QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 04 21, 16:18)
Taip dabar toks laikas. As tai is vis pasimetus. Mano mazyte pradejus primaitinima pasirode esanti alergiska. Dabar jai 8 men. Siti 2 men. tai tikras kosmaras . Dar gydytoja atejus sunervino... juodai. Kazkaip ismusa is veziu, zinau, kad nesamones kalba, bet vistiek... Maitinu pati, dar duodu bulviu kosyte, is kruopu: mieziai, kukuruzai ir soros, is mesos triusiena arba aviena. Aisku pati valgau dabar ir tik tai kas mazyles nealergizuoja (bet skaiciau, kad mamos pienas vistiek buna toks kokio reikia kudikiui). Nors ir tai kartais buna veidukai paberti. Gydytoja sako, kad turiu duoti vistiek (kad ir beria) ivairius produktus, nes atseit odos ligos pagydomos (nors alergija tai ne odos liga pagal mane), o as ivarysiu vaikui mazakraujyste, va tada tai turesiu beda . Kartais atrodo, kad neistversiu taip gaila mazytes. Bet negaliu as jai duoti to kas jai netinka, negaliu . Labai tikiuosi, kad isaugs (arba pades hemeopatinis gydymas), zadu taip laukti iki 1 metu, o jei nepageres tada jau cheminiu vaistu.
Ir dar, neatsimenu kiek maitinanciai mamai reikia kaloriju per diena? Itariu, kad man tiek nesigauna, bet nera kaip ju padauginti, ar kencia nuo to pienelio sudetis?
Ir dar, neatsimenu kiek maitinanciai mamai reikia kaloriju per diena? Itariu, kad man tiek nesigauna, bet nera kaip ju padauginti, ar kencia nuo to pienelio sudetis?
nestresuok, prasyk siuntimo pas alergologe ir neduok bet kam vaiko gydyti. Jeigu alergologas geras, tai viska ramiai isaiskins, sudarys valgiarasti, pades issiaiskinti su maitinimu. Cia ne pediatres kompetencija. Alergijas vaikai isauga, jeigu teisingai parenka dietas Ir vaistu gydymo nereik, nereik net homeopatijos.
Papildyta:
maitinu mazyle MP, tuoj bus mums 3 men. Ar normalu, kad vaikas tustinasi retai, maniske dabar jau 4 para manes nedziugina., o klykia antra diena.
Ir dar mums nustate fiziologine mazakrausjyste, dave gerti folio rugsti. Kaip dar galima butu pakelti hemoglobina?? Buciau dekinga uz atsakyma