Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 03 12, 01:36)
Maitinančiai galima sportuot. Svorį įtakoja ilgalaikis žindymas (org. degina atidėtas kalorijas žindymui nėštumo metu)
Krūtyse yra ir riebalinio audinio, tai gal ir sumažės keli gramai, bet pieno ir maitinimo tai nepagadins. Alveolės, pieno sinusai ir t.t. nei suplonės nei pastorės biggrin.gif
Kadangi sportuojant prakaituojama- rekomenduojama vartoti skysčius.  4u.gif

Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif
Kažko žindant man svoris nekrenta, tik auga blush2.gif Tikriausiai valgau per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 03 12, 11:05)
Ačiū visoms už atsakymus  4u.gif
Kažko žindant man svoris nekrenta, tik auga  blush2.gif Tikriausiai valgau per daug smile.gif

Sveika,
yra tokia stebuklinga ypatingai efektyvi dieta ME vadinasi, gal teko girdet? neteko? tai papasakosiu. Siaip kas isbande ir turejo valios laikytis- padejo visiems 100 proc, na zinoma jei nera kokios ligos ar anomalijos.
Taigi dieta ME = Maziau Est lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man padeda smile.gif nes irgi pastebejau kad pagimdzius buvau plonesne nei dabar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 12, 10:13)
Sveika,
yra tokia stebuklinga ypatingai efektyvi dieta ME vadinasi, gal teko girdet? neteko? tai papasakosiu. Siaip kas isbande ir turejo valios laikytis- padejo visiems 100 proc, na zinoma jei nera kokios ligos ar anomalijos.
Taigi dieta ME = Maziau Est  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man padeda smile.gif nes irgi pastebejau kad pagimdzius buvau plonesne nei dabar wink.gif

Žinau, žinau tą MĖ, nu, bet nuo jos tai tiksliai pienas dings biggrin.gif
Aš 2 sav po gimdymo svėriau 8kg mažiau nei dabar blush2.gif
Geriau sportuot nei MĖ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 03 12, 11:16)
Žinau, žinau tą MĖ, nu, bet nuo jos tai tiksliai pienas dings  biggrin.gif
Aš 2 sav po gimdymo svėriau 8kg mažiau nei dabar  blush2.gif
Geriau sportuot nei MĖ  biggrin.gif

tai maziau nereiskia visai nevalgyt tongue.gif na, bent jau as tai valgau akivaizdziai per daug, tai vat ta pertekliu tikrai reiktu sumazinti. Manau pilnai pakanka pavalgyti normaliai tris kartus per diena. O as kemsu ir kemsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 12, 10:13)
yra tokia stebuklinga ypatingai efektyvi dieta ME vadinasi, gal teko girdet? neteko?

Dar yra tokia irgi labai gera dieta ŽKĖ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žiūrėk Ką Ėdi lotuliukas.gif Irgi gana efektyvi smile.gif

Kaip tik skaičiau apie tai, kaip žindančiai mamai saugiai mesti svorį. Tai va tokios taisyklės: valgyti pagal mitybos piramidę, laikytis valgymo režimo, vengti užkandžiavimo, atsisakyti menkaverčių produktų, kreipti dėmesį į produktų energetinę vertę, gaminti pačiai. Viskas taip pat, kaip ir nežindančiai, nes čia ne dieta (va šitų tai negalima maitinant laikytis), o sveikas maitinimasis smile.gif
Atsakyti
Mamos, mano mazoji naktim taip uzmiega, kad neina pazadint maitinimui doh.gif Skaiciau, kad naktinis zindymas labai svarbus. Ar labai pienui pakenks, jei nakti nevalgysim?
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 03 12, 20:39)
Mamos, mano mazoji naktim taip uzmiega, kad neina pazadint maitinimui  doh.gif  Skaiciau, kad naktinis zindymas labai svarbus. Ar labai pienui pakenks, jei nakti nevalgysim?

o pieno ar daug yra? as tai tavo vietoj ramiai ir palaimingai miegociau, nes, patikek, ilgai tai nesites. bet jei labai daug pieno yra, tai gali verzti krutis ir atsirasti stazes (tokiu atveju ga vertetu bandyti pamaitinti arba kritiniu atveju meginti nusitraukti, kad nustotu verzti). o jei pieno mazai, tai butu naudinga ji nuolat skatinti gamintis. bet net jei pieno mazai, tai jo daugiau atsiranda kai mama gerai pailsi ir isimiega. tad linkiu mamai ramiai miegoti ir pailseti, kol mazyle leidzia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 12 kovo 2009 - 19:46
QUOTE(jurgitaru @ 2009 03 12, 20:44)
o pieno ar daug yra? as tai tavo vietoj ramiai ir palaimingai miegociau, nes, patikek, ilgai tai nesites. bet jei labai daug pieno yra, tai gali verzti krutis ir atsirasti stazes (tokiu atveju ga vertetu bandyti pamaitinti arba kritiniu atveju meginti nusitraukti, kad nustotu verzti). o jei pieno mazai, tai butu naudinga ji nuolat skatinti gamintis. bet net jei pieno mazai, tai jo daugiau atsiranda kai mama gerai pailsi ir isimiega. tad linkiu mamai ramiai miegoti ir pailseti, kol mazyle leidzia. 4u.gif

Pieno daug. Naktim neverzia krutu. Diena buna, kad prisipildo pienuko ir tempia. kita karta stipriau, tai tada biski biski nusitraukiu.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 03 12, 21:09)
Pieno daug. Naktim neverzia krutu. Diena buna, kad prisipildo pienuko ir tempia. kita karta stipriau, tai tada biski biski nusitraukiu.

na, tai manau jokiu problemu. thumbup.gif miegokit abi ramiai ir ilsekites. jei mergaite alkana bus, atsibus pati. o pasiula - paklausa reguliuojasi visa zindymo laikotarpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 03 12, 19:39)
Mamos, mano mazoji naktim taip uzmiega, kad neina pazadint maitinimui  doh.gif  Skaiciau, kad naktinis zindymas labai svarbus. Ar labai pienui pakenks, jei nakti nevalgysim?

Jei gerai priauga svorio, gamyba užsivedusi, dieną nėra didelių pertraukų, tada miegok ramiai smile.gif Naktinis maitinimas ypatingai svarbus, kai yra kažkokių sunkumų, nesusireguliavęs procesas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 03 12, 21:39)

Kiek laiko išmiega nevalgius??? Daugiau kaip 4 val. nereikėtų laukt. Budinkit- padukus pamasažuokit švelniai, o gal užteks užuost Mp ir per miegus pavalgys.
Pienas dar nesisiureguliavęs,- naktinis maitinimas svarbus.
Atsakyti
geros naujienos jei taip ir bus thumbup.gif
http://kauno.diena.l...s-kudikiai-9831
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 13 kovo 2009 - 13:02