QUOTE(natalikas @ 2009 04 16, 11:18)
turiu beda
,mums 7.5men.pradejom valgit kieta maista,nuo5men.bet pienuka gerem visada,dabar mano maziukas atsisako gert is papuko
,valgit praso tik normalu maista,maitinu krutim per prievarta
,nes krutis prisipildo,jauciosi nepilnaverte,o pienukas saldus
spjauna ta mano papuka.apsiplaunu,pirma pienuka ispilu,kad poliau teketu .gal cia ta stadija ,kai vaikas nenori MP daugiau,mano pirmas taip dare,nors tada mano pienukas dingdavo savaime.
pirma karta girdziu toki varianta
net neisivaizduoju, ka cia patarti
. o gal kitom pozom maitinti pradejot? mano mergicka nevalgo, kai maitinu sededama. tiesiog jau taip pripratom, kad pienuka valgom migdydamosi, o kai kur isvyke bunam ir bandau pamaitinti, tai panelei reik dairytis, kalbeti, makaluotis ir nepavalgo ...
Papildyta:
QUOTE(Dodukas @ 2009 04 16, 11:04)
Gal galima suzinoti apie ciulptuko "pasalinius poveikius" placiau?
nuo ko priklauso pienelio gamyba?
nepykite mamytes kad klausineju tokiu kvailu klausimu
ciulptukas formuoja netaisyklinga sakandi, letesne kalbos mokymosi raida, del netaisyklingo sakandzio vaikai ilgai svepluoja. nuolat ciulpiant isiskiria seiles ir skatina skrandzio sulciu gamyba, o tas dirgina skrandi; be to, savo ciulpimo poreikius vaikas patenkina siulpdamas ciulptuka ir taip maziau stimulioujamos krutys, maziau skatinama pieno gamyba. jei kudikis silpnesnis ar tinginukas, jis pavargsta ciulpdamas ciulptuka ir nebeturi jegu gerai istustinti kruti. taip neprivalgo, maziau priauga svorio... zodziu, ne geris tie ciulptukai