QUOTE(neriukazx @ 2009 04 21, 16:01)
mamytes, negaliu, kas pasidare nesuprantu,
kai tik pamatau kad lyg valgyt nori tai ainu maitint, o ji pradeda verkt smarkiausiai, lyg imti nori bet verkia ir negali net patraukt pienuko, ir taip istisai, paemu ant ranku pasupu aprimsta, tada vel bandau maitint ,ir vel rekia, ir taip istisai, sesele sako pilvukas, duodu espumizano, dejau net zvakute, ir dektines kompresa ir nieko, buna pamiega tada seipnetaip pavalgo bet po kiek tai laiko, ir taip kuo toliau tuo dazniau. buvo tik karta per vakara o siandien jau vos ne kas maitinima jau.
man jau ait maitint pasidare stresas didelis,
dabar net nemegina traukt is kruties tik pajaucia kad kisu ir rekia, o galvojau kad valgyt nori. ikisau soske tai paeme, o taip skauda sirdi ziuret kaip ta kenksminga daigta ciulpia
dar pati neislaiko burnoj tai tenka man prilaikyt kad nekristu
seniau skundziaus kad daug ant papuliu kabo, o dabar atrodo kad badauja, nori bet neima kazko. kita kart pavyksta per prievarta ikist papuli, bet nevisad. kad verkia tai pasupt gali o kai nevalgo ir papai sprogsta jau tai siaubinga. karta pabandziau nutraukus duot, ir paeme ir isgere sau laiminga.bet traukt nenoriu. jai jau du su puse menesio, gal sakau keicias grafikas ir ji valgys reciau? kaip nepamazint pienuko? nes nakti miega po 6 val, o diena reciau bent jau db valgo, ir dar buna kad po 9 min, ir palieka kieta kruti ir neima daugiau, ar ja taip ir palikt ar nutraukt kazkiek?
man kartais kai verkia iki melynumo ir nevalgo tai papurtyt noris kiek isnervuoja
net nzn ar aiskiai nupasakojau, laukiu pagalbos , dar beje, galvoju jaigu jai ka skaudetu tai verktu istisai o ji ant ranku kartis nurimsta tik prie papulio verkia
pas mus lygiai tas pats... nuo kokiu 2 menesiu pradejo raitytis prie kruties. Taip ir nesupratau, kas yra. O dabar pradejo ziauriai nebeimt. Is pradziu tai primigdydavau ir tokia pusiau miegancia maitindavau. O dabar jau net primigusi nebeme kruties. O tas stresas man dar ir piena spazmuoja, tada uzsisuka nervu ratas. Bet kai ir nespazmuoja jinai neima kruties. Sunus irgi taip pradejo daryti nuo 3 menesio, bet tuo metu jis viduriavo ir visa kalte sumeciau kad jam skauda pilvuka. O mergike tai neviduriuoja!!! Nu pilvuka jai gali spapusti, nes duju kaupiasi, bet tikrai nedaugiau negu pirma ar antra menesi kai budavo mazesne. Tai su sunum as pradejau nusitraukineti ir maitinti is buteliuko, nes nebeistveriau. Reikedavo ji migdyti specialiai kad pavalgytu, o jeigu per kietai imigdavo, tai vel nepavalgydavo, atsibudes rekia, kad valgyti nori, o kruties neima... zodziu buvo tikras kosmaras. Tai kai pradejau nusitraukineti kaip man tada palengvejo!!!
Bet sitoji mano grazuole tai jokiu buteliuku nepripazista
ir jokiu soskiu
Savo nyksti initringai ciulpia ir viskas. Tai net nezinau... Dar vis nenutraukineju pienuku, nes su sauksteliu tai valgydint tikra nesamone. Bet kai jau visai baigsis nervai, jauciu su sauksteliu maitinsiu. Kai pradejo nebeimt kruties tai tikrinomes ir ausytes, viskas tvarkoje.
O beto jeigu butu ausu uzdegimas taigi vaikas verktu pastoviai, gi kaip skauda ir palietus ausyciu issikisimus irgi labai reaguotu...