Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai Šiaulių mieste

irgi nebegalioja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2009 12 17, 17:04)
irgi nebegalioja? blink.gif

deja nuo siu metu nebe, pakeite. Dabar uz darzeli moket nereik tik jei turit is gydytojo pazyma, kad sirgot ax.gif
Atsakyti
skaiciau smile.gif kad, dar nereikia moketi savaite po ligos, tevu kasmetiniu atostogu metu ir moksleiviu atostogu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 12 17, 21:55)
skaiciau  smile.gif kad, dar nereikia moketi savaite po ligos, tevu kasmetiniu atostogu metu ir moksleiviu atostogu metu smile.gif

taip, tik reikia prašymą parašyt
Atsakyti
Šiek tiek konkrečiau apie mokestį už darželį:

Mokestis už vaiko išlaikymą ikimokyklinio ugdymo įstaigose nemokamas:

1. jei šeima gauna socialinę pašalpą;
2. jei vaikas nelanko įstaigos dėl ligos ir savaitę po jos;
3. tėvų (globėjų) atostogų metu;
4. moksleivių atostogų metu;
5. nelaimingų atsitikimų šeimoje atvejais;
6. kai oro temperatūra yra žemesnė kaip minus 20 oC arba dėl ekstremalių įvykių;
7. vasaros mėnesiais, pateikus tėvų (globėjų) prašymą.

Sąrašas baigtinis ax.gif

Aš sėdžiu namuos su mažike ir man tai gerai nors tiek, kad kai dičkė serga, nereik sukti galvos, kas ją prižiūrės ax.gif
Į darželį braunasi pati, pagal paskutinius jos pareiškimus jai nereik nei savaitgalių, nei atostogų doh.gif Pažinodama savo jautrų ir gana atsargiai svetimus žmones prisileidžiantį vaiką, galiu konstatuoti, kad tam darželyje jai iš tiesų gerai.
O darželis- "Kregždutė" thumbup.gif

Laikyti namuose nematau prasmės, nes kad ir kaip stengtumėmės savo vaikus lavinti, žaisti su jais ir mokyti, namuose niekad neišmoksime būti tarp savo bendraamžių ir pačiam kurti ir palaikyti socialinius ryšius, bedrauti, draugauti, spręsti konfliktus ir t.t.
Nors pati darželio nelankiau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2009 12 18, 14:31)
Laikyti namuose nematau prasmės, nes kad ir kaip stengtumėmės savo vaikus lavinti, žaisti su jais ir mokyti, namuose niekad neišmoksime būti tarp savo bendraamžių ir pačiam kurti ir palaikyti socialinius ryšius, bedrauti, draugauti, spręsti konfliktus ir t.t.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!!! 4u.gif
Noreciau pasiteirauti jusu,mes jau kiek laiko bandom patekti i Ginkunu darzeli,nes jis mums pagal gyvenama vieta ir priklauso,bet nepapuolam.O i paruosiama grupe,mes privalom ten papulti,ar irgi viskas priklauso nuo eiles?Nes manau paruosiama grupe yra butina,i Siauliu miesta nenoreciau vezioti,bet istikruju jau butu nesvarbu,svarbiausia bent i koki nors papult.Esu nevilti.Mano mergytei,kovo 10d,sueis 4metukai.Tai nuo kokiu 2011metu,noreciau butinai leist i paruosiama grupe smile.gif Jei kuri zinote tuos istatymus,prasau parasykite!!!Aciu!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo river*: 18 gruodžio 2009 - 14:46
QUOTE(river* @ 2009 12 18, 16:43)
Noreciau pasiteirauti jusu,mes jau kiek laiko bandom patekti i Ginkunu darzeli,nes jis mums pagal gyvenama vieta ir priklauso,bet nepapuolam.O i paruosiama grupe,mes privalom ten papulti,ar irgi viskas priklauso nuo eiles?Nes manau paruosiama grupe yra butina,i Siauliu miesta nenoreciau vezioti,bet istikruju jau butu nesvarbu,svarbiausia bent i koki nors papult.Esu nevilti.Mano mergytei,kovo 10d,sueis 4metukai.Tai nuo kokiu 2011metu,noreciau butinai leist i paruosiama grupe smile.gif Jei kuri zinote tuos istatymus,prasau parasykite!!!Aciu!!!! 4u.gif

jei jus registruoti Siauliu mieste thumbup.gif tada galesit lankyti miesto darzeli, thumbup.gif bet jei Siauliu rajone, g.gif tai jusu neprims i miesto darzelius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2009 12 18, 14:43)

Siūlau pasiskambinti į Šiaulių rajono savivaldybės švietimo skyrių- manau, kad ten viską ir išsiaiškinsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2009 12 18, 13:31)
Į darželį braunasi pati, pagal paskutinius jos pareiškimus jai nereik nei savaitgalių, nei atostogų doh.gif  Pažinodama savo jautrų ir gana atsargiai svetimus žmones prisileidžiantį vaiką, galiu konstatuoti, kad tam darželyje jai iš tiesų gerai.
O darželis- "Kregždutė" thumbup.gif

Nors pati darželio nelankiau ax.gif

Pritariu Darsei visu 100% mirksiukas.gif
Mergaitems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2009 12 18, 15:43)
Noreciau pasiteirauti jusu,mes jau kiek laiko bandom patekti i Ginkunu darzeli,

labukas
aš gyvenu ginkūnuose, bet du metus iš eilės niekaip ten nepatenkam. užrašiau merginą nuo pusės metų į eilę, norėjau nuo dviejų metų leisti - nepatekom, gal antri nuo galo buvom, nes daug socialiai remtinų, vienišų tėvų, vaikų iš daugiavaikių šeimų, studentų vaikų ir t.t.
antrais metais irgi "vos vos" npatekom. priežastis ta pati.
negalioja ten nei eilė, nei dar kas nors. jei lengvatų neturi, arba direktorės neparemi, tai ir nepateksi amžinai "vos vos". iš principo net nesiūliau paremti.
kuomet padarė dabartinę tvarką dėl miesto-kaimo darželių atskyrimo (t.y. jei "kaimietukas" lanko miestinį - mokėk 690 lt), spjoviau į viską, persiregistravau su vaikų pas švogerį į miestą, ir sėkmingai lankom miesto daržą. ir vargo nematom. net be kyšio praėjom.
o darželį savanoriškai paremiam, kiek finansai leidžia (o leidžia daug), tai ir prakišo šioj vietoj ginkūniškė direktorė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopsiukas: 21 gruodžio 2009 - 14:56
QUOTE(rapolas @ 2009 12 18, 19:51)
jei jus registruoti Siauliu mieste thumbup.gif  tada galesit lankyti miesto darzeli, thumbup.gif  bet jei Siauliu rajone, g.gif  tai jusu neprims i miesto darzelius schmoll.gif

Nieko panašaus gyvename Ginkūnuose ir lankom darželį "Gluosnis" Šiauliuose. Niekas nieko dėl to nesako.
Atsakyti