Nu ikeliu ta savo mandarinuka ir cia, zinokit nu tikrai be galo skanus tortikas ir jei tik gaunate konservuotu mandarinu, tai butinai pabandykite, tikrai manau nenusivilsite, labai gaivus, svelnus, nereikalaujantis jokio uzsigerimo torciukas.Buvau jau kazkada ikelus panasu, bet dabar pati neberandu
Biskvitui:
150gr.cukraus
2pak vanilino
150gr.sviesto(dejau saulute)
6kiausiniu tryniai
187gr.miltu
saukstelis kepimo milteliu
5 lasai sviesto skonio kvapu.
Sviesta palaikyti siltai, kol eis issukti, deti trynius, sukti, cukru, vanile,vel sukti iki purumo, issijotus miltus, kep. miltelius. druskos siek tiek, gerai ismaisyti.I tortine man gaunasi apie 220gr. mases vienam biskvitui(gaunasi trys biskvitai,kepti po viena, ant kepimo popieriaus, istepto riebalais, kol svelniai pagels, apie 13min.190l temp)
Pertepimui:
Grietineles 36%800gr. isplakti su dviem pakeliais tirstiklio(butina) ir 4 sauksteliais cukraus pudros.Pertepti ataususius biskvitus, i tarpus glaudziai sudeliojant nuvarvintus mandarinus, ant virsaus vel grietineles, vel biskvita ir antra karta pakartoti ta pati(mandarinu reikia tris indelius)..Ant virsutinio biskvito sudeti isplaktus 4 kiausinio baltymus iki standumo su 200gr. cukraus ir sumaisyti su 150 gr. mandelu(pjaustytu riesutu)(dali baltymu galima atsideti papuosimui).Sonus rekomenduotina irgi pjaustytais riesutais apipavidalinti.
Jokio vargo, greit pagaminamas, tikrai labai skanus.(man pats skaniausias kol kas
)