Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Vaisinu Morku pyragu thumbup.gif

user posted image

RECEPTAS
Atsakyti
Na tavo patiekalai kaip visad thumbup.gif

as jau nusiziurejau tavo amerikietiksus blynelius..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 01, 15:30)
Na tavo patiekalai kaip visad  thumbup.gif

as jau nusiziurejau tavo amerikietiksus blynelius..

4u.gif dekui

tie blyneliai ne mano, is SM platybiu receptas, bet smagu, kad is mano blogo semiesi ideju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 04 01, 12:56)
mergaites noriu kept, formoi meska, ir ji papuost, sakykit ar reikia ji laistyt kuo nors? ar tik nudzibuot plakta grietinele? noriu padaryt meskuti torta  rolleyes.gif


Aš irgi labai intensyviai nagrinėju viską kas su meška susiję drinks_cheers.gif Nežinau ar reikia drėkinti g.gif bet pradžiai žadu išmėginti drėgno kekso receptą (turiu nusižiūrėjus mirksiukas.gif ), kur į sudėtį įeina sviestas - bet dar proporcijas teks atidirbt doh.gif gal tos drėgmės natūraliai užteks tada g.gif Būtinai pasidalink įspūdžiais kaip tau gausis mirksiukas.gif nes viskas iki smulkmenų labai domina blush2.gif

Neryte, labai niam niam pyragiukas wub.gif Aš irgi tavo puslapiuke apsilankau, seilę pavarvinu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=RiMami,2009 04 01, 19:13]
Aš irgi labai intensyviai nagrinėju viską kas su meška susiję drinks_cheers.gif Nežinau ar reikia drėkinti g.gif bet pradžiai žadu išmėginti drėgno kekso receptą (turiu nusižiūrėjus mirksiukas.gif ), kur į sudėtį įeina sviestas - bet dar proporcijas teks atidirbt doh.gif gal tos drėgmės natūraliai užteks tada g.gif Būtinai pasidalink įspūdžiais kaip tau gausis mirksiukas.gif nes viskas iki smulkmenų labai domina blush2.gif

siandien kaip tik zadu kepti, labai knieti forma isbandyti blush2.gif kazi kokio cia dregnesnio kekso receptuka pasirinkus
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 01, 16:27)
Vaisinu Morku pyragu  thumbup.gif

RECEPTAS[/url]


Neryte, o kokia gamyba to pyrago? Visus produktus sumaišyti ir vualia? biggrin.gif
Blog'e paties gamybos aprašymo nematau unsure.gif
Atsakyti
Vyniotinis su braskem, receptas rastas kazkur interneto platybese

Tešlai :
4 kiaušiniai
4 šaukštai miltų
2 šaukštai krakmolo
100 g cukraus
šaukštas cukraus pudros

Įdarui :
100 g šviežių braškių
200 ml grietinėlės
4 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vanilino cukraus
1 1/2 šaukštelio želatinos

Tešlai kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir standžiai išplakite . Trynius iki purumo ištrinkite su cukrumi ir atsargiai sumaišykite su baltymų mase . Miltus persijokite ir palengva suberkite į masę . Pailgą kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite tešlą . šaukite į 180 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 15 -20 minučių . Iškepę atvėsinkite .
Šaltą grietinėlę išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi . želatiną paruoškite pagal gamintojo instrukcijas ir sudėkite į išplaktą grietinėlę . Taip pat berkite nuplautas , nusausintas ir supjaustytas braškes . Įdarą krėskite ant biskvito ir išlyginkite . Atsargiai suvyniokite , dėkite kraštu į apačią ir kelias valandas laikykite šaltai .
Kai įdaras sustings , vyniotinį apibarstykite cukraus pudra .

user posted image

Tikrai labai skanu, tik noretusi slapesnio biskvito g.gif Gal galima ji kuo nors sulaistyti? Apelsinu sultimis, kaip manote?
Atsakyti
VARŠKINIS VARŠUVOS PYRAGAS SU VYŠNIOMIS

TEŠLAI:
150g kvietinių miltų
5 šaukštų cukraus
4 šaukštų sviesto
1 kiaušinio
2 šaukštelių kepimo miltelių

VARŠKĖS MASEI:
250g varškės
200g cukraus(mano akimis gali būti mažiau)
3 kiaušinių
4 šaukštų krakmolo
vanilinio cukraus
pusės stiklinės grietinės
konservuotų vyšnių

TEŠLOS GAMINIMAS:
Ištrinkite cukrų su kiaušiniu,trečdaliu miltų bei kepimo milteliais.Į gautą mišinį sudėkite sviesta,sukapotą su likusiais miltais,ir viską gerai išminkykite.Gautą tešlą iškočiokite,išklokite ja torto formą,pakeliant kraštus.Iškočiotos tešlos likčius supjaustykite juostelėmis.

VARŠKĖS MASĖ:
Varškę sumaišykite su grietine,ir maišant sudėkite kitus produktus-cukrų,kiaušinių trynius,vanilinį cukrų,krakmolą.Maišykite,kol masė taps vienalytė,tuomet įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.Paruoštą masę supilkite ant tešlos.Viršuje išdėliokite konservuotas vyšnias(aš dėjau ir į varškės masę),ir langeliais tešlos juosteles.Kepti maždaug 180 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių.Kepiau tikrai ilgiau,kol pajudinus nebejudėjo varške,o buvo standi.

Skanaus!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 02, 15:19)
thumbup.gif  thumbup.gif ....matosi , viskas taip gražu ir tvarkinga  wub.gif  wub.gif


Tai gal tuomet galėtumėt nukopinti morkų pyrago gamybos procesą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 02, 14:24)
gal ir tiesa,nezinau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as paragavau kad saldu ir nebevalgiau,dar vysnia issikrapsciau viena ir gana man lotuliukas.gif



mastau.gif mastau.gif .....geras , man tokio skanumėlio tik trupinuko nepakaktų , ir dar " vieną vyšnią ".... doh.gif

Bandau kopinti ..... doh.gif

user posted image

(originalus receptas)

Pyragui
» 5 kiaušiniai
» 350 g. cukraus
» 335 ml. aliejaus
» 500 g. smulkia burokine tarka tarkuotų morkų
» 300 g. miltų
» 2 a. šaukšteliai kepimo miltelių
» 1/2 a. šaukštelio malto muskato riešuto
» 1 a. šaukštelis cinamono
» 150 g. smulkintų graikiškų riešutų

Aptepui:
» 120 g. kambario temperatūros sviesto
» 300 g. kreminio surio (pvz. philadelphia)
» 150 g. cukraus pudros
» keli lašai vanilės esencijos

(miltai sumaišyti su kepimo milteliais, cinamonu, muskato riešutu)

(iš sulčiaspaudės išimtos morkos)

Kiaušinius (nesinorėjo man dalinti kiausšinio pusiau, dėjau 3 kiaušinius) plakiau su cukrumi tol, kol masė padidės. Miltus sumaišiau su kepimo milteliais, cinamonu, muskato riešutu. Sudėjjaus iš sulčiaspaudės morkų tirščius ir viską gerai išmaišiau, kad būtų vientisa masė. Supyliau aliejų ir kiaušinių masę ir susmulkintus riešutus. Turėjau riešutų puselių, kad nepritrupinti virtuvės, juos subėriau į maišelį ir plaktuku mėsai mušti susmulkinau, švaru, greita ir praktiška smile.gif. Gerai viską išmaišiau. Masę sukrėčiau į sviestu pateptą formą ir kepiau įkaitintoje orkaitėje 25 - 35 minutes. Ar iškepęs pyragas patikrinau su mediniu pagaliuku įdūrųs į pyrago viduriuką, jei pagaliukas sausas - vadinasi pyragas iškelęs.

Aptepui dėjau tepamos varškės sūrelį 200g. , nes philadelphia neturėjau, taip pat neturėjau vanilės esencijos, įpyliau migdolų - išėjo labai skanus aptepas wink.gif. Visus produktus gerai išsukti. Iškepusį pyragą atšaldyti ir aptepti sūrio mase. Laikyti šaltai.



Pirmą gabalėlį pavyko štai taip aptepti Labai skaniai suvalgiau prie kavos puodelio…

Antrą gabalėlį aptepiau nelabai tvarkingai, bet tiesa pasakius, gal net gražiau atrodo .
P.S. Bebaigiant valgyti antrą gabalėlį pasidarė jau saldu burnoje, kitą kartą kai kepsiu (o tikrai kepsiu, nes vykęs receptukas) mažinsiu šiek tiek cukraus kiekį pyrage

Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 02 balandžio 2009 - 14:49
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti