Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai Šiaulių mieste

taip eilės pamažėjusios dėl krizės.... daug kas išvažiavo į užsienius su šeimomis, kiti vaikus kurie jau lankė darželius atsiėmė iš jų, nes neteko darbo, it tik taip gali pašalpą gaut 4u.gif jei kam reikia dabar į darželį, pas mus grupėje yra laisvų vietų, kriepkitės 4u.gif darželis Gintarėlis 4u.gif man jis labai patinka, dabar jau po remonto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2010 01 15, 13:03)
taip eilės pamažėjusios dėl krizės.... daug kas išvažiavo į užsienius su šeimomis, kiti vaikus kurie jau lankė darželius atsiėmė iš jų, nes neteko darbo, it tik taip gali pašalpą gaut 4u.gif jei kam reikia dabar į darželį, pas mus grupėje yra laisvų vietų, kriepkitės 4u.gif  darželis Gintarėlis 4u.gif  man jis labai patinka, dabar jau po remonto thumbup.gif

o cia kurioje vietoje mazdaug 4u.gif mes mielai pakeisim jau tikrai.jei tik mum nebutu toli.
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 15, 12:23)
o cia kurioje vietoje mazdaug  4u.gif  mes mielai pakeisim jau tikrai.jei tik mum nebutu toli.

Pietinis rajonas, tiksliau Lieporiai 4u.gif Saulės takas 5 Gintarėlis
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2010 01 15, 14:48)
Pietinis rajonas, tiksliau Lieporiai 4u.gif Saulės takas 5  Gintarėlis

o taio cia visai salia musu, bet mes ikimokyklinukai kazin ar priims mus, nes bent musu tame kulverstuke kai norejom iseit i pasaka darzeli pasake, kad negalim iseit, nes tipo kazkoks krepselis yra paskirtas ir jau amen mum, nors reikmenis vistiek ir pirkom ir pan.vat jei vietu jame yra tokio amziaus tai eisiu tada paklasut ar tikrai negalim iseit jei jau ta mokykline grupe g.gif , nes man kvepia kad tik neiseitume taip sako.nes pries tai ir sake kad ir atostogu kalediniu nera , kol nepradejau knaisiotis , o pasirode kad yra kaip ir visuose darzeliuose, ir tik tada tiesa pasake, kad jei daug vaiku iseis auklitojos bus isleistos nemokamu atostogu, nu bet sakau mes jau fondus nesam ir ne po 100litu ir reikmenis perkam ir dar visas biesas , tai negi dar turim rupintis kad auklitojom algas moketu.ai nenoriu gilintis, ir plestis per daug.tad aciu jum, uz info siandien pat begsiu tada paziuret, nes pries pora menesiu kai skambinau i ta saules takas 5 ( tik neatkreipiau demesio kaip vadinas tas darzelis 4u.gif ) tai dar vietu sake nera.oi nudziuginciau vaikus, jei suzinotume kad yra vietu ir nebereikes jiem eit i ta kur dabar eina. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 15, 13:08)
o taio cia visai salia musu, bet mes ikimokyklinukai kazin ar priims mus, nes bent musu tame kulverstuke kai norejom iseit i pasaka darzeli pasake, kad negalim iseit, nes tipo kazkoks krepselis yra paskirtas ir jau amen mum, nors reikmenis vistiek ir pirkom ir pan.vat jei vietu jame yra tokio amziaus tai eisiu tada paklasut ar tikrai negalim iseit jei jau ta mokykline grupe  g.gif , nes man kvepia kad tik neiseitume taip sako.nes pries tai ir sake kad ir atostogu kalediniu nera , kol nepradejau knaisiotis , o pasirode kad yra kaip ir visuose darzeliuose, ir tik tada tiesa pasake, kad jei daug vaiku iseis auklitojos bus isleistos nemokamu atostogu, nu bet sakau mes jau fondus nesam ir ne po 100litu ir reikmenis perkam ir dar visas biesas , tai negi dar turim rupintis kad auklitojom algas moketu.ai nenoriu gilintis, ir plestis per daug.tad aciu jum, uz info siandien pat begsiu tada paziuret, nes pries pora menesiu kai skambinau i ta saules takas 5 ( tik neatkreipiau demesio kaip vadinas tas darzelis  4u.gif ) tai dar vietu sake nera.oi nudziuginciau vaikus, jei suzinotume kad yra vietu ir nebereikes jiem eit i ta kur dabar eina. bigsmile.gif

uoj su tais darželiais visokių dalykų būna doh.gif doh.gif
asmeniškai mes einam į grupę kur vaikai iki 3 metų, ji mažiausia, jos yra dvi, viena neseniai susikūrė biggrin.gif tai vat dėl savo grupės esu visiškai tikra, ten vietų laisvų yra. dėl kitų nežinau g.gif blogą nuorodą įkėlus buvau, pataisiau savo žinutėje, taigi tinklapyje rašo, kad laisvų vietų yra tik savaitinėje, bet matyt jie ten netvarko tiesiog, manau su direktorė pakalbės jus viską sutarsit, ir manau vietos atras , kažkaip manau, kad daug vaikų nebelanko, taip ir girdėjus esu:geda2: o direktorė irgi labai faina thumbup.gif , nežinau kaip kituose grupėse, bet vat mūsiškėje jokių tokių skaudžių supirkinėjimų sąrašų nėra ir rinkliavų schmoll.gif metams davėme 30lt(atnaujinti žaislams, bet rugsėji čia) ir į mėn po 6lt ax.gif
Atsakyti
[quote=bbbituteee,2010 01 15, 15:08]
o taio cia visai salia musu, bet mes ikimokyklinukai kazin ar priims mus, nes bent musu tame kulverstuke kai norejom iseit i pasaka darzeli pasake, kad negalim iseit, nes tipo kazkoks krepselis yra paskirtas ir jau amen mum, nors reikmenis vistiek ir pirkom ir pan.

Visiska nesamone, schmoll.gif krepselis yra tik priesmokyklinukams, thumbup.gif o vaikams nuo 1.5 iki 5m dar pakolkas nera, smile.gif galima rinktis darzeli koki nori, thumbup.gif jei vietu yra smile.gif aisku blogai kai iseina is darzelio vaikai smile.gif taciau tam ir yra konkurencija, thumbup.gif o musu teise rinktis thumbup.gif is gero darzelio niekas niekur neina
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 15, 13:08)
kai norejom iseit i pasaka darzeli pasake, kad negalim iseit, nes tipo kazkoks krepselis yra paskirtas ir jau amen mum,

Draugė kaip tik dabar pervedinėja 2 metukų vaiką iš vieno darželio į kitą ir jokių problemų dėl krepšelių mirksiukas.gif Beje, man atrodo, kad irgi į Gintarėlį g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolo: 16 sausio 2010 - 11:53
man atrodo kad ji ir yra priešmokyklinuko mama, tik rašė ikimokyklinukai ax.gif nes kiek iš postų supratau tai jos dukrytė mažytė, o berniukas didesnis g.gif g.gif o ji tą berniuką pervest ir nori blush2.gif nes juk aiškiai rašiau, kad vietos yra grupėje kur vaikai iki 3 metų, o ji toliau rašo kaži kaip su kitais ar vietų yra....
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Prasau gal kuri galit patarti.Mano mazylei kovo10 bus 4 metukai.Po geru metu reikes leisti i paruosiama grupe,bet yra vienas bet.....ar reikia uzrasyti pries laika?Nes pries 3 metus as buvau uzrasius mazyle i darzeli,kad galetu eiti nuo 2009m,bet mes nepapuolem nes per dauk vaiku,o kaip apie peruosiama?as manau kad tai yra privaloma,ir kad turetumem papult,ar irgi laimes dalykas,nes siuo metu mes gyvenam ne LT,bet po metu as gryztu vien del to kad jau reikes dukryte i paruosiama leosti.Kovo menesi kai grysiu iskart begsiu i darzeli kalbetis,bet girdejau kad panaikino paruosiamuku grupe,nes nesusirinko vaiku skaicius.Cia kalbu apie Ginkunu darzeli.Prasau mamytes padekit.Labai aciu uz info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Paruosiamoji grupe ne nuo 5, o nuo 6 metu.
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 01 16, 16:15)
Sveikos mamytes 4u.gif
Prasau gal kuri galit patarti.Mano mazylei kovo10 bus 4 metukai.Po geru metu reikes leisti i paruosiama grupe,bet yra vienas bet.....ar reikia uzrasyti pries laika?Nes pries 3 metus as buvau uzrasius mazyle i darzeli,kad galetu eiti nuo 2009m,bet mes nepapuolem nes per dauk vaiku,o kaip apie peruosiama?as manau kad tai yra privaloma,ir kad turetumem papult,ar irgi laimes dalykas,nes siuo metu mes gyvenam ne LT,bet po metu as gryztu vien del to kad jau reikes dukryte i paruosiama leosti.Kovo menesi  kai grysiu iskart begsiu i darzeli kalbetis,bet girdejau kad panaikino paruosiamuku grupe,nes nesusirinko vaiku skaicius.Cia kalbu apie Ginkunu darzeli.Prasau mamytes padekit.Labai aciu uz info 4u.gif  4u.gif

Nezinau kaip rajono darzeliuose, schmoll.gif bet miesto darzeliuose tai rodo savivaldybes laisvos vietos l/d, kad nuolat priešmokyklinese grupese vietu yra, thumbup.gif o jei jus registruoti rajone tai i miesto darzeli negalesit leisti, nes nepriims g.gif
Atsakyti
Jei tik priimtu mus i koki darzeli. Noreciau mazaja koki birzeli pradeti vesti, nes liepa man jau i darbeli reikes eiti 4u.gif
Atsakyti