QUOTE(Radmilė @ 2009 03 19, 12:40)
Sveikutes
naujoke as cia pas jus Tikiuosi rasti patarimu, nes mazosios maitinimas kartais mane i nevilti varo Dukrytei 19 dienu ir labai noriu ja pati maitinti, bet kai ji gali ant papo kaboti kad ir 2 val, as pradedu panikuoti, gal jai mazai MP Miega diena ilgiau viena karta, apie 3 val, o siaip jei uzsnaudzia, tai max. 0.5 val. ir vel reikalauja valgyti. Nakti kaip kada , kartais keliasi kas 2.5-3 val, kartais dazniau. Bet tie nuolatiniai kabejimai iki pietu ir vakare tai mane pacia glumina ar taip normalu nes mociutes ir drauges man sako duoti ciulptuka, o cia pasiskaiciau, kad ciulptukas nera gerai
naujoke as cia pas jus Tikiuosi rasti patarimu, nes mazosios maitinimas kartais mane i nevilti varo Dukrytei 19 dienu ir labai noriu ja pati maitinti, bet kai ji gali ant papo kaboti kad ir 2 val, as pradedu panikuoti, gal jai mazai MP Miega diena ilgiau viena karta, apie 3 val, o siaip jei uzsnaudzia, tai max. 0.5 val. ir vel reikalauja valgyti. Nakti kaip kada , kartais keliasi kas 2.5-3 val, kartais dazniau. Bet tie nuolatiniai kabejimai iki pietu ir vakare tai mane pacia glumina ar taip normalu nes mociutes ir drauges man sako duoti ciulptuka, o cia pasiskaiciau, kad ciulptukas nera gerai
Sveika prisijungus! viskas pas jus labai gerai. pradzia tokia jau yra - mazyliui labai reikia mamos, daugiau niekas aplinkuj jo nedomina. pasinaudok siuo laiku, maitindama ilsekis, ziurek TV, miegok. mano sunus ilgiau pamiegodavo, kai salia ir as priguldavau. kol nera kitu vaiku, tas kabojimas tau ir paciai gali buti naudingas - maitindama nesinervuok ir neskaiciuok minuciu "kiek cia dal zys", o atsipusk, atsipalaiduok. netrukus vaikelis paaugs, ji prades dominti aplinka ir maziau laiko praleis kabodamas. o tu saunuole, kad neduodi ciulptuko (is patirties zinau, kad aplinkiniai "visada geriau zino, kas geriausia tavo vaikui" ir spaudimas kartais buna tikrai stiprus. bet tu laikykis, ir aukit sveiki