O as pastebejau,kad aukletojos kazkokios pasikeitusios ir i raganas baigia pavirsti

Pasirodo,kad cia tos nemokamos atostogos yra "kaltos". Puikiai jas suprantu,taciau kam dabar lengva? Visiems tos algos mazinamos ir darbo salygos prasteja. Nenori-nedirbk.
Dar gal ne i tema,bet norejau uzklausti kaip pasielgti musu atveju..?
Vienzo,mano panelyte dar kategoriskai atsisako daryti i puoduka ir i darziuka nesames Pampers triusikelius+serveteles. Pastebejau,kad perdien tu triusikeliu 7-8 yra sunaudojama,nors ir ant puodo ten ilgai neklausineje sodina (namie uztekdavo 3-4),o 72 serveteliu pakuote sprogo per 6 darbo dienas. Galima pagalvoti,kad daznai veideli,rankytes ir uzpakaliuka valo,taciau,..vaiko uzpakaliukas,parvedus is darzelio nuolat smirda slapimu. Neseniai viena aukletoja minejo,kad turi labai panasia i maniske anuke,tai...O ka tik panele toki viena veiksma parode : paspjauna sau i delniuka ir valo mano veida...

Maniskiai namu aplinkoje tokiu slykstumu nera tikrai maciusi,pati esu kazkada maciusi taip kzk sene darancia (spjaunancia i skurli ir vaika(gal anuka) valancia).
Dabar vel sugebejome po savaites lankymo susirgti (kaltinu tuos spjaudymus+i lauka bet kokiu oru po 2 k. vedimus).
Taigi,galvoju atejusi po ligos aukletojoms akis isdraskyti,bet ar tos "virsininkes" ant mano vaiko neatsiims?