Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografuojame Toliau...

QUOTE(*sunshine* @ 2011 07 03, 22:28)
jo jo biggrin.gif 18-55 biggrin.gif bet nera tokios funkcijos kad padaro 3 nuotraukas ir jas fotikas pats suklijuoja? na bet reik tada tau paciam fotografuot, tarkim vaizda nuo olos, ir nori kad labai daug matytusi, tai viena puse nufotkinai, poto viduri ir poto kita puse, ir suklijuoja nutraukas i viena ir gaunasi va kas

O tokios foto gaunasi kai pats fotikas suklijuoja fotkes ?!! As visada
galvojau, kad tai padaroma photoshopu blush2.gif ..
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2011 07 03, 22:32)
O tokios foto gaunasi kai pats fotikas suklijuoja fotkes ?!! As visada
galvojau, kad tai padaroma photoshopu  blush2.gif ..

mano drauge viena karta fotkino tai pas ja fotikas suklijuodavo pats.. nzn kaip ji padarydavo, tai bandau issiaiskinti
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 07 03, 20:33)
mano drauge viena karta fotkino tai pas ja fotikas suklijuodavo pats.. nzn kaip ji padarydavo, tai bandau issiaiskinti

Tai jei drauge,tai dare,tai gallima paklausti ax.gif

Vakar vaikstant prisistate toks sunytis wub.gif tik labai jau jis blaskesi,lakste

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 07 03, 22:33)

Na as klijuociau photoshopu smile.gif..
O kad fotikas pats klijuotu, tai nezinau sitos technikos smile.gif..

Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2011 07 03, 23:09)
Vakar vaikstant prisistate toks sunytis  wub.gif tik labai jau jis blaskesi,lakste
user posted image

Grazus issitaskelis smile.gif..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w.i.t.c.h: 03 liepos 2011 - 22:39
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2011 07 03, 21:39)
Na as klijuociau photoshopu smile.gif..
O kad fotikas pats klijuotu, tai nezinau sitos technikos smile.gif..

Papildyta:
Grazus issitaskelis smile.gif..

1.Ir as dar taip negirdejus drinks_cheers.gif
2.Aciu
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 07 03, 22:33)

Mano fotike irgi yra tokia programa, tik dar nežinau kaip ja naudotis. Reiks kada išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedriux0 @ 2011 07 04, 05:05)
Mano fotike irgi yra tokia programa, tik dar nežinau kaip ja naudotis. Reiks kada išbandyt smile.gif

O koks fotikas?
Atsakyti
Panasonic Lumix LX5
Atsakyti
yra yra tikrai.. ir dabar paklausiau drauges, tai sake, kad pas ja yra, ir ne kart fotkino, o pas mane jos ner... tai cia priklauso nuo fotiku smile.gif
Atsakyti
Panoramos klijavimo funkcija tikrai yra Kodako ultazoomuose (atrodo, pradedant z712, gal ir ankstesniais). Principas toks - fotografuojamas kadras, tada fotikas išsaugo jį atmintyje ir parodo kadro kraštą, kurį reikėtų "įtaikyti" į sekančio panoramos gabalo kraštą, tuomet sukant fotiką (galima rinktis į kairę kadruojama ar į dešinę) padaromi dar keletas kadrų, po ko truputį pamąstęs fotikas išmeta jau suklijuota panoramą.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 07 04, 12:53)
Principas toks - fotografuojamas kadras, tada fotikas išsaugo jį atmintyje ir parodo kadro kraštą, kurį reikėtų "įtaikyti" į sekančio panoramos gabalo kraštą, tuomet sukant fotiką (galima rinktis į kairę kadruojama ar į dešinę) padaromi dar keletas kadrų, po ko  truputį pamąstęs fotikas išmeta jau suklijuota panoramą.

O, kaip faina, reikės išbandyti tą funkciją
Atsakyti
Is pasivaiksciojimo po miska smile.gif..
user posted image
Atsakyti