Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(Srove @ 2009 03 18, 09:06)
Tik pabandyk pasikolioti listen.gif matysi, kas gausis liezuvis.gif  triniti.gif  hihihi.gif
Meginti, tai megink, tik , kad tu mandarinu konservuotu ne visur yra, o butent jie ir suteikia tortui ta skoni .
O visoms labai aciu uz ivertinimus, bus dar smagiau, jei pabandysit ir nenusivilsit 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tongue.gif Pas mus yra mandarinu ir motinos diena si sekmadieni...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 18, 12:05)
tongue.gif Pas mus yra mandarinu ir motinos diena si sekmadieni...

blink.gif Kaip tai si sekmadieni mastau.gif motinos diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 03 18, 11:33)
blink.gif Kaip tai si sekmadieni mastau.gif motinos diena lotuliukas.gif

Jinai ne LT ir skiriasi dienos mirksiukas.gif

O kas del mandarino rolleyes.gif nuostabus tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 17, 15:59)
supranta tas kas skaityti moka,ir tai daro 4u.gif  as nesuprantu ko jus cia putojates? ispeji graziai nemato,ispeji grubiai-isizeidzia..tai blyn kaip elgtis?leist sikt per visas temas?atsiprasau uz piktuma,bet jau tikrai igryiso...tai naujoko statusas ne pasiteisinimas,nes tada detu i nestukiu pasnekesius pyragus doh.gif  paprasai graziai supyksta mat doh.gif  nepatinka nu nedekit nu..susikurkit savo temas..ar koki velnia..blyn reikes muset pasiprasyt ispejimo man uz piktuma ir narems uz keliamas ne ten zinutes priedo irgi ispejimu,gal tada tvarka temose bus doh.gif  cool.gif

galvojau nieko neberasyt, bet kantrybe mano truko lotuliukas.gif as nesiputoju, jus putojatas, as netgi nieko cia nededu, praktiskai nieko nekomentuoju, tik ateidavau pasiziureti, kas naujesnio, grazesnio, ka cia skanesnio issikepus ir tiek... bet kai kiekvienoj temoj jus pradedat apie tas savo taisykles sneket doh.gif man forumas buvo zymiai tvarkingesnis pries visas tas taisykles... ir dar naujoke, senbuve... tai kad jus ilgiau prie kompo prasedejusios nereiskia, kad geresnes uz naujokes, kurios cia praktiskai vos ne ignoruojamos... vienu zodziu net nebemalonu cia ateit... atsiprasau, kad is vis rasau, tiesiog norejai issisakyti ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 03 18, 14:03)
galvojau nieko neberasyt, bet kantrybe mano truko  lotuliukas.gif  as nesiputoju, jus putojatas, as netgi nieko cia nededu, praktiskai nieko nekomentuoju, tik ateidavau pasiziureti, kas naujesnio, grazesnio, ka cia skanesnio issikepus ir tiek... bet kai kiekvienoj temoj jus pradedat apie tas savo taisykles sneket  doh.gif  man forumas buvo zymiai tvarkingesnis pries visas tas taisykles... ir dar naujoke, senbuve... tai kad jus ilgiau prie kompo prasedejusios nereiskia, kad geresnes uz naujokes, kurios cia praktiskai vos ne ignoruojamos... vienu zodziu net nebemalonu cia ateit... atsiprasau, kad is vis rasau, tiesiog norejai issisakyti ir tiek  biggrin.gif

mastau.gif mastau.gif bet pasitputot padedat? thumbup.gif hihihi.gif kai kita syki noresit padet,atsikimsit putojancio gerimo,gal kantrybe nebetruks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 03 18, 14:03)
galvojau nieko neberasyt, bet kantrybe mano truko  lotuliukas.gif  as nesiputoju, jus putojatas, as netgi nieko cia nededu, praktiskai nieko nekomentuoju, tik ateidavau pasiziureti, kas naujesnio, grazesnio, ka cia skanesnio issikepus ir tiek... bet kai kiekvienoj temoj jus pradedat apie tas savo taisykles sneket  doh.gif  man forumas buvo zymiai tvarkingesnis pries visas tas taisykles... ir dar naujoke, senbuve... tai kad jus ilgiau prie kompo prasedejusios nereiskia, kad geresnes uz naujokes, kurios cia praktiskai vos ne ignoruojamos... vienu zodziu net nebemalonu cia ateit... atsiprasau, kad is vis rasau, tiesiog norejai issisakyti ir tiek  biggrin.gif

Nieks ir neliepia cia lankytis nono.gif
Atsakyti
Miela moderatore,bukit gera pratrinkit siukslyna,padalinkit ispejimu (nepalikit be jo ir manes,kad nebuciau apsaukta kaip blata turinti senbuve),gal gaveispejimus,nores gerbt zmones temas,nebepurkstaut,ir atkreipt demesi i pirmas zinutes... 4u.gif nebesiukslinkit temu,su savo paaimanavimais "manes nepastebejo,manes nepakomentavo,as naujoke,man cia nemalonu..." nepatinka-neikit cia.. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės pagelbėkit man žioplai doh.gif
Nutariau išsikept mielinių bandelių,žo pasidariau tešlą ir jau buvau pradėjus kildint tik po kiek laiko prisiminiau kad neįdėjau kiaušinių,tai aš į tą tešlą po kokio pusvalandžio juos ir įmušau ax.gif
Kaip manot ar ta tešla man pakils g.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 03 18, 14:17)
Mergaitės pagelbėkit man žioplai  doh.gif
Nutariau išsikept mielinių bandelių,žo pasidariau tešlą ir jau buvau pradėjus kildint tik po kiek laiko prisiminiau kad neįdėjau kiaušinių,tai aš į tą tešlą po kokio pusvalandžio juos ir įmušau  ax.gif
Kaip manot ar ta tešla man pakils  g.gif

Tikrai pakils 4u.gif Mielinė tešla mėgsta,kai ją minkai,kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 18, 15:21)
Tikrai pakils 4u.gif Mielinė tešla mėgsta,kai ją minkai,kelis kartus.

Oi ačiū labai, buvau jau nusigandusi karsta.gif
Atsakyti
mmergyte ne neturiu bent jau kolkas... Taigi tikros ignoruotojos visos ziuriu tikras pavyzdys: Cipciukas ".......ne , nu su tavim mmergyte nebus niekada liūdna" toki parasyma galima suprast kaip pasisaipyma is manes tarkim user posted image
Atsakyti
mergaitės, gal įdėkit geriau naujų receptų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti