Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 03 18, 17:01)
Mes ir susidurem su sita problemele: ka duoti dukrytei jau 7 men. ? Kadangi morkai ji alergiska

brokolis, žiedinis kopūstas (jie iš kopūsto giminės? g.gif ) agurotis, cukinija, patisonas- bet ar jų dar yra gerai išlaikytų?!
Svarbu, kad MP, o dar ir bulvė tinka dukrytei. Obuolys. mirksiukas.gif O kada planuojat grūdų košes?

Atsakyti
Norejau paklausti: jei mano vaikis valgo pmano pienuka ir vos patraukes atpila, tai paskui ir dar toliau duoti, ane?Vakar valge valge galkokias 5 min ir tada viska atpyle tiesiai man ant kruties.
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 03 18, 20:47)
Norejau paklausti: jei mano vaikis valgo pmano pienuka ir vos patraukes atpila, tai paskui ir dar toliau duoti, ane?Vakar valge valge galkokias 5 min ir tada viska atpyle tiesiai man ant kruties.

Duoti mirksiukas.gif Bet siulau bandyti pakeisti poza, nes vaikelis labai daug oro prisiryja. O apzioja tikrai gerai? Neskauda kai zinda?
Jauciu pas jus tokia pat situacija kaip mums buvo... ziauriai atpylinedavo visur ir visada. Net po ilgo laiko atpildavo... vaiksciojau merliais apsikarscius doh.gif tiesiog toks zarnynas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 18 kovo 2009 - 19:16
QUOTE(xeditux @ 2009 03 18, 20:15)
Duoti  mirksiukas.gif  Bet siulau bandyti pakeisti poza, nes vaikelis labai daug oro prisiryja. O apzioja tikrai gerai? Neskauda kai zinda?
Jauciu pas jus tokia pat situacija kaip mums buvo... ziauriai atpylinedavo visur ir visada. Net po ilgo laiko atpildavo... vaiksciojau merliais apsikarscius  doh.gif  tiesiog toks zarnynas  unsure.gif

mano Nojukas irgi labai atpylinedavo. dabar jau kuris laikas ziuriu kad nebeatpila, gal jau koks menuo.
Atsakyti
NA tikrai neskauda kai zinda...
Tik dabar kazkoks skausmas per krutis nuejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 03 18, 21:35)
brokolis, žiedinis kopūstas (jie iš kopūsto giminės?  g.gif ) agurotis, cukinija, patisonas- bet ar jų dar yra gerai išlaikytų?!
Svarbu, kad MP, o dar ir bulvė tinka dukrytei. Obuolys.  mirksiukas.gif O kada planuojat grūdų košes?

Ačiū už patarimus. Negaunu (arba nežinau kur gauti Alytuj gyvenant) iš ūkininko kitokių daržovių, tai ir sau pamaniau, o jei pradėčiau grūdų košes? Gal pirma ryžius arba avižas. Mums seselė tai jau praeitą mėn. kai buvom, liepė prie mėsos pratinti, bet gal ką sumaišė biggrin.gif , nes dar tik buvau pradėjusi duot daržoves, bet jau dabar tai tikrai klaus (antradienį) ar duodu mėsą. Bet pirma reikia pripratinti prie daržovių arba kruopų (ir su kruopom galima mėsinę skanią košytę pagaminti). Nemanau, kad labai jau mes čia ir atsiliekam rolleyes.gif . Tikrai nesilygiuoju į tas gretas kur vaikus jau nuo 6 mėn. tris kart maitina kietu maistu ir varškę net duoda. Matyt jau ne tie mano metai, nebijau jau seselės biggrin.gif .
P.s. Bifolaką mums paskyrė gydytoja, bet sakė nusipirkti 5 pok., bet gal tik pradžiai?, kad pažiūrėčiau ar iš vis gers, nes ji buvo užrašiusi 2 pavadinimus. Bandau prisiminti doh.gif
Atsakyti
as tai vakar pripirkau kruva bonkuciu savo bernams, nes nebeturiu nei vienos ekologiskos daroves, siandien reiks vaziuot i turgeli. Na ziuresim kaip jiems tie konservai patiks smile.gif tikiuosi valgys, nes kitaip tai nezinau ka reiks daryt....
bet tai siaubas, i bankrota galima nueit...nupirkau 6 bonkutes, tai cia isivaizduoju vienai dienai bus abiems. Nu ir kiekviena bonkute virs 3 Lt kainuoja blink.gif blink.gif tai jei vien tik tom bonkutem maitint tai kiek pinigu reikia !!!!
Atsakyti
Mamytes norejau paklaust, mano mazius valgo kas dvi valandas. Cia taip daznai del to kad jis auga ir daugiau reikia, ar kad per karta mazai suvalgo (nes valgo nuo 3-5 min.)? Anksciau nakti keldavosi tik karta, o dabar ir du ir tris. Cia taip turi buti, ar su laiku turi ilgeti tarpai tarp valgymu? Ir dar kazkur skaiciau kad nuo 3-4 men. maziukai ismoksta valgyti MP neprirydami oro, bet mano ir toliau labai daug prigaudo oro, nes jau atsirugstam kaip dideli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 03 19, 10:53)
Mamytes norejau paklaust, mano mazius valgo kas dvi valandas. Cia taip daznai del to kad jis auga ir daugiau reikia, ar kad per karta mazai suvalgo  (nes valgo nuo 3-5 min.)? Anksciau nakti keldavosi tik karta, o dabar ir du ir tris. Cia taip turi buti, ar su laiku turi ilgeti tarpai tarp valgymu? Ir dar kazkur skaiciau kad nuo 3-4 men. maziukai ismoksta valgyti MP neprirydami oro, bet mano ir toliau labai daug prigaudo oro, nes jau atsirugstam kaip dideli bigsmile.gif

Ziuriu, mes vyresni tik viena para wink.gif Manau, kiekvienas vaikas kitaip valgo ir nera jokiu sablonu. Tarkim maniskis nuo pat gimimo valgo kas 2h, 1,5h, 1h, labai retai isbuna 3h nevalges (tik lauke) - nera skirtumo ar diena, ar naktis smile.gif
Normalu ir kai tarpai ilgeja tarp valgymu, bet lygiai taip pat normalu ir kai trumpeja - galbut augimo suolis, galbut mamytes dazniau pasiilgsta, gal ispudziu daug per diena ir pan.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 19, 11:43)
as tai vakar pripirkau kruva bonkuciu savo bernams, nes nebeturiu nei vienos ekologiskos daroves, siandien reiks vaziuot i turgeli. Na ziuresim kaip jiems tie konservai patiks smile.gif tikiuosi valgys, nes kitaip tai nezinau ka reiks daryt....
bet tai siaubas, i bankrota galima nueit...nupirkau 6 bonkutes, tai cia isivaizduoju vienai dienai bus abiems. Nu ir kiekviena bonkute virs 3 Lt kainuoja  blink.gif  blink.gif tai jei vien tik tom bonkutem maitint tai kiek pinigu reikia !!!!

o jei dar prie viso to prideti misinuka doh.gif krize kapitaline butu. o juk dazniausiai taip ir buna - tave pirma matau zindancia dvynius! daugiau, kiek pazystu ar pazystami pazysta - misinukais maitina, nes neva neimanoma ismaitinti dvieju doh.gif . as cia kasdien ilindus ir i tavo parasa paziurejus pagalvoju, kad didelis tu zmogus esi! mes cia po viena vaika augindamos dejuojam, kaip nera kada atsipusti, o tu su diem leliais dar ir kitiems patarineti laiko atrandi! stiprybes tau! tu musu autoritetas!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

naujoke as cia pas jus ax.gif Tikiuosi rasti patarimu, nes mazosios maitinimas kartais mane i nevilti varo blush2.gif Dukrytei 19 dienu ir labai noriu ja pati maitinti, bet kai ji gali ant papo kaboti kad ir 2 val, as pradedu panikuoti, gal jai mazai MP doh.gif Miega diena ilgiau viena karta, apie 3 val, o siaip jei uzsnaudzia, tai max. 0.5 val. ir vel reikalauja valgyti. Nakti kaip kada , kartais keliasi kas 2.5-3 val, kartais dazniau. Bet tie nuolatiniai kabejimai iki pietu ir vakare tai mane pacia glumina ar taip normalu g.gif nes mociutes ir drauges man sako duoti ciulptuka, o cia pasiskaiciau, kad ciulptukas nera gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmilė @ 2009 03 19, 13:40)
Sveikutes  4u.gif

naujoke as cia pas jus  ax.gif  Tikiuosi rasti patarimu, nes mazosios maitinimas kartais mane i nevilti varo  blush2.gif  Dukrytei 19 dienu ir  labai noriu ja pati maitinti, bet kai ji gali ant papo kaboti kad ir 2 val, as pradedu panikuoti, gal jai mazai MP  doh.gif  Miega diena ilgiau viena karta, apie 3 val, o siaip jei uzsnaudzia, tai max. 0.5 val. ir vel reikalauja valgyti. Nakti kaip kada , kartais keliasi kas 2.5-3 val, kartais dazniau. Bet tie nuolatiniai kabejimai iki pietu ir vakare tai mane pacia glumina ar taip normalu  g.gif  nes mociutes ir drauges man sako duoti ciulptuka, o cia pasiskaiciau, kad ciulptukas nera gerai  g.gif

viskas pas jus labai normalu 4u.gif dabar taip turi buti mirksiukas.gif su laiku, maitinimo ilgis keisis, trumpes... o dabar tiesiog dziaukis mazuoju angeliuku ir nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti