Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 14, 13:43)
mano mama su kurmiais kovoja taip: i ju lizdus, tuos išraustus kupstus prikiša šermukšnio lapu, saku ar ziedu, jiems tai nepatinka smile.gif

o mano katė kurmius gaudo thumbup.gif Nežinau kaip ji sugeba, bet parneša.

Aš šiemet irgi užsimaniau pomidorus sodint. Iš pradžių galvojau tik lauke sodint, bet gal vyras ir šiltnamiuką pastatys. Šiandien Maximoj pats pririnko gal dešimt pakelių pomidorų sėklų biggrin.gif Visų nei nesėsiu, daugoka bus.. O šiaip labai gaila, kad anskčiau Regillos puslapiuke nebuvau užmačius sėklų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 15, 15:17)
o mano katė kurmius gaudo  thumbup.gif  Nežinau kaip ji sugeba, bet parneša.

Aš šiemet irgi užsimaniau pomidorus sodint. Iš pradžių galvojau tik lauke sodint, bet gal vyras ir šiltnamiuką pastatys. Šiandien Maximoj pats pririnko gal dešimt pakelių pomidorų sėklų  biggrin.gif  Visų nei nesėsiu, daugoka bus.. O šiaip labai gaila, kad anskčiau Regillos puslapiuke nebuvau užmačius sėklų  doh.gif

Gal butu galima katyte pasiskolint blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 15, 15:45)
Gal butu galima katyte pasiskolint blush2.gif  biggrin.gif

nemėgsta ji keliaut biggrin.gif Bet esu girdėjus, berods, kad maniškė nėr išimtis, būna kurmius gaudančių kačių.
Mano net ne kaimo katė, kilminga miesto panelė, bet į kaimą pakliuvus medžioja visus - ir kurmius, ir peles, ir žvirblius (va nuo šitų tai ir uogas apsaugo kartu su savo dukryte) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 15, 16:07)
nemėgsta ji keliaut  biggrin.gif Bet esu girdėjus, berods, kad maniškė nėr išimtis, būna kurmius gaudančių kačių. 
Mano net ne kaimo katė, kilminga miesto panelė, bet į kaimą pakliuvus medžioja visus - ir kurmius, ir peles, ir žvirblius (va nuo šitų tai ir uogas apsaugo kartu su savo dukryte)  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu,va kaip tik geras vescius,taip ir uzimtas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 15, 16:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu,va kaip tik geras vescius,taip ir uzimtas doh.gif  biggrin.gif

geri daiktai nesimėto lotuliukas.gif

Na ką, einu sėt pomidorų g.gif Susidėjau sėklas ir galvoju - jei visos išdygs, kur jas dėt reiks? Vyras parvežė - Beta, Betalux, Krakus, Ola polka, Red cherry, Hamilton F1, Matina. O anksčiau sakė, kad išvis pomidorų jam nereiks, jis nusipirkt gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 15, 16:28)
geri daiktai nesimėto  lotuliukas.gif

Na ką, einu sėt pomidorų  g.gif  Susidėjau sėklas ir galvoju - jei visos išdygs, kur jas dėt reiks? Vyras parvežė - Beta, Betalux, Krakus, Ola polka, Red cherry, Hamilton F1, Matina. O anksčiau sakė, kad išvis pomidorų jam nereiks, jis nusipirkt gali  doh.gif

O tu visų nesėk,po keletą sėkliukių kiekvienos rūšies,kas liks kitąmet pasėsi
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 15, 16:35)
O tu visų nesėk,po keletą sėkliukių kiekvienos rūšies,kas liks kitąmet pasėsi

turbūt taip ir reiks daryt g.gif
Bet juokingiausia tai, kad aš internete dvi dienas blūdinėjau, susirašiau, kokių veislių norėsiu, kokių ieškosiu. O čia - bac - ėmė ir parnešė visai ne tas (išskyrus Beta ir betalux) biggrin.gif
Na, nieko, užtat turės šiltnamį meistraut.
Atsakyti
labai gera priemone nuo kurmiu pastatyti vejo malunelius tame lauke kur kuicia. isbandyta priemone thumbup.gif as dar pagerinau tuos malunelius ir visokiu skarbonkiu ant sparneliu pritvirtinau tai pabego visi mirksiukas.gif
Atsakyti
pasisejau ir as pomidorus, bet sejau nemazai, nes daigais dalinsimes su mama smile.gif o beta ir betalux pomidorai geri - tokiu turejau prejusiais metais ir siemet pasisejau 4u.gif
Papildyta:
O del kurmiu tai zalioje stoteleje yra pirkti ivairiu priemoniu juos isvyti ax.gif man labiausiai patinka tokios dumines "bombos" isvaro kurmius ilgam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 15 kovo 2009 - 17:16
QUOTE(aneizza @ 2009 03 15, 17:09)
pasisejau ir as pomidorus, bet sejau nemazai, nes daigais dalinsimes su mama  smile.gif  o beta ir betalux pomidorai geri - tokiu turejau prejusiais metais ir siemet pasisejau  4u.gif

As ir situos seju,man jie labai jau patinka blush2.gif .O dar siemet ir geltonu pasejau ,,GOLDENE KÖNIGIN"(mat spalvu tipo per mazai doh.gif tongue.gif ) ir papriku geltonu prisejau,dabar lauksiu daigeliu pasirodymo.Pirmo sejimo stai tokie daigeliai: http://public.fotki....s/dsc00252.html http://public.fotki....s/dsc00157.html
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2009 03 15, 17:14)
O del kurmiu tai zalioje stoteleje yra pirkti ivairiu priemoniu juos isvyti  ax.gif  man labiausiai patinka tokios dumines "bombos" isvaro kurmius ilgam  4u.gif

Gal mazu pameni kaip tos "bombo"vadinas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 15 kovo 2009 - 17:16
QUOTE(merga @ 2009 03 15, 18:15)
As ir situos seju,man jie labai jau patinka blush2.gif .O dar siemet ir geltonu pasejau ,,GOLDENE KÖNIGIN"(mat spalvu tipo per mazai doh.gif  tongue.gif ) ir papriku geltonu prisejau,dabar lauksiu daigeliu pasirodymo.Pirmo sejimo stai tokie daigeliai: http://public.fotki....s/dsc00252.html http://public.fotki....s/dsc00157.html

geras, merga, as taip pat tu geltonu pomidoru pasisejau ir geltonos paprikos turiu labai graziai auga 4u.gif raudona biski leciau, o man spalvu tikriausiai irgi tukumas tai dar ir violetine paprika pasisejau, bet dar neisdygo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2009 03 15, 18:16)
Gal mazu pameni kaip tos "bombo"vadinas ax.gif  blush2.gif

neatsimenu, bet atrodo jos 5 pakuoteje buna ir kainuoja apie 25 litus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 15 kovo 2009 - 17:21
QUOTE(aneizza @ 2009 03 15, 17:14)
O del kurmiu tai zalioje stoteleje yra pirkti ivairiu priemoniu juos isvyti  ax.gif  man labiausiai patinka tokios dumines "bombos" isvaro kurmius ilgam  4u.gif

Prašom pavadinimą,o pas mumi Plungėj" Žalios stotelės "nėr,o kurmių doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti