klausykit merginos,jus namie i duonine detat sveista?uogiene? nu juk dedat i tam tikra vieta,o nebet kur foto per didele tai suprantu gali suklysti,bet kai pakartoji zmogui taisykles,nors jis turetu but jau jas perskaites ir visteik kitaip daro,nu atsirpasau jau pikta jus apsunkinat darba zmogui,kuris susistemina visus receptus,bukit geros gerbkit kitu darba,kuris mums pacioms reikalingas nevaidinkit cia sisizeidusiu ir supykusiu aisku geriau vietoj to kad pripazintu klaida padarius ir bandytu istaisyt,padejuojam,paverkiam ir bus gerai
te visoms po viena ir skaitykit taisykles
QUOTE(mamkaa @ 2009 03 17, 13:53)
QUOTE(jessika2 @ 2009 03 17, 11:48)
as pati cia dar nauja ir ne viska zinau.labai atsiprasau jei supykdziau-daugiau savo gaminiu nebedesiu
quote=mamkaa,2009 03 17, 13:53
pilnai suprantu tave, as irgi cia savo gaminiu nebededu, nes kazkada per didele foto per klaida idejau, tai kiap uzpuole, tai siaubas.
as pati cia dar nauja ir ne viska zinau.labai atsiprasau jei supykdziau-daugiau savo gaminiu nebedesiu
quote=mamkaa,2009 03 17, 13:53
pilnai suprantu tave, as irgi cia savo gaminiu nebededu, nes kazkada per didele foto per klaida idejau, tai kiap uzpuole, tai siaubas.
butent
bet paskaitineti tai cia verta
Kepiau sausainius pagal žurnalą "Kviečiu prie stalo", bet žiūriu, kad receptas labai panašus į Mišelės šachmatinius. Yra truputis skirtumų, užtat rašau receptuką. Sausainiai labai trapūs ir skanutėliai.
Sausainėliai "Suktinukai"
200gr sviesto
1 kiaušinis
100gr cukraus
300gr miltų
2-3 šaukštai kakavos
mažutis šaukštelis cinamono
dar šiek tiek miltų kočiojimui
Sviestą išsukti su cukrumi, kiaušiniu, po truputį suberti miltus.
Tešlą padalinti pusiau, į vieną dalį sudėti kakavą ir cinamoną.
Tešlą apdengti ir padėti šaltai 30čiai minučių.
Pabarstyti stalą miltais ir iškočioti du stačiakampius. Šokoladinį uždėti ant balto ir susukti ritinuką. Supjaustykit aštriu peilių maždaug 5mm riekutėmis - štai jums ir sausainiai. Tik prieš tai dar juos iškepti reiktų - apie 150laipsnių temperatūroje, maždaug 10min. Atsargiai, kad neparuduotų - praras spalvų efektą.
Skanaus
Sausainėliai "Suktinukai"
200gr sviesto
1 kiaušinis
100gr cukraus
300gr miltų
2-3 šaukštai kakavos
mažutis šaukštelis cinamono
dar šiek tiek miltų kočiojimui
Sviestą išsukti su cukrumi, kiaušiniu, po truputį suberti miltus.
Tešlą padalinti pusiau, į vieną dalį sudėti kakavą ir cinamoną.
Tešlą apdengti ir padėti šaltai 30čiai minučių.
Pabarstyti stalą miltais ir iškočioti du stačiakampius. Šokoladinį uždėti ant balto ir susukti ritinuką. Supjaustykit aštriu peilių maždaug 5mm riekutėmis - štai jums ir sausainiai. Tik prieš tai dar juos iškepti reiktų - apie 150laipsnių temperatūroje, maždaug 10min. Atsargiai, kad neparuduotų - praras spalvų efektą.
Skanaus
[quote=rugiagele26,2009 03 17, 13:57]
Ne ne ne, gaminius prasau rodyti cia mes labai jautrios, nepyk tik kai naujoke, tai paskaitinek ir temu pradzia, mes bandome ivesti siokia tokia tvarka. Prasau labai neisizeisti... mes naujokiu visad laukiam
tai ta savo tvarka gal tik jus ir besuprantat...
Ne ne ne, gaminius prasau rodyti cia mes labai jautrios, nepyk tik kai naujoke, tai paskaitinek ir temu pradzia, mes bandome ivesti siokia tokia tvarka. Prasau labai neisizeisti... mes naujokiu visad laukiam
tai ta savo tvarka gal tik jus ir besuprantat...
[quote=Luella,2009 03 17, 14:54]
[quote=rugiagele26,2009 03 17, 13:57]
Ne ne ne, gaminius prasau rodyti cia mes labai jautrios, nepyk tik kai naujoke, tai paskaitinek ir temu pradzia, mes bandome ivesti siokia tokia tvarka. Prasau labai neisizeisti... mes naujokiu visad laukiam
tai ta savo tvarka gal tik jus ir besuprantat...
[/quote]
supranta tas kas skaityti moka,ir tai daro as nesuprantu ko jus cia putojates? ispeji graziai nemato,ispeji grubiai-isizeidzia..tai blyn kaip elgtis?leist sikt per visas temas?atsiprasau uz piktuma,bet jau tikrai igryiso...tai naujoko statusas ne pasiteisinimas,nes tada detu i nestukiu pasnekesius pyragus paprasai graziai supyksta mat nepatinka nu nedekit nu..susikurkit savo temas..ar koki velnia..blyn reikes muset pasiprasyt ispejimo man uz piktuma ir narems uz keliamas ne ten zinutes priedo irgi ispejimu,gal tada tvarka temose bus
[quote=rugiagele26,2009 03 17, 13:57]
Ne ne ne, gaminius prasau rodyti cia mes labai jautrios, nepyk tik kai naujoke, tai paskaitinek ir temu pradzia, mes bandome ivesti siokia tokia tvarka. Prasau labai neisizeisti... mes naujokiu visad laukiam
tai ta savo tvarka gal tik jus ir besuprantat...
[/quote]
supranta tas kas skaityti moka,ir tai daro as nesuprantu ko jus cia putojates? ispeji graziai nemato,ispeji grubiai-isizeidzia..tai blyn kaip elgtis?leist sikt per visas temas?atsiprasau uz piktuma,bet jau tikrai igryiso...tai naujoko statusas ne pasiteisinimas,nes tada detu i nestukiu pasnekesius pyragus paprasai graziai supyksta mat nepatinka nu nedekit nu..susikurkit savo temas..ar koki velnia..blyn reikes muset pasiprasyt ispejimo man uz piktuma ir narems uz keliamas ne ten zinutes priedo irgi ispejimu,gal tada tvarka temose bus
Mergaičiukės, čiupkit po sausainiuką geriau
QUOTE(Luella @ 2009 03 17, 14:54)
Ne ne ne, gaminius prasau rodyti cia mes labai jautrios, nepyk tik kai naujoke, tai paskaitinek ir temu pradzia, mes bandome ivesti siokia tokia tvarka. Prasau labai neisizeisti... mes naujokiu visad laukiam
tai ta savo tvarka gal tik jus ir besuprantat...
tai ta savo tvarka gal tik jus ir besuprantat...
Zinot ka pasakysiu, bandziau graziai, bet matau kad nesigauna. Paskaitykit kitas temas, kokia ten griezta tvarka, kad bent kakziek viskas butu savo vietose, o cia mat ateina naujokes isizeidusios baisiai. Nepatinka - galu gale nieks neliepia cia lankytis. Kartojuosi - bandziau graziai, bet matau kai kuriems visiskai nusispjaut i kitu pastangas. Tad darykim bardaka ir toliau.
Ir is vis, kai kelis kart ilendat i sita tema lengva sneket, bet kai cia yra nuolatines nares, kurios bendrauja, dalinasi patirtim, ir skaityt toki bardaka reikia, tai pabandykit pasijusti musu vietoj.
Aplamai tai paskaitykit rusu forumus, ten ideali tvarka, jokiu barniu, visos sugeba paskaityk taisykles, ir nedaro is to jokios bedos. Man truksta zodziu tikrai.
Ir siaip, ne gincytis cia susirinkom!!!!
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 03 17, 15:01)
Mergaičiukės, čiupkit po sausainiuką geriau
Labai grazus sausainukai imu keleta prie arbatos
QUOTE(roka @ 2009 03 17, 15:48)
Kepiau sausainius pagal žurnalą "Kviečiu prie stalo", bet žiūriu, kad receptas labai panašus į Mišelės šachmatinius. Yra truputis skirtumų, užtat rašau receptuką. Sausainiai labai trapūs ir skanutėliai.
Sausainėliai "Suktinukai"
Sausainėliai "Suktinukai"
QUOTE(roka @ 2009 03 17, 16:01)
Mergaičiukės, čiupkit po sausainiuką geriau
aciu aciu kaip tik prie kavos man labai tiks
as sahcmatinius pagal Misele kepiau, tai
dar viena desra saldiklyje turiu, prie progos reiks iskepti
rugiagele,dabar busi apkaltinta ,kad susikurei tema tik sau...tai atsakau is karto..tema skirta naujokems,senbuvvems,ir siaip uzklydusioms duselems,bet visi privalo skaityti taisykles ir ju laikytis...bukit malonios,imkit po rokos pasiulyta sausainiuka,susigruskit i burnas ir eikit kept skanestu,o ne pykt ir ozius kaip mazi vaikai rodyt varu cia niekas nevaro..atejus gerbkit temas,kad po to nereiktu pacioms klausinet kur buvo tas ar anas gana cia bartis,jei norit bartis,eikit i siandienine pliurze lauke voliotis,gal geriau pasidarys,paveiks kaip saltas dusas
vsio paskutinis off topic
vsio paskutinis off topic
Kuriančioms taisykles linkiu tolerancijos - iš esmės tai nieko nenutiks, jei uogienę padėsim į duoninę Kiekvienas turim teisę sakyt, ką norim. Esam suaugę žmonės ir gal nelabai norim lakstyt paskui "tamstą auklėtoją".
Senbuvėms linkiu kantrybės - kuri kuri savo temą, o čia išlenda kažkas kaip pilypas iš kanapių ir ardo nusistovėjusią tvarką.
Suprantu, kad užknisa, bet mes visos kažkada buvom naujokės.
Naujokėms linkiu neimt visko taip rimtai į galvą - o kam dabar lengva...
O dabar na imkit po sausainiuką, ką - tiek kepiau kepiau, tuoj neliks Tik nekiškit niekur, šiaip skaniai suvalgykit
Visoms linkiu geros dienos ir skanių kepinių
Senbuvėms linkiu kantrybės - kuri kuri savo temą, o čia išlenda kažkas kaip pilypas iš kanapių ir ardo nusistovėjusią tvarką.
Suprantu, kad užknisa, bet mes visos kažkada buvom naujokės.
Naujokėms linkiu neimt visko taip rimtai į galvą - o kam dabar lengva...
O dabar na imkit po sausainiuką, ką - tiek kepiau kepiau, tuoj neliks Tik nekiškit niekur, šiaip skaniai suvalgykit
Visoms linkiu geros dienos ir skanių kepinių
QUOTE(Monika_150 @ 2009 03 17, 15:47)
nu bjauri busiu,o jus kepat tik tam kad komentuotu ir girtu?