Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Joliuke @ 2009 04 09, 20:54)
Miegot kai maitinu negaliu, nes papukas pastoviai iškrenta, tai turiu į burnytę padėt įsidėt, nes pati neranda. O dar ir skauda, tai ne miegas galvoj doh.gif Kol kas maitinimas nekelia jokio džiaugsmo, bet tikiuos, kad išlauksiu ir jei pienukas nedings, galėsiu ir aš kada nors pasigirt, kad lengva maitint pačiai unsure.gif

O aš bijodavau užmigti, nes krūtis už vaiko galvą 2 kartus didesnė buvo ir minkštutėlė blush2.gif Tai užsispausdavo jai nosytė ir viskas. Tai bijodavau, kad uždus, kol vieną dieną pati nepajutau kaip lūžau. Maždaug nuo mėnesio jau užmigdavau, o vėliau net nežinodavau kiek kartų valgydavo, tik maždaug kas dvi val apsiversdavom abi.
Atsakyti
mamytes pagalbekit! mano maziukui 3.5men maitinu pati, na kai jau tikrai truksta pieno duodu misinuko, bet esme tame, kad vienoje krutyje atsirado guzu, gal galite ka patarti. zinau kad daro ivairius masaziukus, bet gal as galeciau namuose pasidaryti, nes neturiu kur maziuko palikti, kad galeciau i masazus vaikscioti, o gal yra kokiu kitokiu priemoniu. man jau neramu, nes krutis kietoka, ar galima duoti zysti, gal kuo daugiau nutraukineti, net nezinau kaip cia daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 08:44)
mamytes pagalbekit! mano maziukui 3.5men maitinu pati, na kai jau tikrai truksta pieno duodu misinuko, bet esme tame, kad vienoje krutyje atsirado guzu, gal galite ka patarti. zinau kad daro ivairius masaziukus, bet gal as galeciau namuose pasidaryti, nes neturiu kur maziuko palikti, kad galeciau i masazus vaikscioti, o gal yra kokiu kitokiu priemoniu. man jau neramu, nes krutis kietoka, ar galima duoti zysti, gal kuo daugiau nutraukineti, net nezinau kaip cia daryti  verysad.gif

kuo dazniau duok zysti ta kruti, suras tokiu pozu, kad vaikiuko smakras butu toj posej, kaip ir guzai, tada geriau istraukia. ar temperaturos nera?
man paprastai vaikiukai vska ir sutvarkydavo, temperaturos niekada neturedavau, tai ir masazu neprireike. bet siaip tai esu girdejus, kad siuos masazus daryti atvaziuoja ir i namus! tik kontaktu jokiu neturiu g.gif gal kitros ,mamos ka zinos. o kol kas duok ta kruti mazyliui, nes rankom tikrai neistrauksi pro tuos uzsikimsusius latakus. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 08:44)
mamytes pagalbekit! mano maziukui 3.5men maitinu pati, na kai jau tikrai truksta pieno duodu misinuko, bet esme tame, kad vienoje krutyje atsirado guzu, gal galite ka patarti. zinau kad daro ivairius masaziukus, bet gal as galeciau namuose pasidaryti, nes neturiu kur maziuko palikti, kad galeciau i masazus vaikscioti, o gal yra kokiu kitokiu priemoniu. man jau neramu, nes krutis kietoka, ar galima duoti zysti, gal kuo daugiau nutraukineti, net nezinau kaip cia daryti  verysad.gif

Guzai tai neistrauktas pienas, ne masaza reikia daryti, o delioti leliuka is visu pusiu, ypac is lauko puses, kad istrauktu priena. Tipiska mamu sitaucija kai pradeda duoti misini. Todel ir pienas mazeja ir nesistabilizuoja didejimas, nes prie sito reikalo reikia dirbti. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 04 10, 10:29)
kuo dazniau duok zysti ta kruti, suras tokiu pozu, kad vaikiuko smakras butu toj posej, kaip ir guzai, tada geriau istraukia. ar temperaturos nera?
man paprastai vaikiukai vska ir sutvarkydavo, temperaturos niekada neturedavau, tai ir masazu neprireike. bet siaip tai esu girdejus, kad siuos masazus daryti atvaziuoja ir i namus! tik kontaktu jokiu neturiu g.gif gal kitros ,mamos ka zinos. o kol kas duok ta kruti mazyliui, nes rankom tikrai neistrauksi pro tuos uzsikimsusius latakus. sekmes 4u.gif

man jos nei neskauda, ir temperaturos neturiu. daviau daug zysti, jau tris kokius kartus valge is tos kruties, o kitos dar net nedaviau, jau pilnutele, net bega. bet manau vistiek dar duosiu ta zysti, nes lyg jau guzai apmazejo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidule @ 2009 04 10, 10:44)
Guzai tai neistrauktas pienas, ne masaza reikia daryti, o delioti leliuka is visu pusiu, ypac is lauko puses, kad istrauktu priena. Tipiska mamu sitaucija kai pradeda duoti misini. Todel ir pienas mazeja ir nesistabilizuoja didejimas, nes prie sito reikalo reikia dirbti. Sekmes.  4u.gif

anksciau nebudavo pienuko, krutyse ne gyzai o tiesiog tusti maiseliai, o naktis dar toli budavo, tai po keliu klykimo vakaru ir negalejimo uzmigti is alkio jau nupirkau misinuko, tiesa sakant cia prasiau patarimo sake praeis po keliu dienu bet man taip buvo koki menesi ar net daugiau, tai supratau, kad tiesiog taip jau yra, kad pas mane pienuko ne fontanai ir turiu susitaikyti, duoti truputi misinio. svarbiausia , kad maziuo jau 3.5men, o jis valgo kas koki pusvalandi, diena labai daznai, buna ir ilgiau pamiega, tik tai gerai, kad nakti jau keliasi tik viena karta thumbup.gif ziuresiu kai susitvarkis tie latakeliai gal pageres situacija ir su pienuko kiekiu, labai noriu pati maitinti.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 11:12)
lyg jau guzai apmazejo.  smile.gif

tai labai saunu bigsmile.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 11:12)
gal pageres situacija ir su pienuko kiekiu, labai noriu pati maitinti.

viskas jum puikiai sekas, tik daugiau pozityviu minciu. jau didysis darbas padarytas, dabar liko tik malonumai thumbup.gif sekmes jum ir skanaus pienuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 04 10, 11:25)
tai labai saunu bigsmile.gif
viskas jum puikiai sekas, tik daugiau pozityviu minciu. jau didysis darbas padarytas, dabar liko tik malonumai thumbup.gif  sekmes jum ir skanaus pienuko 4u.gif

oi kaip malonu, aciu 4u.gif
Atsakyti
Aurosoma, Isgerk tikros giros, ne kokios cocacolines, bet tikros mielines. Pamatysi kaip pritvinksi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidule: 10 balandžio 2009 - 11:35
QUOTE(Nidule @ 2009 04 10, 12:35)
Aurosoma, Isgerk tikros giros, ne kokios cocacolines, bet tikros mielines. Pamatysi kaip pritvinksi  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

oi kiek patarimu, labai aciu, as dabar alu beaukoholini geriu, nes sake, kad padeda. isbandysiu ir gira biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, o koks gali buti ilgiausias tarpas tarp naktiniu maitinumu, kad nepradetu mazeti pienelio, nes seniau maitinau kas 3 - 4 valandas, o dabar ziuriu mano mazyle nori ilgiau pamiegoti (sia nakti net 7). g.gif
Atsakyti
QUOTE(ICJ @ 2009 04 10, 16:07)
Mamos, o koks gali buti ilgiausias tarpas tarp naktiniu maitinumu, kad nepradetu mazeti pienelio, nes seniau maitinau kas 3 - 4 valandas, o dabar ziuriu mano mazyle nori ilgiau pamiegoti (sia nakti net 7).  g.gif

o kokio amžiaus mažylė - mažylis ?

Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 10, 17:40)
o kokio amžiaus mažylė - mažylis ?

2 men ir dvi savaites
Atsakyti