QUOTE(vilmutute @ 2009 03 17, 13:41)
Na sake, kd reikia daugiau priaugti... Ka as zinau... MAnaiu kad tik viena gydytoja taipmano, bet paskui klausiau sesutes, jijaunesne tai patare primaitinti truputi... Grizusi taip ir dariau, kad davaiu kruti opaskui truputi misinuko, tai isgere apie 50 ml ir dabar miega. Na as tikiuos kad ir toliau man pavyks skatinti pienuko gamyba, nes as pirma duosiu kruti,. o tik paskui misinuko
Papildyta:
Tikiuos nesmerksite manes ua tai
mes taves tikrai nesmerksime, tiesiog gaila kad esi dar viena suklaidinta mama ir be reikalo duosi vaikui misini...
nu bet apie gydytoja tai savo nuomones issakysiu !!! ***** kaip man pikta ant tokiu gydytoju, jeims toks jausmas kad ner nieko svento neber jiems jau !!! Juk puikiausiai supranta, netikiu kad nesupranta, kad siulo nesamone, kad vaikas normaliai priaugo ir kad ne penimas parselis juk, bet kadangi misinius platinanti firma moka procenteli uz misiniu propagavima, tai reikia gi kiekviena proga paimt ir pasiulyt misini. O kodel ta gydytoja nepasiule dazniau vaikui kruti duot jeigu ja galvoja kad pieno truksta ir vaikas neprivalgo, a? Nu vat kodel nepasiule????? Ne mamos, nu reikia kazka daryt, sitaip juk negalima !!!! pati buvau taip suklaidinta pradzioj..irgi panasiai laiko buvo vaikams...tik svorio mano vaikas priaugo 900 gr, bet tada kitaip sugalvojo - pasake kad vaikas per plonas kaip menesio vaikas ir jam truksta maisto
tada buvau zalia dar, dabar tai kai atsikirsciau maza nepasirodytu, o jeigu priimtu ta istatyma del misiniu reklamos tai dar pasistengciau ir atitinkamoms institucijoms pranesti. NEGALIMA TAIP !!! toks jausmas kad hipokrato priesaika jau senai pamirse tie gydytojai....
Nu zodziu, esu umaus budo todel mano pasisakymai karsti, prasau nesupykti