Kiaušinius išplakam su pienu cukrumi ir druska. Miltus, kakavą, krakmolą, kepimo miltelius sumaišom kartu ir per kelis kartus įmaišom į kiaušinių masę. Atsargiai įmaišom aliejų. Kepti 175C, 22cm formoje. Pjaustom į 3 dalis.
QUOTE(Inočka @ 2009 03 28, 22:41)
Mergaites, gal galite man padeti. Reikia skanaus sokoladinio biskvito. Juodojo misko biskvito nenoriu. Gal kas gali pasidalinti receptuku.
Inočka, dar galiu parekomenduot šitą - švelnus, kvapnus, lygus, gerai pjaustosi. Man jis
KAdangi vidaus nuotraukos neturiu, o išorės vaizdelį jau sudejau į pagyrų puodą, tai tik pasakysiu, kad pasak mano mamos Snikersas yra laaabai skanus tortas...
receptas
sveciai įvertino 10 balų daivijai ačiū
kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko
receptas
sveciai įvertino 10 balų daivijai ačiū
kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 29, 13:02)
KAdangi vidaus nuotraukos neturiu, o išorės vaizdelį jau sudejau į pagyrų puodą, tai tik pasakysiu, kad pasak mano mamos Snikersas yra laaabai skanus tortas...
receptas
sveciai įvertino 10 balų daivijai ačiū
kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko
receptas
sveciai įvertino 10 balų daivijai ačiū
kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko
O man is vienos normos pasirode daug biskvito...
QUOTE(aguonele @ 2009 03 29, 12:10)
aciu kad pasidalinai savo pasisekimais, as ir ruosiuos ji greitu laiku kepti
Mane ir sudomino tas tortukas.Manau tiktų ir rududu kremas pertepimams.Tik va su tuo karameliniu ganašu man neaišku.Kai sirupas išverda ir iš karto pilti grietinėlę? Sirupas karštas,grietinėlė šalta.daividija,smulkiau parašyk eigą
Bet kita vertus,kaip rašei,kad sušoko į gumulą,tai galim ir kokių skanėstų nusilipdyt arba kaip kokiam "rafaelo" įdarą panaudot.
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 29, 10:02)
KAdangi vidaus nuotraukos neturiu, o išorės vaizdelį jau sudejau į pagyrų puodą, tai tik pasakysiu, kad pasak mano mamos Snikersas yra laaabai skanus tortas...
receptas
sveciai įvertino 10 balų daivijai ačiū
kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko
receptas
sveciai įvertino 10 balų daivijai ačiū
kepiau 26 cm formoj biskvitus is 1,5 normos, tai gavosi geri 5 biskvitai. pertepima dariau is 1 normos, tai buvo kaip tik. ir lakstus laisciau kondensuotu pienu skiestu degtine ir vandeniu.... vat tik pritruko ikvepimo karameliniam ganasui. bet siaip tai ir grietinele ten laabai tiko
Smagu,kad nors tau patiko,nes man irgi laaabai jis skanus,ir tie kas valge dar po siai dienai prisimena skanu torta
QUOTE(zebra @ 2009 03 29, 10:20)
Mane ir sudomino tas tortukas.Manau tiktų ir rududu kremas pertepimams.Tik va su tuo karameliniu ganašu man neaišku.Kai sirupas išverda ir iš karto pilti grietinėlę? Sirupas karštas,grietinėlė šalta.daividija,smulkiau parašyk eigą
Bet kita vertus,kaip rašei,kad sušoko į gumulą,tai galim ir kokių skanėstų nusilipdyt arba kaip kokiam "rafaelo" įdarą panaudot.
Bet kita vertus,kaip rašei,kad sušoko į gumulą,tai galim ir kokių skanėstų nusilipdyt arba kaip kokiam "rafaelo" įdarą panaudot.
Taigi,ta cukru virinam kol pasidaro karamele,toks irisas ir reikia pilti po sauksta grietineles,bet as sliukstelejau jos daugiau ir man susoko i gumula,nes grietinele tai salta,manau,kad reiketu uzsikaitinti grietinele ir tada po biski pilti,bet vis tiek tas irisas istirpsta,tik ilgiau uztrunka,reikia kaitinti maisant kol pasidarys grazi karameline mase.
nelabai to iriso kur panaudosi,jis toks kietas,bet sakau,jis istirpsta kaitinant su ta grietinele,nereikia bijoti.
Paprastas ir greitas desertukas kai šaldiklyje yra užsilikusios bemielės sluoksniuotos tešlos ir porą obuoliukų.
Bemielės sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais
1 pak. bemielės sluoksniuotos tešlos
2 obuoliai
1 kiaušinis aptepimui
Atšilusius tešlos lakštus supjaustau į keturias dalis, uždedu nulupto ir supjaustyto obuolio skiltelę, pabarstau cinamonu, užberiu cukraus ir susuku. Aptepu kiaušiniu ir kepu 180 laipsnių orksiatėje kol gražiai paruduoja.
Bemielės sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais
1 pak. bemielės sluoksniuotos tešlos
2 obuoliai
1 kiaušinis aptepimui
Atšilusius tešlos lakštus supjaustau į keturias dalis, uždedu nulupto ir supjaustyto obuolio skiltelę, pabarstau cinamonu, užberiu cukraus ir susuku. Aptepu kiaušiniu ir kepu 180 laipsnių orksiatėje kol gražiai paruduoja.
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 29, 15:18)
Paprastas ir greitas desertukas kai šaldiklyje yra užsilikusios bemielės
vietoj obuolio dedu karūnos šokolado gabaliuką. neišbėga
Sveikos
Nusipirkau naują vaflinę, tai išbandžiau. Labai paprasti vafliai ir labai skanūs
Reikia:
5 kiaušinių
1 stikl. cukraus
2 stikl. miltų
apie 150 g. sviesto
3 didelių šauktų grietinės
Šokolado
Papuošimų
Paruošimas:
Sviestą ištirpdiname ant ugnies, viską gerai sumaišome ir kepame vaflinėje Ant ugnies ištirpdiname šokoladą, pridedame šiek tiek sviesto. Vaflių kraštus ištepame šokoladu ir voliojame saldžiuose papuošimuose. Štai rezultatas:
Nusipirkau naują vaflinę, tai išbandžiau. Labai paprasti vafliai ir labai skanūs
Reikia:
5 kiaušinių
1 stikl. cukraus
2 stikl. miltų
apie 150 g. sviesto
3 didelių šauktų grietinės
Šokolado
Papuošimų
Paruošimas:
Sviestą ištirpdiname ant ugnies, viską gerai sumaišome ir kepame vaflinėje Ant ugnies ištirpdiname šokoladą, pridedame šiek tiek sviesto. Vaflių kraštus ištepame šokoladu ir voliojame saldžiuose papuošimuose. Štai rezultatas:
Man tai beveik visur siūlė tas vaflines su širdutėmis, bet šitokio tipo vaflinę radau tik Gariūnuose Tikrai labai skanu
QUOTE(Mumuke @ 2009 03 29, 18:18)
Man tai beveik visur siūlė tas vaflines su širdutėmis, bet šitokio tipo vaflinę radau tik Gariūnuose Tikrai labai skanu
topo centre pilna ju