Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 21:39)
Į JAU IKAITINTĄ ORKAITĘ ....180 - 200C .....PRIKLAUSO NUO KIEKVIENOS ORKAITĖS INDIVIDUALIAI  smile.gif

-------------------------------------------------------------------------------------


4u.gif aciū
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 03 22, 21:15)
Bandeles su cinamonu

Ingredientai:
Kvietiniai miltai, 300 gramų
Sviestas, 140 gramų
Cukrus, 150 gramų
Pienas, 300 mililitrų
Mielės, sausos, 7 gramai
Cinamonas, truputį
Druska, truputį
Gaminimas:
Į pašildytą pieną suberti mieles, cukrų (100g) išmaišyti ir palikti keletą minučių. Po to suberti miltus, druskos žiupsnelį ir išminkyti tešlą, baigiant minkyt supilti ištirpintą sviestą (100g) pastatyti 50 min. šiltai kad, tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu (pagal skonį) ir vynioti vyniotinį, jį supjaustyti 5 cm plocio bandelėm, sudėti į skardą, 20 min palikti, kad pakiltų ir kepti 15-20 min 200-240 temperatūroje.


o miltu tikrai tik 300? g.gif
vakar kepiau sias bandels, miltu turejau kaip tik tik 300 (tingejau eit i parduotuve), bet suminkius tesla gavosis skystoka doh.gif
tai iskabinau tokias lepioskas, ir apibarsciau cinamonu ir cukrum. skonis geras, tik vaizdelis ne prekinis tongue.gif
ir dar, o jei as kita kart kepciau su varske? vietoj cinamono su cukrum tepciau varske, kazin kaip butu? g.gif
o tai MB sake skanios, bet jei butu su varske, butu dar skaniau tongue.gif
Papildyta:
ir dar kvailas klausimas tongue.gif

gal kuri esate ragave pirktinio torto, kuris vadinasi KARALISKAS?vienas jo sluoksnis lyg ir su griliazu g.gif
na man jis toks skanus, ale ir brangus pirkt blink.gif

gal kuris is foromo lobinu receptukas panasus i karaliska, tik kitaip vadinasi?
Atsakyti
Va nusikopinau nuo Elenos recepta varskes apkepo ir sakau kepsiu, uzsitaisiau ziuriu, kad manai pasibaige, tai svystelejau sauksta miltu, ir gera sauja kvietiniu selenu ir mase sukraciau i isskoptus apelsinus(juos isskobus reikia pavirti apie 5-6min.).Be manu gavosi aisku ne toks purus, kaip turejo buti, bet valgomas, o dar braskiu sv. trintu atradau wub.gif
O cia receptukas, koks turi buti:
750gr. geros varskes
200gr sviesto
100gr.cukraus
nutarkuota zievele(as nedejau, nes nemegstu, be to apelsinuose kepiau ir taip to skonio gana)
citrinos issp.sultys
7 kiausiniai
100gr. manu
Sviesta issukti, deti produktus zieveles,sultis, cukru, kiausinius,varske(po kiekv. produkto vis sukti mikseriu)
Dedu cia recepta, nes galima naudoti sia ideja iv. keksu, pyragu ir kt. kepimui
user posted image
kepti apie 40min.190 temp.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 25 kovo 2009 - 19:25
QUOTE(Srove @ 2009 03 25, 19:24)

Kaip įdomiai, tokios idėjos dar nebuvau mačiusi bigsmile.gif blush2.gif Labai super atrodo, manau labai skanu, mūsų šeimai patiktų wub.gif
Atsakyti
Forma 22 cm pirkau IKI, o 24 cm pirkau Maximoje smile.gif

As dabar visad su siulu pjaunu biskvita, nieko ten laikyt nereikia, tik tempi siula ir viskas. Labai paprasta ir lygiai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 25, 17:24)
Va nusikopinau nuo Elenos recepta varskes apkepo ir sakau kepsiu, uzsitaisiau ziuriu, kad manai pasibaige, tai svystelejau sauksta miltu, ir gera sauja kvietiniu selenu ir mase  sukraciau i isskoptus apelsinus(juos isskobus reikia pavirti apie 5-6min.).Be manu gavosi aisku ne toks purus, kaip turejo buti, bet valgomas, o dar braskiu sv. trintu atradau wub.gif
O cia receptukas, koks turi buti:

Nu tu ir sumastai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 25, 20:42)
Nu tu ir sumastai thumbup.gif

Nieko nemasciau, kazkada maciau nete i apelsinus iskepta keksa, ar tai pyraga ir prisiminiau, kad reikia apvirti juos pries naudojant, o siaip tai, pagalvojau, kad galima dar ir graziai atlupti atvesinus to apelsino zieveles, padaryti, kaip saulute tipo, butu manau grazu, reiks pabandyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 25, 19:24)
Va nusikopinau nuo Elenos recepta varskes apkepo ir sakau kepsiu, uzsitaisiau ziuriu, kad manai pasibaige, tai svystelejau sauksta miltu, ir gera sauja kvietiniu selenu ir mase  sukraciau i isskoptus apelsinus(juos isskobus reikia pavirti apie 5-6min

Labai faini idėja thumbup.gif
Atsakyti
Labai geras tas apelsinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 03 25, 13:38)

gal kuri esate ragave pirktinio torto, kuris vadinasi KARALISKAS?vienas jo sluoksnis lyg ir su griliazu g.gif 
na man jis toks skanus, ale ir brangus pirkt  blink.gif

gal kuris is foromo lobinu receptukas panasus i karaliska, tik kitaip vadinasi?


as ji savo vestuvem uzsisakiau pries metus ax.gif tada 1 kg 28 lt kainavo (dabar nezinau) ten ne su griliazu, o kazkoks traskus pertepimas (jei as ta pati tota turiu mity, koki ir jus) ax.gif
mano pazystamos, pazystama kazkoki panasu kepa, man neteko ragaut, tik karta sake, kad valge toki pat torta kiap mano vestuvese ax.gif reiks pasidometi, nes tas tortas thumbup.gif
Atsakyti
Daivijos lygtais g.gif Snikers tortas kokio dydžio formai pritaikytas? gal kas zino?

jau radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 26 kovo 2009 - 08:08
mastau.gif kazkur kaip skaiciau lygtais buvo pamineta 22cm mastau.gif mirksiukas.gif
Atsakyti