Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografuojame Toliau...

Laba diena,
vis ziuriu groziuos, pati megstu fotografuoti, tai noreciau parodyti ir kelis savo darbelius. noreciau kad parasytumet mintis, kurios kilo ziurint, ka kita karta reiketu daryt kitaip.
aciu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 07 01, 14:20)
Laba diena,
vis ziuriu groziuos, pati megstu fotografuoti, tai noreciau parodyti ir kelis savo darbelius. noreciau kad parasytumet mintis, kurios kilo ziurint, ka kita karta reiketu daryt kitaip.
aciu

Na nesu profe,bet pasakysiu kaip man atrodo;
1 foto-per tamsi
2-kampas nepatinka toks
3-lyg ir geriausia
4-noretusi ciut is auksciau,arba zemiau,geriausia is apacios
5-kitokio kadravimo noretusi,ir is arciau,geriau tiesiai pries objektyva butu tos kojytes

Tai tiek
Atsakyti
aciu uz kritika
Atsakyti
Bandau dar karta ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nuotraukos neretusuotos smile.gif Kokiomis jus programomis aptvarkote nuotraukas? ar netvarkote?

Beje vel gi laukiu nuomoniu ir vertinimu wink.gif
Atsakyti
Noriu parodyt pirmasias foto savo darytas ne su muiline ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

laukiu kritikos, nes dar tik mokausi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 02, 21:55)
Noriu parodyt pirmasias foto savo darytas ne su muiline ax.gif
laukiu kritikos, nes dar tik mokausi blush2.gif

Man atrodo cia tema tik pasigrozejimui,o mokymams yra kita tema ax.gif aisku visada galima koki komentara parasyt,jei noro yra mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
sveikutes smile.gif atsiprasau, kad ne i tema, bet gal galit atsakyt ar galima su Canon eos 1000d padaryti panoramine nuotrauka? na turbut zinot ka turiu omenyje :)aciu.
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 07 03, 21:48)
sveikutes smile.gif atsiprasau, kad ne i tema, bet gal galit atsakyt ar galima su Canon eos 1000d padaryti panoramine nuotrauka? na turbut zinot ka turiu omenyje :)aciu.

Man regis tai daugiau nuo objektyvo priklauso.. As irgi turiu Canon 1000D ir su kitiniu objektyvu, stai ka galim isgauti smile.gif..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2011 07 03, 22:14)
Man regis tai daugiau nuo objektyvo priklauso.. As irgi turiu Canon 1000D ir su kitiniu objektyvu, stai ka galim isgauti  smile.gif..
user posted image

mano abjektyvas lens ef-s 15-55mm as net nzn kaip kitaip jis vadinasi smile.gif gal galetum paaiskint kaip padaryt?
Papildyta:
ir kaip ta funkcija vadinas? as dar tik mokausi, tai nepyk uz kvailus klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 07 03, 22:18)
mano abjektyvas lens ef-s 15-55mm as net nzn kaip kitaip jis vadinasi smile.gif gal galetum paaiskint kaip padaryt?

O ne 18 - 55 ?.. Mano efs 18 -55.. Tai kai noriu padaryti tokia foto,
atsuku, kad butu 18 mm, o ne 55, tada apima dagiau erdves smile.gif..
Tikiuosi supratai ka cia prikeverzojau smile.gif..

Funkcija kaip ir niekaip nesivadina, as asmeniskai fotkinu visada
nusistacius M rezima smile.gif..

As irgi mokausi dar tik, tai kad be problemu smile.gif.. Pas mane irgi daug
klausimu kyla smile.gif 4u.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w.i.t.c.h: 03 liepos 2011 - 21:28
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2011 07 03, 22:25)
O ne 18 - 55 ?.. Mano efs 18 -55.. Tai kai noriu padaryti tokia foto,
atsuku, kad butu 18 mm, o ne 55, tada apima dagiau erdves smile.gif..
Tikiuosi supratai ka cia prikeverzojau smile.gif..

jo jo biggrin.gif 18-55 biggrin.gif bet nera tokios funkcijos kad padaro 3 nuotraukas ir jas fotikas pats suklijuoja? na bet reik tada tau paciam fotografuot, tarkim vaizda nuo olos, ir nori kad labai daug matytusi, tai viena puse nufotkinai, poto viduri ir poto kita puse, ir suklijuoja nutraukas i viena ir gaunasi va kas
Atsakyti