QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 21:03)
...išmetei , nu joooooooooooo.....va kiekvienas su savo skoniais , ir žinok žmogau , kas kam tiks
tai negi badys čia man akis namie ir ne žiopliems pasitaiko, o čia tokiai kulinarei vienas prakištas napoleono mūšis dar ne karo pabaiga
QUOTE(Olesta @ 2009 03 24, 21:06)
tai negi badys čia man akis namie ir ne žiopliems pasitaiko, o čia tokiai kulinarei vienas prakištas napoleono mūšis dar ne karo pabaiga
Bet gal jis tiesiog ne jusu skonio buvo, o siaip gavosi toks koks turi buti tikrasis Napoleonas
Reikejo atiduot kam nors
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 24, 21:14)
Bet gal jis tiesiog ne jusu skonio buvo, o siaip gavosi toks koks turi buti tikrasis Napoleonas
Reikejo atiduot kam nors
Reikejo atiduot kam nors
taigi žiūriu MB neišmetė, nors žadėjo, kad eidamas į vaistinę išmes, taigi gal ir Tavo tiesa, nes mes abu neriebiamėgiai, aš sakau aš negaliu pasakyti, kad jis neskanus, jokiu būdu ne, bet tiesiog ne mūsų skonio, pažiūrėkit želė kaip skanu, o maniškis nieko nevalgo, kas su želė ir drebučiais, nei šaltienos, nei marmeladinių saldainių, nei uogienių, kiekvieno skoniai skirtingi...nežinau aš jo tikrai nevalgysiu, mano kasa nelabai virškina riebalų, grietinėlę tai gerai, tinka, o vat tiek riebalų man jau per daug, aš tiesiog pabijojau daugiau valgyti, mano net tikslas jį iškepti buvo tik paragauti kas per daiktas, dėl kurio tiek teiraujamasi, bet manau, kad daug kas maišo su Maximiniu, o to tai paragausiu vis tiek. Mačiau yra plokštainio tipo ir torto, ir tai manau jie nevienodi o mišelei ateis laikas manau, nes ten 10 kartų mažiau riebalų
QUOTE(Olesta @ 2009 03 24, 20:41)
taigi žiūriu MB neišmetė, nors žadėjo, kad eidamas į vaistinę išmes, taigi gal ir Tavo tiesa, nes mes abu neriebiamėgiai, aš sakau aš negaliu pasakyti, kad jis neskanus, jokiu būdu ne, bet tiesiog ne mūsų skonio, pažiūrėkit želė kaip skanu, o maniškis nieko nevalgo, kas su želė ir drebučiais, nei šaltienos, nei marmeladinių saldainių, nei uogienių, kiekvieno skoniai skirtingi...nežinau aš jo tikrai nevalgysiu, mano kasa nelabai virškina riebalų, grietinėlę tai gerai, tinka, o vat tiek riebalų man jau per daug, aš tiesiog pabijojau daugiau valgyti, mano net tikslas jį iškepti buvo tik paragauti kas per daiktas, dėl kurio tiek teiraujamasi, bet manau, kad daug kas maišo su Maximiniu, o to tai paragausiu vis tiek. Mačiau yra plokštainio tipo ir torto, ir tai manau jie nevienodi o mišelei ateis laikas manau, nes ten 10 kartų mažiau riebalų
Na taip labai riebus ,bet as esu isitraukus bent 4 napoleono tortus kiti su labai nedaug sviesto.dabar turedama tokia patirti gali pabandyt ir ne toki riebu.
Bet jau ziurint i nuotrauka tai labai skaniai atrodo tas tortas as pavydziu...
Dar labai skanus tortas Napoleonas su bemiele saldyta tesla ir plikytu kremu
bus išbandyta kada nors, dabar turiu kitų planų
Olesta, o kad tavo tą tortą man nučiupus mano chebrytė tuoj būt patvarkius Man visokie Napoleonai skanuuu tokiam panašiam Napoleonui kaip tu kepei aš būtinai pora sluoksnelių rūgščia uogiene pertepu Labai pagerina bendrą torto skonį Kartą išvis improvizavau - kas antrą sluoksnį pertepinėjau plikytu ir virto kond. pieno+sviesto kremais - irgi labai skaniai gavosi
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 24, 15:48)
Noriu paklausti, cia turbut laaabai didelis tortas gaunasi? Jei daryciau is puses normos paragavimui, tai kazi ar 18 cm formeles uztektu?
zinok as dariau is puses normos ir gavos mazai.kepiau tada viena biskvita ir pjoviau, be problemu tik nepadarysi triju sluoksniu .
Norejau pasiteirauti del "Juodo misko" torto. Kokio dydzio formai skirtas receptukas? As nusipirkau nediduke 20 cm formike. Sakau, al reiktu ir recepta pamazinti, jei jis skirtas didesnei? Kazkaip nesinori, kad biskvitai gautusi baaaisiai stori.
Cia bus mano ketvirtadienio vakaro uzsiemimas
Cia bus mano ketvirtadienio vakaro uzsiemimas
AS NORIU NAPOLEONO!!!!!!!!
Jei iki ryt baigsiu savo kursini, tada kepsiu
Jei iki ryt baigsiu savo kursini, tada kepsiu