QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 13, 23:08)
dėl vaiko svorio, baikit bajerius, 400 gramų ir kūdesniam gerai, o vidurkis per visus tris mėn pas jus vis tiek gaunasi ohoho, tai jau tikrai šitą problemą gali išmesti iš savo arsenalo
dėl vitaminų - žinau tik tiek, kad nėščiųjų vitaminai leidžiami, dėl visų kitų turbūt reiktų tartis su gydytojais, bet gal kai vaistų nemėgsti ir šiaip geriausia būtų tų vitaminų gauti su maistu - vit C, vit B turinčių produktų. aš pati kažkaip vis per poilsį vaisius -d aržoves bandaut atgaut jėgas, kai reikia, kitų būdų nežinau....
dėl vitaminų - žinau tik tiek, kad nėščiųjų vitaminai leidžiami, dėl visų kitų turbūt reiktų tartis su gydytojais, bet gal kai vaistų nemėgsti ir šiaip geriausia būtų tų vitaminų gauti su maistu - vit C, vit B turinčių produktų. aš pati kažkaip vis per poilsį vaisius -d aržoves bandaut atgaut jėgas, kai reikia, kitų būdų nežinau....
Na paemus vidurki, tikrai nemazai gaunasi Nors man po siai dienai skamba daktares zodziai (kai vyresnioji kas men priaugdavo ne daugiau 700gr) jus dazniau maitinkit po nedaug jau labai cia ji priauga, na negerai negerai, ir vis kraipydavo nepatenkinta savo galva.Tai kai pasveriau ir pamaxiau kad tik 400gr truputi nusterau...
Vitaminus maitinancioms ir as geriu, plius dar papildomai gelezi, nes zemokas hemaglobinas.Bet matomai tikrai teks mityba tvarkytis, nes po teisybei nei vaisiai nei darzoves nesudaro ne puses mano raciono.
Labai aciu uz palaikyma ir patarimus, nes kartais taip ju truksta.Nesu greitai istyztantis zmogus, bet kartais sunkumo akimirka taip norisi su kazkuo pasitart ir pakalbet.Ne toks vienisas tada jautiesi...
Aciu