.gif
Atsakyti
Mano suo iskasineja kurmius,bet labai jau jinai didelius urvus rausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 20:04)
Mano suo iskasineja kurmius,bet labai jau jinai didelius urvus rausia biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 17:45)
4u.gif Pas mane vieni  irgi Ola Polka (geltonieji),o ka jie negeri? g.gif  blush2.gif

gal ir geri, niekad neauginau smile.gif Žiūrėsim, kas išaugs.
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 17:45)
4u.gif Pas mane vieni  irgi Ola Polka (geltonieji),o ka jie negeri? g.gif  blush2.gif
As irgi geltonas paprikas pasisejau... drinks_cheers.gif
Ir dar... tik nemirkit is juoko ... blush2.gif  lotuliukas.gif susiskaiciavau seklas...nes ciekavna,kiek gi ju isdygs  blush2.gif (tai paprikos -30,o pomidoriuku po 60 ) biggrin.gif Keista,bet pas kaimynka labai mazai isdygo,tai mastau... neaisku ir pas mane kiek bus... g.gif Mes gyvename namuose,kur kurenama kietu kuru (malkomis),sausas oras...gal del to...? g.gif

gyvenu tokiomis pat salygomis ir maniskiai puikiai dygsta.Kai pasesit uzdenkit porai dienu plevele,gaunas kaip pleveline ir jiems silta,bei uztenka dregmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 19:04)

Ir gerai,toks sunelis drenazams tiks blush2.gif biggrin.gif ar pvz,koki baseina kasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 19:04)

g.gif tai gal taksiukas? bigsmile.gif

QUOTE(merga @ 2009 03 15, 20:31)
gyvenu tokiomis pat salygomis ir maniskiai puikiai dygsta.Kai pasesit uzdenkit porai dienu plevele,gaunas kaip pleveline ir jiems silta,bei uztenka dregmes smile.gif

4u.gif Aciukas,mhm,taip ir padariau.O kokia temperatura patalpoje laikot?Nes mes ,kol buname namie,tai galim ir 20,bet,kai isvaziuojam i darbus,tai iki 16 nukrenta... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 20:47)
g.gif tai gal taksiukas? bigsmile.gif
4u.gif Aciukas,mhm,taip ir padariau.O kokia temperatura patalpoje laikot?Nes mes ,kol buname namie,tai galim ir 20,bet,kai isvaziuojam i darbus,tai iki 16 nukrenta... g.gif  doh.gif

Kai bunam namuose tai isyldom iki 20-22*.Bet siaip namie vidutiniskai buna +15*.Kelis sykius per salcius kai buvom isvyke,tai buvo isvis vos+9* doh.gif .Bet uztat mano geles visos ziedais apsipylusios biggrin.gif
Atsakyti
pas mane is 12 balkoniniu pomidoru pakolkas tik 3 ter g.gif verysad.gif jei visi taip "gausiai" dygs busiu ant bankroto ribos su daigiukais, o dar planuojam viena siltnami papildomai pomidorams sodint statyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 15 kovo 2009 - 21:17