QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 09 27, 17:27)
Pas mus per susirinkimą rinko po 50lt ir gavome sąrašą ilgą ko supirkti,žadu pirkti tik nežinau kaip bus mums su tuo darželiu nes baisiai vaikas verkia paliekamas o ir susirgome jau beveik 3sav kaip sergame jai taip bus kad 3 sergam viena einam tai nežinau viską suneši o vaikui kaip ir nereiks 

Na, nuo ligu niekas neapsaugotas.Mano mazasis lospyje sirgo ir sirgo,bet duokle darzeliui atidaviau

Papildyta:
QUOTE(egesichora @ 2009 09 27, 17:02)
Tikrai nesu klaususi. Tiesiog,yra paduodamas sarasas,kuriame viskas bendrai surasyta. Taip iseina,kad kiti i zodzius a la Fairy, Domestos,tualetinis popierius nereaguoja...?
Tada,aukletojos vietoje,asmeniskai ir garsiai paprasyciau tu teveliu ideti kasdien i savo vaiku kisenyte privyniojus sikpopierio ir triju komplektu vienkartiniu indu bei muiliuko rankytem plautis.
Jei rimtai,tai man nerealiai tai skamba,nes kokiu turi buti degradu,kad vaikui neatnestum higienos priemoniu..?! Galima pirkti pigesnes:muilo ir po pusliti yra,indu ploviklio-po lita,tualetinio popieriaus -taip pat.
Niekam siais laikais nera lengva,taciau tiketis tyliai prasmukti kitu saskaita-slykstu. Jei jau visai netureciau pinigeliu,tai taip ir pasakyciau aukletojai,o gal ir net susirinkimo metu,nepritarciau jokioms rinkliavoms grupes remontams ar dar ten kam. Be to,netikiu,kad neatnesa patys vargingiausi,nes pazistu tikrai sunkiai besivercianti zmoguti,kuris viska saziningai nesa savo vaikui

Jei rimtai,tai man nerealiai tai skamba,nes kokiu turi buti degradu,kad vaikui neatnestum higienos priemoniu..?! Galima pirkti pigesnes:muilo ir po pusliti yra,indu ploviklio-po lita,tualetinio popieriaus -taip pat.
Niekam siais laikais nera lengva,taciau tiketis tyliai prasmukti kitu saskaita-slykstu. Jei jau visai netureciau pinigeliu,tai taip ir pasakyciau aukletojai,o gal ir net susirinkimo metu,nepritarciau jokioms rinkliavoms grupes remontams ar dar ten kam. Be to,netikiu,kad neatnesa patys vargingiausi,nes pazistu tikrai sunkiai besivercianti zmoguti,kuris viska saziningai nesa savo vaikui
Neteko klausti ir man, kol siemet nepateike saraso.Labai keistai pasirode 8vnt. wc popieriaus, praejusiais metais buvo 4vnt. ir t.t.Su vyru nusprendeme, kad nesame uz kitus, todel ir kilo klausimas.Na, ne man vienai