QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 03 27, 22:11)
Kokio svorio gimė? Kiek nukrito ligoninėj?
Per 14d. ataugamas nukritęs svoris, vėliau augama į +
Labai gerai darai, kad maitini kiek vaikutis nori (pats pasisotinęs paleidžia krūtį)
Ir dėl Mp gamybos- viską žinai
Daugiau pasitikėk savim
Juk viskas ir dabar gerai
Arbatos negelbsti ir stebuklų nedaro. Stebuklus daro nusiteikimas, aplinkinų palaikymas, poilsis ir subalansuota mityba.
Ar naudojat čiulptuką?
QUOTE(jurgitaru @ 2009 03 27, 22:13)
As manau, kad jus be reikalo jaudinatyes. Jūsų mazyle dar labai mazute, ir siuo metu lai ypac svarbus maitinimas mamos pienu. tokio amziaus mazyliai beveik visa laika valgo (iskyrus ta laika, kai miega, o daznai ir pamiega prie papo). tad nerimauti nereikia. o sverti kudiki irgi netikslinga, nes auga jie nevienodai, palaukit, kol sukaks menuo ir ko gero visai nenusivilsit. daznas sverimas tik sukelia bereikalinga itampa ir nerima. kuo dazniau siulykit kruti, kad butu stimuliuojama pieno gamyba ir nusiteikit, kad mazyle kabes dar gera menesi. per ta laika turetu susireguliuoti pienelio gamyba. tikrai ne visom mamom pieno buna upeliai. o del kmynu arbatos - nera reikalo jos gertyi, mitas, kad nuo kmynu arnatos gereja laktacija. galit gerti bet kokia arbata (tik kuo maziau kofeino - zalios ar juodos per daug nepiknaudziaukit, nes mazyle gali buti nerami) arba paprasta vandeni. ilsekites ir nesinervuokit, nets poilsis ir ramybe pienuko draugai! laikykites ir pasistenkit apseiti be misinuko, nes jusu mazyle dar labai labai mazute, jai reikia to, ka galit duoti geriausio - MP
Labai ačiū už palaikymą ir patarimus. Gimėm mes 3530 iš ligonnės išvažiavom su 3210, o po savaitės nuo išvažiavimo svėrėm 3250g
Tai mažokai priaugom
Bet pas mane dar viena bėda atsirado
labai nugraužė spenelius. Aišku, jie visą laiką buvo labai nugraužti, bet dabar jau su garsu verkiu kai duodu žįst. Na, jei ji pavalgytų iki soties, tai dar galėčiau kentėt, bet kad ji tik patraukia ptaraukai ir užmiega, o po 10 min vėl nori ir aš turiu kęst tą beprotišką skausmą
Nežinau ką toliau daryt,jau jokie kompresiukai nepadeda. Dabar sakau bent iki vakaro neduosiu. bandžiau nusitraukt, bet vos 10g peinuko tepritraukiau
Arba jo ten nėra, arba su pientraukiu man niekas nesigauna.Nežinau ką daryt. kaip pasielgt, kad ir speneliai atsistatytų ir pienukas nedingtų ( juk jo ir taip mažai)