Kepiau biskvita Mascarponiniam tortui pagal RiMami atrodo issipute jis baisiai su tokiu kauburiu, bet kai isjungiau orkaite, tas kauburys dingo, lygus biskvitas gavosi, bet nepasakyciau kad biskvitas pats sukrito, jis toks purus matosi kazi taip turejo nutikt? As del to kauburio susilyginimo?
QUOTE(Monika_150 @ 2009 03 18, 14:30)
mmergyte ne neturiu bent jau kolkas... Taigi tikros ignoruotojos visos ziuriu tikras pavyzdys: Cipciukas ".......ne , nu su tavim mmergyte nebus niekada liūdna" toki parasyma galima suprast kaip pasisaipyma is manes tarkim
Na matai Monika ,matau ne visos supranta , ką norėjau pasakyti tuo " nebus liūdna " , paskaityk , aš į jos klausymą " kaip tai suprasti......? " lyg ir neatsakiau
O aplamai , man jau nelabai norisi užsukti į šitą temą ....tiesiog atrodo , jog rietis jums taip malonu ......o suprasti vienos kitų visai nenorite
Olesta .....kai bus naujų receptukų , reikės užsukti ....
Sroves turtukas turetu buti labai skanus. As su mandarinais irgi darau, tai jis pas mus seimoje topinis irgi kol kas ir, atrodo, nezada kol kas niekam uzleist vietos tik as darau ne su baltu biskvitu, o su tokiu siek tiek morenginiu-riesutiniu, o pertepimas tas pats. zodziu reikes isbandyti ir taviski varianta
p.s. ai mergaites, nebesipykit. gi apie receptus mes cia, o ne apie asmeninius santykius
p.s. ai mergaites, nebesipykit. gi apie receptus mes cia, o ne apie asmeninius santykius
QUOTE(Reff @ 2009 03 18, 17:09)
Sroves turtukas turetu buti labai skanus. As su mandarinais irgi darau, tai jis pas mus seimoje topinis irgi kol kas ir, atrodo, nezada kol kas niekam uzleist vietos tik as darau ne su baltu biskvitu, o su tokiu siek tiek morenginiu-riesutiniu, o pertepimas tas pats. zodziu reikes isbandyti ir taviski varianta
mhmmmm.....tai gal cia panasus buna kaip tas Joris/Jonis ar kzkp panasiai pavadintas vyniotinis purutis skanutis??....
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 15:02)
Kepiau biskvita Mascarponiniam tortui pagal RiMami atrodo issipute jis baisiai su tokiu kauburiu, bet kai isjungiau orkaite, tas kauburys dingo, lygus biskvitas gavosi, bet nepasakyciau kad biskvitas pats sukrito, jis toks purus matosi kazi taip turejo nutikt? As del to kauburio susilyginimo?
Nu aš irgi jį prieš kelias dienas kepiau ir jokio kauburio nebuvo Ties pačiais formos kraštukais tik truputį apvalainumas būna, bet per visą plotą lygus, o iškepusį aš jį išverčiu ant grotelių aukštyn kojom ir kai formuoju tortą - tą buvusią torto apačią (supjausčius į 3 lakštus) dedu ant viršaus visada. Kad iškepęs lengvai "nusėstų", esu patyrus su kitais biskvitais, šitas - nu kaip ir nenusėsadvo
Daugybę kartų šį biskvitą kepiau, nu visad lygus iškepdavo O kiaušus sąžiningai ilgai plakei 8-10 min.
QUOTE(Renatina @ 2009 03 18, 17:16)
mhmmmm.....tai gal cia panasus buna kaip tas Joris/Jonis ar kzkp panasiai pavadintas vyniotinis purutis skanutis??....
tiesa sakant, as tokio vyniotinio ir nezinau.. nors nuo vyniotinio ir nuziurejau receptura, tik darau visada tortuka - ir puosniau, ir pafantazuoti daugiau galima. zodziu, man labiau patinka tortukas is jo. va, bet as ne Lt, o pas mus tai jis vadinasi Budapesto vyniotiniu (esu dejus recepta kadaise)
QUOTE(RiMami @ 2009 03 18, 16:19)
Nu aš irgi jį prieš kelias dienas kepiau ir jokio kauburio nebuvo Ties pačiais formos kraštukais tik truputį apvalainumas būna, bet per visą plotą lygus, o iškepusį aš jį išverčiu ant grotelių aukštyn kojom ir kai formuoju tortą - tą buvusią torto apačią (supjausčius į 3 lakštus) dedu ant viršaus visada. Kad iškepęs lengvai "nusėstų", esu patyrus su kitais biskvitais, šitas - nu kaip ir nenusėsadvo
Daugybę kartų šį biskvitą kepiau, nu visad lygus iškepdavo O kiaušus sąžiningai ilgai plakei 8-10 min.
Saziningai, tai plakiau gal 4 minutes.. nu man nusibodo laukt
Aij jau sutepiau ta torta, nelabai man jis kazko patinka, primarginau kaip visad
QUOTE(Luella @ 2009 03 18, 14:03)
QUOTE(Monika_150 @ 2009 03 18, 14:30)
mergaites, kaip jums neatsibosta kandžiotis? nepatinka sukurtos taisyklės, kuriomis norima palaikyti tvarką, net nesilankykite šiame skyrelyje, ir problema bus išspresta
QUOTE(Reff @ 2009 03 18, 17:09)
Siaip biskvitas toks gerokai geltonas gaunas, o jei dar tryniai kaimisku kiausiniu, tai isvis geltonutis iseina, o ta biskvita zadu ir kituose tortuose pabandyti, nes man jis visai vertas demesio, morenginis gal ir skanu buti, bet siaip tai nemazai i ji dedasi ir tu pjaustytu riesutu, jie dar kazkaip isburksta tuose baltymuose, nu gaunas tikrai derinukas neblogas.Senokai jau parsiveziau as ta receptuka, bet kol kas tikrai neatsivalgom
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 18:10)
QUOTE(Srove @ 2009 03 18, 17:24)
Siaip biskvitas toks gerokai geltonas gaunas, o jei dar tryniai kaimisku kiausiniu, tai isvis geltonutis iseina, o ta biskvita zadu ir kituose tortuose pabandyti, nes man jis visai vertas demesio, morenginis gal ir skanu buti, bet siaip tai nemazai i ji dedasi ir tu pjaustytu riesutu, jie dar kazkaip isburksta tuose baltymuose, nu gaunas tikrai derinukas neblogas.Senokai jau parsiveziau as ta receptuka, bet kol kas tikrai neatsivalgom
Papildyta:
Papildyta:
Norit neprapjauto? ar lauksit rytdienos kol prapjausiu?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 17:40)
Norit neprapjauto? ar lauksit rytdienos kol prapjausiu?
šiandien ne prapjauto, o ryt lauksim prapjauto