Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai Šiaulių mieste

QUOTE(Dijja @ 2009 10 26, 13:22)
galvoju jau seniai, tik reik patento, tai pradziai palauksiu kol baisis motinystes atostogos ax.gif

Na na, kada jos čia tau baigsis? Reikia užsiimti eilę, visi trys (puskės ir pusbrolis) norėsim blato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 10 26, 12:26)
Na na, kada jos čia tau baigsis? Reikia užsiimti eilę, visi trys (puskės ir pusbrolis) norėsim blato  thumbup.gif

jos baigsis jau greit, kovo men doh.gif doh.gif kad puskes ir pusbroliai ne Ugnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu matysim ka cia sugalvosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijja @ 2009 10 26, 13:28)
jos baigsis jau greit, kovo men doh.gif  doh.gif  kad puskes ir pusbroliai ne Ugnes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu matysim ka cia sugalvosiu ax.gif

Tai mes su Evuška savo puskius vesim 4u.gif biggrin.gif o Ugnytei giminystės ryšiai neprivalomi kai tokia draugystė tarp mažujų jau dabar yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijja @ 2009 10 26, 12:28)
jos baigsis jau greit, kovo men doh.gif  doh.gif  kad puskes ir pusbroliai ne Ugnes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu matysim ka cia sugalvosiu ax.gif

bet vienas gal būt būsimas žentas,tai tu labai nenuvertink čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2009 10 26, 12:34)
bet vienas gal būt būsimas žentas,tai tu labai nenuvertink čia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi rimtai, nepagalvojau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2009 10 26, 13:34)
bet vienas gal būt būsimas žentas,tai tu labai nenuvertink čia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šendien pagaliau prisiregistravome į Dainelę ax.gif Taip maloniai pasitiko administracijoje, dar kaip tik susirinkimas auklėtojų vyko, tai taip draugiškai pakalbėjome, viską papasakojo kuo domėjausi, paaiškino kur, kada ateiti, žodžiu labai smagiai pasijutau thumbup.gif Pasidžiaugė, kad pirmoji mamytė esu kuri atnešė iš elektroninio jų puslapio atspauzdintą ir užplidytą paraišką dėl priėmimo blush2.gif Nustebau net blush2.gif Na aišku joms labai patogu, iškart viską užpildė sau ten, nors ir man taip patogiau buvo - namie pildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 10 27, 17:57)
Šendien pagaliau prisiregistravome į Dainelę  ax.gif Taip maloniai pasitiko administracijoje, dar kaip tik susirinkimas auklėtojų vyko, tai taip draugiškai pakalbėjome, viską papasakojo kuo domėjausi, paaiškino kur, kada ateiti, žodžiu labai smagiai pasijutau thumbup.gif Pasidžiaugė, kad pirmoji mamytė esu kuri atnešė iš elektroninio jų puslapio atspauzdintą ir užplidytą paraišką dėl priėmimo blush2.gif Nustebau net blush2.gif Na aišku joms labai patogu, iškart viską užpildė sau ten, nors ir man taip patogiau buvo - namie pildyti mirksiukas.gif

puse darbo padaryta 4u.gif
dabar butu gerai, kad ir vaikuciui patiktu mirksiukas.gif

nes tai kas patinka mamytems, nebutinai patinka ju vaikuciams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 10 28, 11:16)
puse darbo padaryta  4u.gif
dabar butu gerai, kad ir vaikuciui patiktu  mirksiukas.gif

nes tai kas patinka mamytems, nebutinai patinka ju vaikuciams  doh.gif

Tai jau taip mirksiukas.gif
Bet ar patiks vaikučiui be dviejų metų nesužinosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivavit @ 2009 10 07, 11:50)
Sveikos mamulės,turiu savo mažiuką užrašiusi net į du darželius,niekaip neapsisprendžiu į kurį vesti,arčiau yra Saulutė,bet pasiskaičiau nekokių komentarų apie auklėtojas,o Ežerėlis toliau.....

Gerai kai pasirinkimas yra ax.gif Mes nuo lopšio Saulutę lankom, išgyvenom ir manau mokyklos sulauksim. Svarbiausia auklėtojos ir grupės chebra ax.gif Aš saviškės kai paklausiu ar norėtum į kitą daržą, tai net girdėt nenori, kad jos draugų ten nebus...

Mes Saulutėje l/d jau pradedam skalbt patalynę, aš tai gal ir džiaugiuos tuom, man visai nesunku savo vaikui išplaut. Auklėtojos jau pradeda eit nemokamų atostogų doh.gif Tikiuos, kad tėvams pagal grafiką nereiks eit auklėtojų pavaduot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 30, 00:07)
Mes Saulutėje l/d jau pradedam skalbt patalynę, aš tai gal ir džiaugiuos tuom, man visai nesunku savo vaikui išplaut. Auklėtojos jau pradeda eit nemokamų atostogų doh.gif Tikiuos, kad tėvams pagal grafiką nereiks eit auklėtojų pavaduot schmoll.gif

Savo vaikui gali ir pietus įdėti jei tik reikės, bet va su auklėtojų pavadavimų unsure.gif bijau, kad su mūsų valstybės valdančiaisiais mes dar dagyvensim iki ko nors panašaus doh.gif
Atsakyti
Žiūriu, l/d Saulutėj visai prastai su finansais, jei jau reikia tėvams patiems skalbti patalynę g.gif . Mes lankom l/d Eglutę. Kol kas dar nėra pas mus taip prastai. O su auklėtojų išleidimų nemokamų atostogų, aš galvoju, nukentės vaikai ugdymo atžvilgiu. Tos pavaduojančios nelabai ir atsiduos darbui, kai žino, kad tik kelias savaites toj grupėj bus. Vaikam reikia stabilumo. Tikiuos pas mus taip nebus, ta prasme, neišvarys auklėtojų nemokamų atostogų. smile.gif
Atsakyti