Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai Šiaulių mieste

Sveikutės, norėjau pakalusti kaip pas jus darželiuose, ar reikia mokėti kai vaikas nelanko darželio dėl to, kad vienas iš tėvų turi biuletenį g.gif . Aš dabar sugipsuota koja- paskambinau auklėtojai, sakė kad pernai tiko biuletenis, šiemet ne. Neisim į darželį kokius du mėnesius, o reiks mokėt blink.gif Sako paprašykit vaikų gyd pažymos, nu bet vaikas neserga, o mane stumia į korupciją blink.gif . Ir kokia tau gydytoja duos pažymą 2 mėnesiam g.gif , o dar su sulaužyta koja turiu ten eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2009 10 17, 16:39)
Sveikutės, norėjau pakalusti kaip pas jus darželiuose, ar reikia mokėti kai vaikas nelanko darželio dėl to, kad vienas iš tėvų turi biuletenį g.gif . Aš dabar sugipsuota koja- paskambinau auklėtojai, sakė kad pernai tiko biuletenis, šiemet ne. Neisim į darželį kokius du mėnesius, o reiks mokėt blink.gif Sako paprašykit vaikų gyd pažymos, nu bet vaikas neserga, o mane stumia į korupciją blink.gif . Ir kokia tau gydytoja duos pažymą 2 mėnesiam g.gif , o dar su sulaužyta koja turiu ten eiti doh.gif

nebėra to,kad už tėvų biuliotenį nereiktų mokėti schmoll.gif Reikia mokėti jeigu biuliotenis tėvams,o ne vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2009 10 16, 21:03)
nuotrauku tai nea, bet cia gali pasiziureti nuo 11:19
http://tv.diena.lt/v...lius-zinios-769

sitai maciau, kadangi mano pana i eteri kalba blush2.gif
bet va nuotraukos.... ruosiausi kita diena nulekt nufotografuot, bet kaip tik tooooks oro bjaurumas doh.gif

QUOTE(Maja Di @ 2009 10 17, 16:39)

Pernai metais dar sis reikalas praetu ir moketi nereiktu. O siais metais labai daug mokestiniu lengvatu savivaldybes isakymu yra atsaukta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 17 spalio 2009 - 22:18
Ačiū mamytės,db jau ramiau 4u.gif
Atsakyti
Užrašiau į saulutę ir žibutę, dar galvoju į ežerėlį rašyti. Kuris geriausias? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
na nezinau mes einame i saulute, tai tikrai ten nera taip baisu, as taip pat buvau issigandusi kaip paskaiciau atsiliepimus, mes einam i lopsi, esame su sauskelnem ir su tiute tai aukletojos tikrai nesijaucia kad maziau patenkintos mano vaiku, kaip tik jos daugiau dirba ant tu reikaliuku su juo. Tiutes jau baigiam atsisakyti, o ant puodo jau pradejom prasytis g.gif Dabar galiu tvirtai pasakyti, kad viskas priklauso nuo AUKLETOJOS!!!Noriu pagirti aukletoja VIRGINIJA wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos supermama.gif mamytės bye1.gif
Laikas jau spaudžia prirašyti mažylę į darželį, o niekaip nenusprendžiu į kurį, bet kadangi artimiausias mums yra Dainelė nutariau paklausti - kokios patirties turite jį lankančios, ką manote apie personalą, aplinką, bendravimo kokybę ? ax.gif
Labai ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 10 26, 00:09)
Sveikos  supermama.gif mamytės  bye1.gif
Laikas jau spaudžia prirašyti mažylę į darželį, o niekaip nenusprendžiu į kurį, bet kadangi artimiausias mums yra Dainelė nutariau paklausti - kokios patirties turite jį lankančios, ką manote apie personalą, aplinką, bendravimo kokybę ? ax.gif
Labai ačiū už nuomones  4u.gif

mes lankom Dainele, esam Ziogeliu grupeje, patinka, maniske eina su nuotaika visada ir net nenori eit namo kai ateinu pasiimt tongue.gif Aukletojos geros, grupe svari, silta ir priziureta thumbup.gif nusiskundimu neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijja @ 2009 10 26, 10:08)
mes lankom Dainele, esam Ziogeliu grupeje, patinka, maniske eina su nuotaika visada ir net nenori eit namo kai ateinu pasiimt tongue.gif  Aukletojos geros, grupe svari, silta ir priziureta thumbup.gif  nusiskundimu neturiu rolleyes.gif

Smagu girdėti kad Ugnytei patinka darželyje mirksiukas.gif Kaip tik vakar su Evuška kalbėjom kur mūsų Leirutę leisti, tai sakė, kad tavo mergina eina į Dainelę 4u.gif Dar galvoju ir apie Eglutę, kur Ignuška eina, irgi gi netoli mūsų g.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 10 26, 10:57)
Smagu girdėti kad Ugnytei patinka darželyje  mirksiukas.gif Kaip tik vakar su Evuška kalbėjom kur mūsų Leirutę leisti, tai sakė, kad tavo mergina eina į Dainelę  4u.gif Dar galvoju ir apie Eglutę, kur Ignuška eina, irgi gi netoli mūsų  g.gif

galvok galvok,gal eitų puskės į vieną grupę netyčia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 10 26, 10:57)
Smagu girdėti kad Ugnytei patinka darželyje  mirksiukas.gif Kaip tik vakar su Evuška kalbėjom kur mūsų Leirutę leisti, tai sakė, kad tavo mergina eina į Dainelę  4u.gif Dar galvoju ir apie Eglutę, kur Ignuška eina, irgi gi netoli mūsų  g.gif

nu jum gal Eglute arciau namu butu blush2.gif gal patogiau del to, nes apie Eglute irgi tik geri atsiliepimai thumbup.gif siaip paskubek uzrasyti, nes paskui ilgai reiks laukt kol sulauskit eilej, o siaip patarciau uzrasyt ir i eglute ir i dainele kur greiciau eile prieisit ten ir eikit, nes abu darziukai tikrai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2009 10 26, 12:01)
galvok galvok,gal eitų puskės į vieną grupę netyčia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na nebent Aušriniuks darželį pradėtų lankyti nuo 5 metų biggrin.gif (o gal kažko nežinau ir tu čia apie dar kokią puskikę kalbį? soske.gif ) thumbup.gif
Papildyta:
Tikriausiai taip ir reikės daryti-rašyti į abu rolleyes.gif Va žiūriu pas Igniuką grupėje net 8 laisvos vietos, gal jau iškart į Pelėdžiukus nuo rytojaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ˜“ª¤Julija¤ª“˜: 26 spalio 2009 - 11:16