QUOTE(akvadigi @ 2009 03 25, 08:14)
taigi atlėk iki manęs atiduosiu visą, gal per naktį pastovėjęs valgomas patapo nepatiks, išmesi ir žinosi kokio daryti nereikia jeigu ką
o dėl juodojo miško (O kodėl jis juodasis miškas, jį man taip ir norisi vadinti vyšnių sodu toks su vyšniomis, gaivus, pavasariškas ) ir man aktualu, aš kepiau 28 cm skersmens skardoje, tai gavosi labai geri biskvitai, per pusę perpjovus buvo kaip tik. O dabar dilema, turiu iškepti juodąjį mišką iš pusės normos, bet biskvitų vis tiek turi būti keturi, kokio skersmens skardoje kepti, kad iškeptų. O gal galima kepti per du kartus 18 cm skersmens skardoje? Kol vienas iškeps, tai likusiai tešlai gal nieko nenutiks, kad pastovės tas 25 minutes