Sveiki. Rasau, nes jau nebezinau kur kreiptis pagalbos
Jei galit padekit ir pakonsultokite prasau. Net nezinau nuo ko pradet pasakot, nes visos bedos prasidejo jau nestumo metu dal gaktikaulio uzdegimo, del tos priezasties buvo atliktas planinis CP, po jo prasidejo dar didesnes bedos nuo gimdos uzdegimo (endometrito) perejom prie plauciu uzdegimo o siuo metu mane kamuoja nezemiski spenelio skausmai, tai tesesi gana ilga laika
, jau tiesiog nebegaliu kenteti
. Babandysiu aprasyti savo savijauta, kai tik pamaitindavau savo lialiu, praejus 10 min prasidedavo dilgciojimas spenelyje, jis vis astredavo iki tokio lygio, kad jausmas budavo lyg kas adata man ten smeigtu, neztiejo perstejo
, asaros byrejo kaip pupos, viena karta vos samones nepraradau nuo tokio skausmo, truksta net oro, sukasi ir skauda galva
. Pradzioje maniau, kad gal netaisiklingai apzioja speneli, bet nemanau, nes ligoninej kai dar mokinomes tai tikrai visi speneliai buvo nugrauzti, o dabar tik mikroitrukimai yra. Kreipiausi ir pas gydytojus, tiksliau i AK ginekologe, vieningos nuomones ner, ji sako kentet ir toliau maitint sako gal cia pienlige po tiek suvartotu arklisku doziu antibiotiku, pabandykit daktarin tepti pries maitinima ir po maitinimo spenelius, istveriau tik para ir toliau skausmai tik kylo, tad pradejau nutraukinet pienuka
, bet juk tai irgi neiseitis, o pienuko mazeja
. Kitas gydytojas speja, kad cia gali buti nervas pazeistas, dar vienas, kad gal cia pieno kanalai taip skausmingai atsidarineja
, zodziu nezinau ka daryt. Tiesa nusitraukinejant pientraukiu pasidare lengviau ir tikrai neuzeidavo tu skausmu, siek tiek tik budavo nemalonu, o siandien 4 para kai nusitraukineju ir man prasidejo vel spenelio dilgciojimas, jis daug svelnesnis nei pries tai buves, bet bijau, kad vel nepaastretu iki tu nezemisku skausmu, ir labai noriu pati maitinti vaika. Padekit, jei tik galit. Is anksto dekoju uz atsakymus
Mokėti laukti atpildo reiškia mokėti džiaugtis dabartimi net ir tuojau pat negavus, ko nori.