Nu merginos baikit vieną kart...jau net juokinga darosi visai.Per AŽ -pykitės,taikykitės,muškitės ,ar dar ką sugalvosit daryt. Nebekelkit visko viešumon.
Kepam,kepam,ir dar kartą kepam visos......
Kiausiniu likerio brownies
150g kartaus sokolado,
125g sviesto,
2 kiausiniai,
truputis druskos,
100g rudo cukraus,
75g miltu,
25g kakavos milteliu,
1a.s.kepimo milteliu,
2v.s.pieno,
100g kapotu riesutu(geriausia graikiski )
Kremui:
200g tepamo surio,
75g sviesto,
1 kiausinis,
75g cukraus,
2v.s. miltu,
4v.s. kiausiniu likerio.
23cm torto forma arba kokia kvadratine istepti riebalais ir padeti saltai.
Brownio teslai vandens voneleje istirpinti sokolada ir sudeti ten sviesta,kad istirptu.
Kiausiniu likerio masei:Suri,sviesta,kiausini ir cukru isplakti iki purumo,imaisyti likeri.Padeti i sali.
Ikaitinti orkaite 180C.
Kiausinius su druska isplakti iki purumo,sudeti po truputi rudaji cukru,vis plakant,kol susidarys puri tirsta mase.
Miltus,kakava ir kepimo miltelius imaisyti,kartu su sokolado-sviesto mase.Imaisyti kapotus riesutus,piena.
Tesla supilti i paruosta forma,ant virsuas supilti kiausiniu likerio mase ir sakute leengvai pamaisyti,akd butu marmurinis.
Kepti 25-30min,svarbiausia neperkepti,browniai megsta buti dregni ne sausi.Patikrinti pagaliuku,jei truputi apsiveles,tai yra gerai.
labai skanus,slapias,sultingas pyragas.
150g kartaus sokolado,
125g sviesto,
2 kiausiniai,
truputis druskos,
100g rudo cukraus,
75g miltu,
25g kakavos milteliu,
1a.s.kepimo milteliu,
2v.s.pieno,
100g kapotu riesutu(geriausia graikiski )
Kremui:
200g tepamo surio,
75g sviesto,
1 kiausinis,
75g cukraus,
2v.s. miltu,
4v.s. kiausiniu likerio.
23cm torto forma arba kokia kvadratine istepti riebalais ir padeti saltai.
Brownio teslai vandens voneleje istirpinti sokolada ir sudeti ten sviesta,kad istirptu.
Kiausiniu likerio masei:Suri,sviesta,kiausini ir cukru isplakti iki purumo,imaisyti likeri.Padeti i sali.
Ikaitinti orkaite 180C.
Kiausinius su druska isplakti iki purumo,sudeti po truputi rudaji cukru,vis plakant,kol susidarys puri tirsta mase.
Miltus,kakava ir kepimo miltelius imaisyti,kartu su sokolado-sviesto mase.Imaisyti kapotus riesutus,piena.
Tesla supilti i paruosta forma,ant virsuas supilti kiausiniu likerio mase ir sakute leengvai pamaisyti,akd butu marmurinis.
Kepti 25-30min,svarbiausia neperkepti,browniai megsta buti dregni ne sausi.Patikrinti pagaliuku,jei truputi apsiveles,tai yra gerai.
labai skanus,slapias,sultingas pyragas.
Daividija, koks pyragas
Mano skonio
O as snd kepiau vaflius
5 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 stiklinė krakmolo
1,5 stiklinės cukraus
250g margarino
1 stiklinė pieno
Kiaušinius išplakti su cukrum, supilti ištirpintą margariną, piene išleistą krakmolą, sudedam miltus. Gerai išmaišom ir kepam.
Receptas is SM
Mano skonio
O as snd kepiau vaflius
5 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 stiklinė krakmolo
1,5 stiklinės cukraus
250g margarino
1 stiklinė pieno
Kiaušinius išplakti su cukrum, supilti ištirpintą margariną, piene išleistą krakmolą, sudedam miltus. Gerai išmaišom ir kepam.
Receptas is SM
QUOTE(daividija @ 2009 03 18, 18:44)
Kiausiniu likerio brownies
75g cukraus,
75g cukraus,
QUOTE(rasyte_ @ 2009 03 18, 18:50)
Daividija, koks pyragas
Noriu ir pirmo ,ir antro skanėsio
daividija, rasyte dabar kaip tik arbatėlę geriu, tai taip tiktų man jūsų skanėstai Aš jau keturias dienas visiškai nieko nekepiau
rugiagėle, nešk čia savo išmargintą tortuką greičiau
rugiagėle, nešk čia savo išmargintą tortuką greičiau
QUOTE(rasyte_ @ 2009 03 18, 18:50)
O as snd kepiau vaflius
niam niam niaaaaaammmm...kaip dabar aš jų norėčiau desertui po virtienukų
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 18, 17:58)
....nekalbant , jei juos bandyti kepti ir valgyti
Grazi siknute,nieko blogo nematau
Bet i jusu kepinius paziurint tai irgi svoris auga
Noriu vafliuku ir pyrago ir dar kito pyrago
sigitawhatever
dekui
Vsio, nebeliko jokiu saldesiu, prasau man browniuku Daividija palikti(bet taip be gailescio )ir vafliuku kiek negaila