Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografuojame Toliau...

QUOTE(icing sugar @ 2012 06 15, 23:45)
Jo, na jums kraupoka, man( ir ne tik) graži. Manau čia ir baigsiu savo dalyvavimą šiame "puikiame" forume.  Sėkmės.

Tai "džiugu" kad jum gražu!!! Bet nereik įsižeist!!! Manau geriau pasimokyk ir atkreipk į komentarus, tau tikrai tik į naudą bus. Papūtus lūpas nieko nelaimėsi!
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2012 06 15, 23:45)
Jo, na jums kraupoka, man( ir ne tik) graži. Manau čia ir baigsiu savo dalyvavimą šiame "puikiame" forume.  Sėkmės.

Tikrai kraupi foto, pamaniau,kad man vienai, bet ne...
O visos kitos-man grazios 4u.gif
Sekmes tobulejant smile.gif
Atsakyti
Štai mano keli bandymai su naujuoju objektyvu smile.gif)) blush2.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(POMPA'dur @ 2012 06 16, 01:01)
Tai "džiugu" kad jum gražu!!! Bet nereik įsižeist!!! Manau geriau pasimokyk ir atkreipk į komentarus, tau tikrai tik į naudą bus. Papūtus lūpas nieko nelaimėsi!

Atsiprašau už komentarą, bet pamokslam yra kita tema-tokia kaip pradžaimokslis. Nereikia būti tokiems netolerantiškiems
Atsakyti
ir vel zaidziau,tik man nelabai sekasi doh.gif

http://imageshack.us...cture158dd.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidilu: 21 birželio 2012 - 13:19
Sveikutės. smile.gif , žinau, kad rašau ne į temą, noriu paklausti. Norėčiau nusipirkti naują fotiką, bet nežinau koks būtų geriausias?, kad nebūtų per daug brangus, bet kad būtų geras. Gal kažką pasiūlytumėt?, tuomet žinočiau kokio ieškoti. smile.gif
Atsakyti
"Lietaus palytėtas"
user posted image

Atsakyti
Sveiki noriu jungtis į jūsų būrį,įsigijau naują foto aparatą canon eos 600d.tai mokinuosi blush2.gif
keli pirmi blynai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlette: 09 liepos 2012 - 16:08
Nuostabus "Lietaus palytėtas" kadras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2012 07 09, 17:08)
Sveiki noriu jungtis į jūsų būrį,įsigijau naują foto aparatą canon eos 600d.tai mokinuosi  blush2.gif
keli pirmi blynai  blush2.gif

nenori nueit į pradžiamokslių forumą mirksiukas.gif ten tikrai tave pamokys ir pakomentuos ką darai negerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(POMPA'dur @ 2012 07 25, 09:49)
nenori nueit į pradžiamokslių forumą   mirksiukas.gif ten tikrai tave pamokys ir pakomentuos ką darai negerai  4u.gif

reiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlette: 25 liepos 2012 - 10:55
Labukas, noreciau prisijungti 4u.gif Fotografija - man hobis, labiausiai patinka gamtos, gyvunijos foto.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atgimusi: 03 rugpjūčio 2012 - 14:25