Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

As irgi kazkur girdejau,kad aitrios paprikos negerai salia saldziuju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2009 03 14, 15:54)
blink.gif ogo thumbup.gif O kiek pakeliu pirkai? g.gif Juokauji,tu juos nemesk,dar ir parduot galesi  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif mhm,puiki mintis,argi neidomu butu mainytis sodinukais? Pvz.mano vieni geltonieji,ankstyvieji,mielai viena daiga iskeisciau i koki velyvesni  mirksiukas.gif
O del aitriuju papriku...hmm... teta pasakojo,kad nuo vienos aitrios ir kitos gali aitriomis tapti... g.gif
4u.gif Lady Dy,dar yra toks prietaras,kad ten kur rausia kurmiai,reikia nesciai  nestuke.gif moteriskei pavaikscioti... nezinau ar veikia,bet gi ir ta galima isbandyti  mirksiukas.gif

Neveikia lotuliukas.gif Praėjusiais metais pati tokia nestuke.gif po savo daržus vaikščiojau ir vistiek su kurmiais draugavau
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 14, 17:09)
As irgi kazkur girdejau,kad aitrios paprikos negerai salia saldziuju ax.gif

Kasmet auginu saldžiasias paprikas drauge su aitriosiomis ir tikrai jokių negerumų nepastebėjau. schmoll.gif Aitriosios būna aitrios, o saldžiosios saldžios.
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2009 03 14, 15:54)
4u.gif Lady Dy,dar yra toks prietaras,kad ten kur rausia kurmiai,reikia nesciai  nestuke.gif moteriskei pavaikscioti... nezinau ar veikia,bet gi ir ta galima isbandyti  mirksiukas.gif

Psio,lakstysiu po kaima ir ieskosiu nestuke.gif ,bele tik tie parazitai isnyktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 13, 17:50)

Vaizdelis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Du vaikus pagimdziau,bet kiek vaiksciojau po darza,netgi sukasinejau nescia,lysves dariau,o kurmiai vistiek mielai pas mane gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 14, 22:34)
Du vaikus pagimdziau,bet kiek vaiksciojau po darza,netgi sukasinejau nescia,lysves dariau,o kurmiai vistiek mielai pas mane gyvena biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, aš irgi susigalvojau pomidorų daigų užsiaugint. o sakykit, ar jūs sėklytes grūdinat taip, kaip pirmose nuorodose parašyta? kokias žemes naudojat? ar maišot ten visokius mėšlus, smėlius, pelenus, ar dezinfekuojat žemes orkaitėj g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2009 03 15, 12:45)
sveikos, aš irgi susigalvojau pomidorų daigų užsiaugint. o sakykit, ar jūs sėklytes grūdinat taip, kaip pirmose nuorodose parašyta? kokias žemes naudojat? ar maišot ten visokius mėšlus, smėlius, pelenus, ar dezinfekuojat žemes orkaitėj g.gif ?

Perkant seklas parduotuvese,ar @ parduotuvese,seklos dazniausia jau buna apadorotos ir paruostos sejai.Substratus galima tiek paciam darytis ,tiek ir pirkti paruostus.Pvz siais metais pirkau user posted image ir kol kas nenusivyliau.Ir zemiu nedezinfekuoju smile.gif .butu galima taip zaisti,auginant pora daigu vazonelyje namuose,bet kai pas amne siltnamis yra 30 m.tai vienos orkaites turbut neustektu mirksiukas.gif biggrin.gif
Tik savo seklas visada apdoroju fungicidais,hidrohumatais arba tiesiog kalio permanganatu(margancovke) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 15 kovo 2009 - 13:56
Su seklomis ir zememis niekada nezaidziu,kaip sakoma nekisu jokiu chemikalu,naudoju tik pjuvenas ir mesla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 14:11)
Su seklomis ir zememis niekada nezaidziu,kaip sakoma nekisu jokiu chemikalu,naudoju tik pjuvenas ir mesla ax.gif

Chemijos taip pat nenaudoju,(tik apdirbant seklas).Naudojam organines trasas arba humusa. smile.gif
Atsakyti
As irgi nezaidziu, nei su seklom nei su daigais. Siemet nusipirkau supstrato agurkams ,buvo akcija 20l maisas uz 3 lt, tai jame viska ir daiginu ir pomidorus ir paprikas ir geles .
Atsakyti