QUOTE(addicted @ 2009 03 22, 21:15)
Bandeles su cinamonu
Ingredientai:
Kvietiniai miltai, 300 gramų
Sviestas, 140 gramų
Cukrus, 150 gramų
Pienas, 300 mililitrų
Mielės, sausos, 7 gramai
Cinamonas, truputį
Druska, truputį
Gaminimas:
Į pašildytą pieną suberti mieles, cukrų (100g) išmaišyti ir palikti keletą minučių. Po to suberti miltus, druskos žiupsnelį ir išminkyti tešlą, baigiant minkyt supilti ištirpintą sviestą (100g) pastatyti 50 min. šiltai kad, tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu (pagal skonį) ir vynioti vyniotinį, jį supjaustyti 5 cm plocio bandelėm, sudėti į skardą, 20 min palikti, kad pakiltų ir kepti 15-20 min 200-240 temperatūroje.
o miltu tikrai tik 300?
vakar kepiau sias bandels, miltu turejau kaip tik tik 300 (tingejau eit i parduotuve), bet suminkius tesla gavosis skystoka
tai iskabinau tokias lepioskas, ir apibarsciau cinamonu ir cukrum. skonis geras, tik vaizdelis ne prekinis
ir dar, o jei as kita kart kepciau su varske? vietoj cinamono su cukrum tepciau varske, kazin kaip butu?
o tai MB sake skanios, bet jei butu su varske, butu dar skaniau
Papildyta:
ir dar kvailas klausimas
gal kuri esate ragave pirktinio torto, kuris vadinasi KARALISKAS?vienas jo sluoksnis lyg ir su griliazu
na man jis toks skanus, ale ir brangus pirkt
gal kuris is foromo lobinu receptukas panasus i karaliska, tik kitaip vadinasi?