Labai noriu padekoti mamytems, kurios mane palaike kai buvo sunkus periodas maitinat.Streso apmazejo ir pienuko vel gausu nors vezimu vezk.Pavasaris savo padare
Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2009 04 01, 21:03)
Blogiausia tai, kad ir nusitraukti nepavyksta. Šiandien vėl bandžiau bent nusitraukt kai neėmė. Ir su pientraukiu nieko neištraukiau, o su rankom gal 10ml. Nesuprantu kodėl taip viskas man nesiseka
Jaučiuos tikra nevykėlė
Kas liecia nusitraukima pastebejau viena dalyka.Kai pirma mergina maitinau, buvo labai juodu dienu del pilvo diegliu.Buvo kad tekdavo kartais nusitraukti.Geriau bega tada kai bent trumpam pridedu vaika prie kruties, vien jo buvimas salia atpalaiduoja kruti ir pienas dazniausiai lengviau bega.
Bet kad daug nusitraukti reikia igudimo ir praktikos.
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 04 01, 21:12)
As is savo pastebejimu pasakysiu - kartais ir mum taip nutikdavo, tada bandydavau keisti pozas, kartais padedavo maitinti atsisedus ant gimnastikos kamuolio ir sokinejant, kartais maitindavau stovedama ir linguodama, kartais vaiksciodama, buvo periodas kai Arijus kitaip nevalge tik atsigules ant nugaros o as jam ant virsaus keturiom
Gal pabandyk kokiu akrobatiniu triuku...gal pavyks? O svarbiausia- nusiramink, zinau tai nelengva. Bet tu esi pati geriausia mama savo vaikui, netgi jei cocacola girdytum ji, vistiek butum jam visas pasaulis !!!
As ir budavo visom keturiom ant vaiko su papkiu uzguldavau kad tik pavalgytu, ir nesiodavau sokio zingsniu linguodama ir dainuodama,.Kartais kai per minksta krutis budavo suimdavau spenelius dviems pirstais ir bandydavau taip i burna ikisti kad ji pajustu kad "tipo krutis kietesne" (bandydavau apgauti).Geriausia man padedavo sokimas, paimdavau ant ranku ir letai sokdavau dainuodama tada po truputi po truputi mergina nurimdavo ir papuli paimdavo.Oooo kaip gera budavo jausdavausi pati laimingiausia ir geriausia pasaulyje
Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2009 04 01, 19:44)
Ačiū už palaikymą
Šiandien pastebėjau dar vieną dalyką. kadangi maitinu su anspeniais tai pastebėjau, kad mergaitė pienuko neištraukia, vos pažinda ir miega. Šiandien pabandžiau pakeisti maitinimo pozą ir nusiėmiau anspeniuką. Padaviau mažylei krūtį ir man pasirodė, kad paėmė gerai, nes apžiojo daug, neskaudėjo spenelio ir pienukas vos paspaudus lengvai tekėdavo. Atrodo viskas puiku, bet.....
mažoji atsisakė taip valgyti. Vos patraukus pradėjo blaškytis, verkti. Bandžiau duoti vėl ir vėl. panešioju ir vėl duodu, bet vaikutis taip įsiklykė iki pamėlynavimo net. gal 1,5 val taip prasitąsėm ir nugalėjo ji
vėl davėm mišinuko
nežinau ką daryt? Kodėl ji klykia ir nenori imt? Ką daryt? Bijau, kad taip neištraukiant pienuko jis galutinai dings
Gali buti kad per greitai bega pienukas (pas mane ta pati beda), tiesiog pradzia truputi nusitrauk kokius 5ml o tada duok, bandyk stacia maitinti.Kaip cia paaiskinti:kad vaikas ir tu stovetumet vertikaliai viens prie vieno, prilaikyti uz galvytes ir uzpakaliuko, tada mazius kai greitai bega pienas maziau springsta.
Arba ne is karto pradeda teketi reikia kazkiek laiko paciulpti tuscia kad pradetu pienas begti tai vaikiukas ir pyksta, kad ne is karto gauna ko nori.
Kai maitinau pirmaja kokius gerus tri menesiu jauciausi tikra nevykele, atrode kad nieko nesugebu, ji vis verkdavo pienas negdavo o ji nemidavo ir viskas.Ko tik neisbandziau, bet geriausias vaistas buvo, kai cia viena minejo, pagyventi savo pasaulyje tik as ir ji, jokiu namu ruosu jokiu sveciu jokiu darbu (nors namai atrode kai po karo o visi norejo maziukes paziureti) pasidarydavau tik sau valgyti ir visa diena su ja tai lauke tai namie ir su muzika, be tv, sokdavau dainuodavau su ja ant ranku, papuli kone kas 10-15 min kisdavau, kol galu gale vualia susidraugavom.ir ismaitinau iki 11 men, kol besibaigiant antram nestumui teko nutraukti.
Dar vienas dalykas:uzsikimsau tuo metu ir ausis nuo visu tetu ir mociuciu patarimu, nes visos kaip vienas misinuka siule kaip iseiti, nes tipo savo vaika kankinau su savo "principu" maitinti paciai