QUOTE(Joliuke @ 2009 04 05, 19:04)
[SIZE=1]Smagu, kad manim rūpinatės taip, kad net naktim sapnuojat
na, šiandien mes kol kas apsėjom be mišinuko. Ryte ušteko mano pienelio ir labai džiaugausi , per pietus irgi užteko, o vakare bevalgant pradėjo muistytis, verkt, tai imt papuką, tai vėl mest. Žodžiu kaip visada. Kaip tik pas mane buvo ta draugė, kur žadėjo pamaitint, tai mes svarstėm kas čia jai galėtų būti, kad taip elgiasi ar pilvukas ar nosytė. bet užteko tik draugei paiimt ir pradėt maitint iškart baigėsi visi muistymaisi. Valgė kuo ramiausiai ir dabar soti ir rami snūduriuoja (po mišinukų būdavo toks pat efektas). Išvada tokia, kad ne pilvukas čia kaltas, o mano pienėlio stoka O šiaip draugė sakė, kad mažylė ir traukia normaliai ir apžioja gerai Tai ką dabar man patarsit?
Beje, pastebėjau, kad momenėlis įdubęs? prieš savaitę lyg viskas gerai buvo, ar tai nereiškia, akd trūksta skysčių?
na, šiandien mes kol kas apsėjom be mišinuko. Ryte ušteko mano pienelio ir labai džiaugausi , per pietus irgi užteko, o vakare bevalgant pradėjo muistytis, verkt, tai imt papuką, tai vėl mest. Žodžiu kaip visada. Kaip tik pas mane buvo ta draugė, kur žadėjo pamaitint, tai mes svarstėm kas čia jai galėtų būti, kad taip elgiasi ar pilvukas ar nosytė. bet užteko tik draugei paiimt ir pradėt maitint iškart baigėsi visi muistymaisi. Valgė kuo ramiausiai ir dabar soti ir rami snūduriuoja (po mišinukų būdavo toks pat efektas). Išvada tokia, kad ne pilvukas čia kaltas, o mano pienėlio stoka O šiaip draugė sakė, kad mažylė ir traukia normaliai ir apžioja gerai Tai ką dabar man patarsit?
Beje, pastebėjau, kad momenėlis įdubęs? prieš savaitę lyg viskas gerai buvo, ar tai nereiškia, akd trūksta skysčių?
Dar pries savaite pati ieskojau cia paguodos ir klausiau patarimo,dabar kol kas pienuko turiu ir viskas gerai, tikiuos, kad kriziu nebebus
Labai gerai jus suprantu, nes isgyvenom ta pati ir zinau kai svoris neauga, ir koki spaudima is aplinkiniu reik atlaikyt, kai gydytoja liepia primaitint, kai vyras krokodilo akim ziuri i klykianti vaika... Del svorio nueikit pas gydytoja pasisvert, mes nuejom 2 sav amziaus (nes po gimimo 12 % svorio buvom neteke) ir aciu dievui, kad nuejom, nes is tikro dukrele su infekcija kovojo ir del to svoris neaugo ( dar kokia diena ir butumem jos neteke) bet as ne apie tai. Gal is tikro yra kokia priezastis del ko taip sunkiai sekasi (musu mazyle nuo pirmos dienos sunkiai valge, su pasiklykavimais, na bet valge), tikrai nenoriu gasdint, bet dabar jau zinau, kad pasitikrint nekenkia
Teko primaitinet, pastebejau, kad po buteliuko atsiranda apziojimo problemu ir tinginiaut pradeda, o pienuko tai ir ne fontanais bego, tiesiog kovojom, kuri kuria nugales, kol kas laimiu as, bet nuejus pas gydytoja pasitikejimas savo jegom sumazeja ir vel pienuko sumazeja Ieskojau kaip galeciau primaitint (esant reikalui ir be buteliuko), man dar ligonineje siule primaitinimo sistema, kai kudikis ciulpia kruti,gauna misini, bet taip stimuliuoja pieno gamyba (per zondukus), tokia sistema jau isigijau, bet kol kas dar neisbandziau, nes kol kas pieno uztenka (labai tikiuosi, kad taip ir nereiks isbandyt), gal tai butu iseitis jums, jie is tikro labai sunkiai sekasi uzvest pienuko gamyba, pati esu maciusi kaip moteris ivaikinta vaika tos sistemos deka maitint mp pradejo.
Svarbiausia nepasiduokit, nenueikit lengviausiu keliu, kad mazyle gautu tai, kas geriausia