Srove, tu šaunuolė Atrodo pasakiškai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 20:56)
cia komplimentas ar jau man isizeist? paskutinys mados klyksmas-mokek isizeist
QUOTE(lotute @ 2009 03 17, 22:32)
aš iš kart su klausimu, kiek šaukštelių tai bus? pas mane 100 gr pakelis, negi tokius du turiu suberti
Na du saukstelius tikrai manau gali drasiai deti
Dar norejau pridurti, kad biskvita laistyti niekuo nereikia, jis puikiai prisigeria mandarinu, jo tiesiog ne nesijaucia burnoj.
Nai nai nai kova su vejo malunais, kaip kazkas pasake.
Nu jau tas Sroves tortas... taip skaniai atrodo, kad nebegaliu...
Nu jau tas Sroves tortas... taip skaniai atrodo, kad nebegaliu...
QUOTE(Srove @ 2009 03 17, 22:29)
Nu ikeliu ta savo mandarinuka ir cia, zinokit nu tikrai be galo skanus tortikas ir jei tik gaunate konservuotu mandarinu, tai butinai pabandykite, tikrai manau nenusivilsite, labai gaivus, svelnus, nereikalaujantis jokio uzsigerimo torciukas.Buvau jau kazkada ikelus panasu, bet dabar pati neberandu
kaip noriu
QUOTE(Srove @ 2009 03 17, 21:29)
Nu ikeliu ta savo mandarinuka
Labai puikus tortukas o koks papuošimas
noreciau paklaust kokiu saldumynu butu galima pasigaminti be orkaiteas?
Ar gal vertetu uzvesti nauja tema
QUOTE(W*S:* @ 2009 03 18, 10:09)
noreciau paklaust kokiu saldumynu butu galima pasigaminti be orkaiteas?
peržiūrėk čia manau tikrai rasi ne vieną tokią tekukę
QUOTE(Srove @ 2009 03 17, 19:29)
Nu ikeliu ta savo mandarinuka ir cia, zinokit nu tikrai be galo skanus tortikas ir jei tik gaunate konservuotu mandarinu, tai butinai pabandykite, tikrai manau nenusivilsite, labai gaivus, svelnus, nereikalaujantis jokio uzsigerimo torciukas.Buvau jau kazkada ikelus panasu, bet dabar pati neberandu
,laukiau laukiau,kol ikelsi,jau buciau irgi pradejusi koliotis,kad nera receptuko labai aciu uz recepta,kaip tik motinos dienai reikia issikepti...sau tik nesugalvojau dar koki,dabar bus proga ismegint...
QUOTE(daividija @ 2009 03 18, 11:44)
jau buciau irgi pradejusi koliotis,kad nera receptuko dabar bus proga ismegint...
Tik pabandyk pasikolioti matysi, kas gausis
Meginti, tai megink, tik , kad tu mandarinu konservuotu ne visur yra, o butent jie ir suteikia tortui ta skoni .
O visoms labai aciu uz ivertinimus, bus dar smagiau, jei pabandysit ir nenusivilsit