Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(eglejk @ 2009 03 17, 18:19)
sakykit, ar tiktu i si trupiniuoti saldytos trintos uogos su cukrumi? ir ar galima ta gabaleli trupiniams negnaibyti, o tiesiog uztarkuoti?  ax.gif  labai jau norisi issikepti trupiniuoti  rolleyes.gif

as kai iškepiau, pagalvojau,kad galėjau atšildyti braškių iš šaldiklio, gal tik reiktu jas kiek pagrusti g.gif
tai manau trintos su uogom tikrai tiks thumbup.gif
na aš nelabai ilgai laikiau šaldiklyje, tai trupinau rankytėmis, nes nesitarkavo, gal ilgiau palaikius ir pavyktu tarkuoti, tik neperšaldyk jos biggrin.gif
Atsakyti
kai as kepu trupiniuoti, tai abu gabalus dedu i saldytuva ir abu tarkuoju ax.gif Na gal kiek receptelis skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2009 03 17, 20:18)
kai as kepu trupiniuoti, tai abu gabalus dedu i saldytuva ir abu tarkuoju ax.gif Na gal kiek receptelis skiriasi g.gif

gal butu galima ir jusiskio trupiniuocio recepteli gauti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 03 17, 16:35)
roka fainučiai sausainiukai, o nesigavo kietoki?Čia mano pirmas kepinys toks buvo dar prieš n metų  gal dėl to kieti ir būdavo man jie  g.gif  tik tada pavadinimas kitas buvo "Dryžuoti tešlainiai". Labai skaniai jie atrodo  smile.gif

Tikrai ne kieti - traškūs traškūs, skanutėliai minkštutėliai, bet labai saugojau, kad neperkeptų - 150laipsnių kokias 9-10min kepiau.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 17:07)
Ar dar saisainukų liko ?? ax.gif ......bu kavutė šala .... tongue.gif [/color]

Palikau jums kelis mirksiukas.gif biggrin.gif



Aš trupiniuočiams dedu ir uogienes, ir trintas uogas su cukrumi, ir šaldytas..
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 17, 15:56)
nu bjauri busiu,o jus kepat tik tam kad komentuotu ir girtu? g.gif  biggrin.gif


Ne,bet jei zmogus kelia i foruma tai logiska kad nori jog pakomentuotu ar pakritikuotu ir pan..
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 17, 19:28)
gal butu galima ir jusiskio trupiniuocio recepteli gauti?  rolleyes.gif

receptelis cia
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2009 03 17, 20:00)
Ne,bet jei zmogus kelia i foruma tai logiska kad nori jog pakomentuotu ar pakritikuotu ir pan..


pagirtu,pabartu.. biggrin.gif ot beda doh.gif viena kart nepagyre,nenuleisk ranku ir toliau kelk,atsibosi,tai bent bloga zodi pasakys laugh.gif laugh.gif tai ka ten iskepei? ax.gif ikelk parodyk,netikiu,kad nieko neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2009 03 17, 21:11)

aciu aciuks.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image.......ne , nu su tavim mmergyte nebus niekada liūdna user posted image
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 03 17, 20:44)
Tikrai ne kieti - traškūs traškūs, skanutėliai minkštutėliai, bet labai saugojau, kad neperkeptų - 150laipsnių kokias 9-10min kepiau.
Palikau jums kelis  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Aš trupiniuočiams dedu ir uogienes, ir trintas uogas su cukrumi, ir šaldytas..

tai viskas aišku kodėl man jie kieti būdavo reiks kada pabandyt iškept
Atsakyti
Nu ikeliu ta savo mandarinuka ir cia, zinokit nu tikrai be galo skanus tortikas ir jei tik gaunate konservuotu mandarinu, tai butinai pabandykite, tikrai manau nenusivilsite, labai gaivus, svelnus, nereikalaujantis jokio uzsigerimo torciukas.Buvau jau kazkada ikelus panasu, bet dabar pati neberandu doh.gif
Biskvitui:
150gr.cukraus
2pak vanilino
150gr.sviesto(dejau saulute)
6kiausiniu tryniai
187gr.miltu
saukstelis kepimo milteliu
5 lasai sviesto skonio kvapu.
Sviesta palaikyti siltai, kol eis issukti, deti trynius, sukti, cukru, vanile,vel sukti iki purumo, issijotus miltus, kep. miltelius. druskos siek tiek, gerai ismaisyti.I tortine man gaunasi apie 220gr. mases vienam biskvitui(gaunasi trys biskvitai,kepti po viena, ant kepimo popieriaus, istepto riebalais, kol svelniai pagels, apie 13min.190l temp)
Pertepimui:
Grietineles 36%800gr. isplakti su dviem pakeliais tirstiklio(butina) ir 4 sauksteliais cukraus pudros.Pertepti ataususius biskvitus, i tarpus glaudziai sudeliojant nuvarvintus mandarinus, ant virsaus vel grietineles, vel biskvita ir antra karta pakartoti ta pati(mandarinu reikia tris indelius)..Ant virsutinio biskvito sudeti isplaktus 4 kiausinio baltymus iki standumo su 200gr. cukraus ir sumaisyti su 150 gr. mandelu(pjaustytu riesutu)(dali baltymu galima atsideti papuosimui).Sonus rekomenduotina irgi pjaustytais riesutais apipavidalinti.
Jokio vargo, greit pagaminamas, tikrai labai skanus.(man pats skaniausias kol kas blush2.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 17, 21:29)
Nu ikeliu ta savo mandarinuka ir cia, zinokit nu tikrai be galo skanus tortikas ir jei tik gaunate konservuotu mandarinu, tai butinai pabandykite, tikrai manau nenusivilsite, labai gaivus, svelnus, nereikalaujantis jokio uzsigerimo torciukas.Buvau jau kazkada ikelus panasu, bet dabar pati neberandu doh.gif
Biskvitui:
150gr.cukraus
2pak vanilino

aš iš kart su klausimu, kiek šaukštelių tai bus? pas mane 100 gr pakelis, negi tokius du turiu suberti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti