QUOTE(marfa @ 2009 03 14, 15:54)
ogo O kiek pakeliu pirkai? Juokauji,tu juos nemesk,dar ir parduot galesi
mhm,puiki mintis,argi neidomu butu mainytis sodinukais? Pvz.mano vieni geltonieji,ankstyvieji,mielai viena daiga iskeisciau i koki velyvesni
O del aitriuju papriku...hmm... teta pasakojo,kad nuo vienos aitrios ir kitos gali aitriomis tapti...
Lady Dy,dar yra toks prietaras,kad ten kur rausia kurmiai,reikia nesciai moteriskei pavaikscioti... nezinau ar veikia,bet gi ir ta galima isbandyti
mhm,puiki mintis,argi neidomu butu mainytis sodinukais? Pvz.mano vieni geltonieji,ankstyvieji,mielai viena daiga iskeisciau i koki velyvesni
O del aitriuju papriku...hmm... teta pasakojo,kad nuo vienos aitrios ir kitos gali aitriomis tapti...
Lady Dy,dar yra toks prietaras,kad ten kur rausia kurmiai,reikia nesciai moteriskei pavaikscioti... nezinau ar veikia,bet gi ir ta galima isbandyti
Neveikia Praėjusiais metais pati tokia po savo daržus vaikščiojau ir vistiek su kurmiais draugavau
QUOTE(AveM @ 2009 03 14, 17:09)
As irgi kazkur girdejau,kad aitrios paprikos negerai salia saldziuju
Kasmet auginu saldžiasias paprikas drauge su aitriosiomis ir tikrai jokių negerumų nepastebėjau. Aitriosios būna aitrios, o saldžiosios saldžios.
QUOTE(marfa @ 2009 03 14, 15:54)
Psio,lakstysiu po kaima ir ieskosiu ,bele tik tie parazitai isnyktu
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 13, 17:50)
Vaizdelis
QUOTE(AveM @ 2009 03 14, 22:34)
Du vaikus pagimdziau,bet kiek vaiksciojau po darza,netgi sukasinejau nescia,lysves dariau,o kurmiai vistiek mielai pas mane gyvena
sveikos, aš irgi susigalvojau pomidorų daigų užsiaugint. o sakykit, ar jūs sėklytes grūdinat taip, kaip pirmose nuorodose parašyta? kokias žemes naudojat? ar maišot ten visokius mėšlus, smėlius, pelenus, ar dezinfekuojat žemes orkaitėj ?
QUOTE(Lolija @ 2009 03 15, 12:45)
sveikos, aš irgi susigalvojau pomidorų daigų užsiaugint. o sakykit, ar jūs sėklytes grūdinat taip, kaip pirmose nuorodose parašyta? kokias žemes naudojat? ar maišot ten visokius mėšlus, smėlius, pelenus, ar dezinfekuojat žemes orkaitėj ?
Perkant seklas parduotuvese,ar @ parduotuvese,seklos dazniausia jau buna apadorotos ir paruostos sejai.Substratus galima tiek paciam darytis ,tiek ir pirkti paruostus.Pvz siais metais pirkau ir kol kas nenusivyliau.Ir zemiu nedezinfekuoju .butu galima taip zaisti,auginant pora daigu vazonelyje namuose,bet kai pas amne siltnamis yra 30 m.tai vienos orkaites turbut neustektu
Tik savo seklas visada apdoroju fungicidais,hidrohumatais arba tiesiog kalio permanganatu(margancovke)
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 14:11)
Su seklomis ir zememis niekada nezaidziu,kaip sakoma nekisu jokiu chemikalu,naudoju tik pjuvenas ir mesla
Chemijos taip pat nenaudoju,(tik apdirbant seklas).Naudojam organines trasas arba humusa.
As irgi nezaidziu, nei su seklom nei su daigais. Siemet nusipirkau supstrato agurkams ,buvo akcija 20l maisas uz 3 lt, tai jame viska ir daiginu ir pomidorus ir paprikas ir geles .