Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai Šiaulių mieste

QUOTE(Nicke @ 2009 12 22, 19:10)
Nieko panašaus gyvename Ginkūnuose ir lankom darželį "Gluosnis" Šiauliuose. Niekas nieko dėl to nesako.

tai lankote jau nuo anksciau, smile.gif nebepriima nuo pernai, schmoll.gif o gal registruoti mieste esate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicke @ 2009 12 22, 19:10)
Nieko panašaus gyvename Ginkūnuose ir lankom darželį "Gluosnis" Šiauliuose. Niekas nieko dėl to nesako.

nes įstatymas tik nuo šio rudens, paklausk pas auklėtoją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicke @ 2009 12 22, 18:10)

QUOTE(rapolas @ 2009 12 22, 20:17)
tai lankote jau nuo anksciau, smile.gif 

nuo 2009 m.pavasario priėmimo į darželius galioja nauja tvarka. aš iki balandžio 27 buvau registruota ginkunuose, bet paaiskejus situacijai, kad ginkunuose negaunam, o jei persiregistruojam i miesta - gaunam vieta miesto darzelyje, tai ir susitvarkiau dokumentus.
kurie vaikuciai jau lanke darzelius - tu ir nejudina, tik nauju nebepriima.
Atsakyti
Norėjau paklausti-o jei iš raj į miestą persiregistruojam, ar reikia ir socialiniam pranešti dėl vaikų pašalpos?
Atsakyti
QUOTE(tix @ 2009 12 28, 13:21)
Norėjau paklausti-o jei iš raj į miestą persiregistruojam, ar reikia ir socialiniam pranešti dėl vaikų pašalpos?

ziurint koks rajonas, jei miestas i kuri registruojates dabar tas pats kaip rajonas, kuriame iki siol buvot ir jum mokejo is to miesto soc.rubybos tai nereikia, bet jei kitas tada butinai reikia, kitaip galit lauk ir niekas net nepranes , kad nutrauktas mokejimas.
Atsakyti
mes Kulverstuka lankome,,kaip Jusu atsiliepimas apie ji,,mes.Labai daznai sergame,,savaite einame savaite ne doh.gif
Atsakyti
Naujųjų metų proga norėčiau palinkėti
ramybės, šilto bendravimo, nuoširdžių šypsenų,
naujų vilčių, troškimų ir siekių link, kūrybiškumo,
stiprios sveikatos, meilės... Gerų 2010 metų!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ram1 @ 2009 12 31, 20:59)
mes Kulverstuka lankome,,kaip Jusu atsiliepimas apie ji,,mes.Labai daznai sergame,,savaite einame savaite ne  doh.gif

o aplamai, kaip jums pats darzelis? g.gif apart ligu, kuriu deja pirmi metai ir mes jau nebeisvengiam. doh.gif jus lankot lopselio ar kokia kita grupe? g.gif nes kiek bandau su kazkuo pabendraut is sio darzelio, aplamai nerandu jokiu atsiliepimu apie ji ir nesuprantu ar todel , kad ten labai gerai ar todel , kad tiek blogai , jog niekas nebenori net bekalbet unsure.gif
Atsakyti
mano drauge veda abu savo vaikiukus i Kulverstuka smile.gif Nieko blogo nesake, tik kiek zinau kaip tik daug uzsiemimu su vaikais buna, berniukas 4 metu, labai daznai dalyvauja sventese sokiu pasorodymuose, nes darzely yra sokiu burelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaklina2008 @ 2010 01 03, 20:14)
mano drauge veda abu savo vaikiukus i Kulverstuka smile.gif  Nieko blogo nesake, tik kiek zinau kaip tik daug uzsiemimu su vaikais buna, berniukas 4 metu, labai daznai dalyvauja sventese sokiu pasorodymuose, nes darzely yra sokiu burelis  smile.gif

lankom ir mes ta sokiu bureli mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes uzsiraseme i Kulverstuka, nes persikraustem. Kazi kaip bus su ta eile, jau kaip ir yra 30 vaiku. Net nezinau kelinti mes eileje. Del darzelio dar turejo prisiregistruoti pas draugus. Ta nauja tvarka teveliams tik sumaisties atnese. Savo dukryte esu uzrasiu i 3 darzelius, bet visur eiles siaubingos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2010 01 15, 01:20)
Mes uzsiraseme i Kulverstuka, nes persikraustem. Kazi kaip bus su ta eile, jau kaip ir yra 30 vaiku. Net nezinau kelinti mes eileje. Del darzelio dar turejo prisiregistruoti pas draugus. Ta nauja tvarka teveliams tik sumaisties atnese. Savo dukryte esu uzrasiu i 3 darzelius, bet visur eiles siaubingos. g.gif

ziuriu jusu mergyte panasaus amziaus kaip ir maniske, tai turetu patekt i ta pacia grupe, bet broliai jau lanko ta darzeli, tai as saviskes apsigalvojau ir ten tikrai neleisiu.tad va kaip ir viena vieta iskart atsilaisvins mirksiukas.gif mes turetume pradet lankyt rudeni.bet ir laimei uzrasiau i kelis darzelius, tad uz borto tikiuos neliksim smile.gif o beto jau ir skambina is kitu darzeliu, kalusia ar jau noretume ateit, tad gal ir nera tu eiliu tokiu ilgu g.gif tik mes be rudens neisim dar, ir tai nepriestarauja ir nesake nei vienam darzeli , kad tada eile nuplauks.
Atsakyti