Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(IgLi @ 2009 03 20, 12:53)

O kaip ji papraso? blush2.gif Pradeda glaustytis, ar tiesiog jau sako zodziu? Maniskis buna zaidzia, zaidzia ir atrodo viskas nusibosta, ima zysti, kabintis i koja ir pan., tai as tada duodu arbatytes, sulciu, banano, barankos, obuolio ir pan., bet MP diena duodu tik pries miegelius.. ax.gif
Tiesa, suejus metukams, mano sunui pastebimai sumazejo apetitas.

jau senokai žodeliu paprašo....dažniausia sako pū pū...kartais pieee biggrin.gif ....šaip l.jau kalbi mano mergina...pliurpia be sustojimo...

o kas liečia apetitą nesiskindžiau, bet jau mp tai išvis galėtų ištisai gerti doh.gif ...tai kartais tenka ir kas valandą......vandenuką ir kompotukus irgi gerai, bet mp skaniausia
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 03 18, 20:15)
Duoti  mirksiukas.gif  Bet siulau bandyti pakeisti poza, nes vaikelis labai daug oro prisiryja. O apzioja tikrai gerai? Neskauda kai zinda?
Jauciu pas jus tokia pat situacija kaip mums buvo... ziauriai atpylinedavo visur ir visada. Net po ilgo laiko atpildavo... vaiksciojau merliais apsikarscius  doh.gif  tiesiog toks zarnynas  unsure.gif

Pas mus ir dabar dar sunus atpila apvirskinto maisto. g.gif kai pasiskundziau gydytojai, tai nusiunte pilvuko echoskopijai, bet kaip rasiau auksciau, tai nieko nenustate.
Papildyta:
QUOTE(Agotė @ 2009 03 20, 14:00)
jau senokai žodeliu paprašo....dažniausia sako pū pū...kartais pieee biggrin.gif ....šaip l.jau kalbi mano mergina...pliurpia be sustojimo...

o kas liečia apetitą nesiskindžiau, bet jau mp tai išvis galėtų ištisai gerti doh.gif ...tai kartais tenka ir kas valandą......vandenuką ir kompotukus irgi gerai, bet mp skaniausia

Na, jusiske didesne mergyte, bet mano lelius tik sypsosi, kai ruosiuosi maitinti, o prasyti dar nepraso bent jau taip, kad as suprasciau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 03 20, 13:05)

Na, jusiske didesne mergyte, bet mano lelius tik sypsosi, kai ruosiuosi maitinti, o prasyti dar nepraso bent jau taip, kad as suprasciau. tongue.gif

joo...bet maniškė jau tokio būdo...čiauška ištisai...

jūsiškis gal santūresnis biggrin.gif kaip pridera vyrams biggrin.gif
Atsakyti
na mano vaikai tai papraso labai aiskiai, ateina ir lenkiasi pie kruties arba issizioje ateina, nors kartais tai reiskia kad nori duoti bucki tik wub.gif
Atsakyti
mergaites, help..

sianakt pabudau su skaudancia krutim.skausmas toks lyg butu pieno liaikios stipriai suspaustos.ir spustelejus ta vieta lengvai skauda.ir paraudimas laikosi toje vietoje.guzu kaip ir neapciuopiu.temperaturos yra 37.3-4. kokiu veiksmu imtis?

vienos mergaites patare istustinti kruti is pradziu ja pasildzius,po to deti leduku keletui minuciu ir pabaigai nuoplikytu kopusto lapu.ar tinka sitas variantas?
Atsakyti
Labuciukas
Kazkaip netycia iejau i jusu foruma, ir savy pagalvojau, kokios saunios mamytes, kad taip ilgai maitinat mp savo pumpurelius. As irgi dar maitinu savo mazyte ir tikrai labai del to dziaugiuos, tik gaila, kad yra tokiu smerkianciu zvilgsniu is aplinkiniu verysad.gif Tai dar nenusprendziau, kada bandysiu nutraukti mp g.gif

Krištiš, man irgi taip buvo. As tai masazavau ta vieta, kol skausmas atlego. Dar man labai padejo kopusto lapas, uzdedi ant skaudancios vietos ir laikai. keista, kad jis po to toks sausas suglebes lieka smile.gif gerai, kad guzo dar nera smile.gif

Papildyta:
Tiesa, as dejau zalia kopusto lapa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2009 03 20, 18:51)
mergaites, help..

sianakt pabudau su skaudancia krutim.skausmas toks lyg butu pieno liaikios stipriai suspaustos.ir spustelejus ta vieta lengvai skauda.ir paraudimas laikosi toje vietoje.guzu kaip ir neapciuopiu.temperaturos yra 37.3-4. kokiu veiksmu imtis?

Vaikiukas gydo: maitinimo padėtį pasirink tokią, kad vaikiuko smakras būtų nukreiptas į skaudamą vietą (paraudimą) maitindama dviem pirštais (smilium ir didžiuoju)sukamaisiais judesiais (spirale) švelniai masažuok nuo pradžios link spenelio (skaudamą plotą)
Dar pagelbės- http://www.zindymas.lt/node/254
Laikykis!!! 4u.gif
Atsakyti
Dekoju 4u.gif uzsidejau kopusto lapa,is karto pajutau siluma.traukia matyt negerumus
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2009 03 20, 17:51)
mergaites, help..

vienos mergaites patare istustinti kruti is pradziu ja pasildzius,po to deti leduku keletui minuciu ir pabaigai nuoplikytu kopusto lapu.ar tinka sitas variantas?

kai man taip budavo tai duodavau kad istustintu kruti. Na viena diena pasikankyndavau bet sekancia jau jokio skausmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2009 03 20, 22:52)
kai man taip budavo tai duodavau kad istustintu kruti. Na viena diena pasikankyndavau bet sekancia jau jokio skausmo ax.gif

man dar ir dabar retkarciais taip nutinka, tai as irgi vis ta kruti siulau ir siulau, kad vaikiukas istrauktu pro ta lataka uzsikimsusi. ir praeina gan greitai - po pusdienio, dieneles, na daugiausiai po dvieju dienu. nors temperaturos ir paraudimo nepastebedavau (nors niekad ir neieskodavau). manau tai nieko labai blogo, pasitaiko visoms. svarbiauisia ta kruti istustinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianulis @ 2009 03 20, 17:43)
Labuciukas
Kazkaip netycia iejau i jusu foruma, ir savy pagalvojau, kokios saunios mamytes, kad taip ilgai maitinat mp savo pumpurelius. As irgi dar maitinu savo mazyte ir tikrai labai del to dziaugiuos, tik gaila, kad yra tokiu smerkianciu zvilgsniu is aplinkiniu  verysad.gif Tai dar nenusprendziau, kada bandysiu nutraukti mp  g.gif 

Krištiš, man irgi taip buvo. As tai masazavau ta vieta, kol skausmas atlego. Dar man labai padejo kopusto lapas, uzdedi ant skaudancios vietos ir laikai. keista, kad jis po to toks sausas suglebes lieka  smile.gif gerai, kad guzo dar nera  smile.gif

o tai koks skirtumas kitų žvilgsniai....svarbu tavo vaiko gerovė 4u.gif

užeik čia pas mus- rasi daugiau bendraminčių ir neskubėk nutraukt.....tai nerealus periodas wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif 4u.gif

Gal ir ne visai į temą čia, bet žinau, kad čia yra mergaičių, kurios daug žino ir gali padėti smile.gif
Ar galima maitinant kažką naudoti nuo lūpų pūslelinės? Ir ką galima būtų naudoti?

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti