QUOTE(mmergyte @ 2009 03 17, 15:59)
supranta tas kas skaityti moka,ir tai daro
as nesuprantu ko jus cia putojates? ispeji graziai nemato,ispeji grubiai-isizeidzia..tai blyn kaip elgtis?leist
sikt per visas temas?atsiprasau uz piktuma,bet jau tikrai igryiso...tai naujoko statusas ne pasiteisinimas,nes tada detu i nestukiu pasnekesius pyragus
paprasai graziai supyksta mat
nepatinka nu nedekit nu..susikurkit savo temas..ar koki velnia..blyn reikes muset pasiprasyt ispejimo man uz piktuma ir narems uz keliamas ne ten zinutes priedo irgi ispejimu,gal tada tvarka temose bus
galvojau nieko neberasyt, bet kantrybe mano truko
as nesiputoju, jus putojatas, as netgi nieko cia nededu, praktiskai nieko nekomentuoju, tik ateidavau pasiziureti, kas naujesnio, grazesnio, ka cia skanesnio issikepus ir tiek... bet kai kiekvienoj temoj jus pradedat apie tas savo taisykles sneket
man forumas buvo zymiai tvarkingesnis pries visas tas taisykles... ir dar naujoke, senbuve... tai kad jus ilgiau prie kompo prasedejusios nereiskia, kad geresnes uz naujokes, kurios cia praktiskai vos ne ignoruojamos... vienu zodziu net nebemalonu cia ateit... atsiprasau, kad is vis rasau, tiesiog norejai issisakyti ir tiek