QUOTE(jurgitaru @ 2009 04 10, 10:29)
kuo dazniau duok zysti ta kruti, suras tokiu pozu, kad vaikiuko smakras butu toj posej, kaip ir guzai, tada geriau istraukia. ar temperaturos nera?
man paprastai vaikiukai vska ir sutvarkydavo, temperaturos niekada neturedavau, tai ir masazu neprireike. bet siaip tai esu girdejus, kad siuos masazus daryti atvaziuoja ir i namus! tik kontaktu jokiu neturiu
gal kitros ,mamos ka zinos. o kol kas duok ta kruti mazyliui, nes rankom tikrai neistrauksi pro tuos uzsikimsusius latakus. sekmes
man jos nei neskauda, ir temperaturos neturiu. daviau daug zysti, jau tris kokius kartus valge is tos kruties, o kitos dar net nedaviau, jau pilnutele, net bega. bet manau vistiek dar duosiu ta zysti, nes lyg jau guzai apmazejo.
Papildyta:
QUOTE(Nidule @ 2009 04 10, 10:44)
Guzai tai neistrauktas pienas, ne masaza reikia daryti, o delioti leliuka is visu pusiu, ypac is lauko puses, kad istrauktu priena. Tipiska mamu sitaucija kai pradeda duoti misini. Todel ir pienas mazeja ir nesistabilizuoja didejimas, nes prie sito reikalo reikia dirbti. Sekmes.
anksciau nebudavo pienuko, krutyse ne gyzai o tiesiog tusti maiseliai, o naktis dar toli budavo, tai po keliu klykimo vakaru ir negalejimo uzmigti is alkio jau nupirkau misinuko, tiesa sakant cia prasiau patarimo sake praeis po keliu dienu bet man taip buvo koki menesi ar net daugiau, tai supratau, kad tiesiog taip jau yra, kad pas mane pienuko ne fontanai ir turiu susitaikyti, duoti truputi misinio. svarbiausia , kad maziuo jau 3.5men, o jis valgo kas koki pusvalandi, diena labai daznai, buna ir ilgiau pamiega, tik tai gerai, kad nakti jau keliasi tik viena karta
ziuresiu kai susitvarkis tie latakeliai gal pageres situacija ir su pienuko kiekiu, labai noriu pati maitinti.